نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: آموزش جامع کار با هسته Ajax

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    محل زندگی
    مشهد

فرستادن چند پارامتر به سرور و در یافت چند مقدار از سرور.

خوب متاسفانه توابعی که برای توسعه این هسته ، برای ارسال چندید پارامتر نوشتم ، به دلیل استفاده در یه پروژه تجاری (حقوق مصرف کننده و عدم رضایت تیم طراحی برای انتشار) نمی تونم انتشار بدهم ولی الگریتم برای این کار زیاد دارم ، نارحت نباشید?!
    فقط زحمت کد نویسیش با خود شما ، اگر هم نوشتید و خواستید به صورت OpenSource انتشار بدید ، لطفا در همین تاپیک ارسال کنید تا دوستان هم استفاده کنند.
    من هم اگر وقت کردم سعی می کنم این توابع رو به همین صوتی که می خوام عرض کنم ، می نویسم و همین جا برای استفاده می گزارم .(اونوقت دیگر کد مرببوط به پروژه نیست ، که رعایت حق مصرفه کننده داشته باشه.)

خوب الگریتم :(زیاد خاص هم نیست ، همتون اطلاع دارید ، فقط جهت یاد آوری هست.)

ما قراره یه رشته به سرور بفرستیم ؟! درسته ؟؟؟ پس می شود تمامی مقادیر رو در یه رشته جمع کرد و همه رو یکجا به سرور فرستاد ، خوب همین کار رو هم می کنیم.
    مثال :
    سه تا متغیر از نوع رشته ای داریم که قرار به سرور بفرستیم (a,b,c) به این صورت ردیفشون می کنیم:

str=a+","+b+","+c

حالا str رو به سرور می فرستیم.
    str رو در سمت سرور تحویل می گیریم و با استفاده از جدا کننده "," (کاراکتر کاما) ساب رشته ها رو از رشته اصلی جدا می کنیم و در یه ارایه قرار می دهیم.
    می شود این :

serverStr.[0]=a;
    serverStr.[1]=b;
    serverStr.[2]=c;

خوب حالا تمامی مقادیر رو سمت سرور دارید ، حالا دقیقا همین روش رو استفاده کنید و مقادیر سمت کلاینت رو هم در یافت کنید.
    خیلی حرفه ای و سیستماتیک هم نمی خواد کار کنید ، که الان فکر کنید باید برید جاوااسکریپت هم یاد بگیرید ؟! فقط کافیه براش تعرف کنید متغیر ها که جدا شد هر کدام داخل کدام Div قرار گیرند.(این طوری ساده تره؟! )

فایل اصلی در هدر تاپیک (پست اول) ضمیمه شد.
    آخرین ویرایش به وسیله aminghaderi : یک شنبه 14 شهریور 1389 در 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •