نقل قول نوشته شده توسط Ropser مشاهده تاپیک
کدوم فرایند؟ کی این فرایند رو ثابت کرده؟ کجا مستند شده؟
از دوستان نظرخواهی کنید.
افراد با تجربه و حرفه ای همه میدونن.
سند هم توی وب درموردش زیاد هست.
اصولا تاریخ رایانه همینه.
اما لطفا حرف بنده رو تحریف نکنید.
چیزی که من ادعا کردم اینه که به مرور در خیلی عرصه ها و کاربردها، روشهای اجرای غیر Native جای برنامه های native رو گرفتن. مثال واضحش هم وب هست که شما فرمودید در وب چنین چیزی نبوده و اصلا در وب سرور نمیشه با برنامهء native کار کرد!! بازم سر حرفتون هستید؟
در زمینهء دسکتاپ هم همینطور، ولی به نسبت خیلی کمتر از وب. ولی بازهم این مسئله، یعنی بوجود آمدن زبانهای اسکریپتی، بایت کدی، و چیزهایی مثل دات نت، نشان دهندهء همین روند هست.
دقت کنید من جایی نگفتم که برنامه نویسی غیرنیتیو بیشتر از نیتیو هست، گفتم روز به روز اینطور زبانها پیشرفت کردن و هنوز هم درحال پیشرفت هستن.

اگه من ادای استادا رو در بیارم شاید در ظاهر مشکلی نباشه ولی دارم با تبر به ریشه ی اون بنده های خدایی می زنم که تازه دارند قدم بر می دارند.
من ادای استادها رو درنمیارم. هرچی میگم نظر شخصی خودم هست که البته بر اساس دانش و تجربه هست و وقتی به دیگران ارائه میکنم همراه با استدلال و سنده و قابل بحث و پیگیری هست. اگر دقت کنید اینجا بیشتر شما ادعاهایی کردید که هیچ سند و استدلال و گاهی اصلا مفهومی ندارن و غلط بودن. مثل همینکه نمیدونستید میشه اپلیکیشن وب رو هم بصورت native نوشت و اصلا در قدیم اینطور خیلی معمول بوده؛ الانم روی بیشتر سرورهای لینوکس حداقل، میشه اینکار رو کرد.
مورد دیگه اینه که میگید کدنویسی native، اما این حرف مفهومی نداره به خودی خود، چون روش اجرای برنامه به خودی خود هدف نیست و مهم انجام کار هست. یه جوری میگید native که اونایی که بقول شما تازه قدم برمیدارن فکر میکنن native بودن به خودی خودش یک مزیت بزرگ و هدفی هست. درصورتیکه اصلا اینطور نیست! اصولا زبانهای تفسیری، اجرا شده با ماشین مجازی، محیط مدیریت شده و غیره، دارای خواص و امکاناتی هستن که در بعضی کاربردها خیلی مفید و حتی ضروری هست. این خواص و امکانات در زبانهای native اکثرا پیاده نشدن یا پیاده سازی اونها خیلی مشکل تر هست (اگر نگیم عملا غیرممکنه)؛ بطور کلی هم که کدنویسی زبانهای native معمولا بیشتر و سخت تر هست و مستعد باگ و مسائل امنیتی بیشتری بنابراین. مثلا فرض کنید در وب ما بجای PHP چرا باید بیایم و از C استفاده بکنیم؟