سلام
من اولین پست را در بخش امنیت نرم افزار داشتم
و پس از مدتها تلاش موفق شدم که با روشی مناسب کاری کنم که احتمال کراک شدن نرم افزار بسیار کم بشود .
توضیح می دهم :
من از DBISAM استفاده می کنم
1- یک فایل با استفاده از DBISAM ایجاد کردم و آن را یک رمز دادم رمزی که دادم 30 حرف و از کدهای اسکی حروف کوچک و بزرگ و اعداد بود به روش سعی و خطا با یک کامپیوتر Full دو سال طول می کشد تا پیدا شود .

2- با استفاده از یک PACKER مناسب و قوی مثل SVKP فایل اجرایی را پک کردم

3- با یک الگوریتم (کد نویسی) CRC32 فایل پک شده را در برنامه بدست می آورم

4- با یک الگوریتم (کد نویسی) SIZE فایل اجرایی پک شده را بدست می آورم

5- در فایلی که در مرحله اول توضیح دادم قبلا CRC32 , SIZE فایل پک شده را قرار داده ام

6- وقتی برنامه اجرا می گردد CRC32 وSIZE فایل پک شده را بدست می آورد و با فایل DBISAM مقایسه می کند اگر یکی از این اعداد تغییر پیدا کرده بود دال بر این است که فایل پک شده UNPACK شده و بلافاصله فایل اجرایی در حین اجرا خود را حذف می کند .

7- در یکی از فرمها یک تصویر را اضافه می کنم و درون آن فورم با روشی دیگر CRCو SIZE فایل را مجددا بررسی می کنم که اگر کرکر موفق شده بود آنها را از میان ببرد با این الگوریتم باز هم متوجه می شوم که کدها تغییر پیدا کرده اند و باز هم فایل اجرایی در حین اجرا نابود می گردد .

8- ماجرا به اینجا ختم نمی شود فرض کنید کرکر موفق شده کلیه این موارد را خنثی کند برنامه کار می کند اما یک هفته بعد از اجرای برنامه یک الگوریتم دیگر فعال می شود که این دفعه CRC,SIZE فایل اجرایی را درون برنامه چک می کند این دفعه دیگر CRCو SIZE بایک فایل چک نمی گردد بلکه با استفاده از یک روش اسکی و کدهای نامشخص مقدار واقعی CRC و SIZE تولید و با CRCو SIZE فعلی فایل اجرایی مقایسه می گردند اگر این بار کدها برابر نباشد وای به حال کاربر یک بمب منطقی فعال می گردد و کلیه فایلهای دیتابیس برنامه به همراه کلیه DLL های قابل پاک شده WINDOWS و کلیه فایلهای MP3 و DAT کاربر را به صورت نامحصوص حذف و خلاصه یک حال حسابی به کاربر می دهم که آخرین باری باشد که از این کارها می کند .

9- و اگر کرکر موفق شده بود که این کد را هم پیدا کند یک الگوریم کاملا ابداعی فعال می شود و چون روی این کد خیلی ضحمت کشیده ام نمی توانم آن را بگویم . :sorry:

موفق و پایده باشید
:موفق: