خوب متاسفانه توابعی که برای توسعه این هسته ، برای ارسال چندید پارامتر نوشتم ، به دلیل استفاده در یه پروژه تجاری (حقوق مصرف کننده و عدم رضایت تیم طراحی برای انتشار) نمی تونم انتشار بدهم ولی الگریتم برای این کار زیاد دارم ، نارحت نباشید?!
فقط زحمت کد نویسیش با خود شما ، اگر هم نوشتید و خواستید به صورت OpenSource انتشار بدید ، لطفا در همین تاپیک ارسال کنید تا دوستان هم استفاده کنند.
من هم اگر وقت کردم سعی می کنم این توابع رو به همین صوتی که می خوام عرض کنم ، می نویسم و همین جا برای استفاده می گزارم .(اونوقت دیگر کد مرببوط به پروژه نیست ، که رعایت حق مصرفه کننده داشته باشه.
)
خوب الگریتم :(زیاد خاص هم نیست ، همتون اطلاع دارید ، فقط جهت یاد آوری هست.)
ما قراره یه رشته به سرور بفرستیم ؟! درسته ؟؟؟ پس می شود تمامی مقادیر رو در یه رشته جمع کرد و همه رو یکجا به سرور فرستاد ، خوب همین کار رو هم می کنیم.
مثال :
سه تا متغیر از نوع رشته ای داریم که قرار به سرور بفرستیم (a,b,c) به این صورت ردیفشون می کنیم:
str=a+","+b+","+c
حالا str رو به سرور می فرستیم.
str رو در سمت سرور تحویل می گیریم و با استفاده از جدا کننده "," (کاراکتر کاما) ساب رشته ها رو از رشته اصلی جدا می کنیم و در یه ارایه قرار می دهیم.
می شود این :
serverStr.[0]=a;
serverStr.[1]=b;
serverStr.[2]=c;
خوب حالا تمامی مقادیر رو سمت سرور دارید ، حالا دقیقا همین روش رو استفاده کنید و مقادیر سمت کلاینت رو هم در یافت کنید.
خیلی حرفه ای و سیستماتیک هم نمی خواد کار کنید ، که الان فکر کنید باید برید جاوااسکریپت هم یاد بگیرید ؟! فقط کافیه براش تعرف کنید متغیر ها که جدا شد هر کدام داخل کدام Div قرار گیرند.(این طوری ساده تره؟! )
فایل اصلی در هدر تاپیک (پست اول) ضمیمه شد.