-
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 09:54 صبح
کاربر دائمی
نقل قول: تبدیل پروژه vb6+access به vb6+sql server
سلام
ممنون از تمامی دوستانی که تا اینجا بنده رو در این تایپیک همراهی کردند
هدفم از ایجاد این تایپیک این بود که برنامه خودم رو که با بانک اکسس بود رو به sql server تبدیل کنم و دیگه اینکه این تایپیک یک رفرنسی بشه برای سایر دوستانیکه مشکل بنده رو دارند(با یک مثال عملی)
من یک پیشنهاد دارم:
عملیات تبدیل پروژه vb6+access به vb6+sql server رو به صورت یک الگوریتم (ویزارد) یا دستورالعمل بیان کنیم.(من در این زمینه اطلاعات کافی ندارم)
کل عملیلات تبدیل رو بگیم ضمناً در هر مرحله نکته مربوط به اون مرحله رو هم ذکر کنیم.
مثلاً :
1-تبدیل بانک اکسس به sqlserver
نکات :
نکته1-1 معال نوع فیلدهای موجود در اکسس در sql server
نکته 2-1 فکر میکنم برای اینکه بتونیم تو جداول sql server اطلاعات رو وارد کنیم حتماً باید یک کلید داشته باشد وگر جدول بصورت readonly باز میشه
.............. نکات دیگر
2-آیا فقط تعویض provider کافیه؟ یا نه باید خواص کلیه آبجکتهایی که واسط بین بانک و اینترفیس هستند هم باید تغییر کنند مثل کنترلهای data ، adodc و...
3-attach کردن بانک به sql server
و....
مراحل دیگر و نکات دیگر
دوستان فرض رو بر این بذارید که شخصی برنامه اش رو با vb6+accesss نوشته حالا میخواد اون رو به vb6+sql server تبدیل کنه و اطلاعات بسیار بسیار کمی در مورد این تبدیل داره ، بتونه با رجوع به این تایپیک مشکلش رو برطرف کنه
در پایان توضیح مراحل تبدیل هم یک 2 فایل نمونه جهت مشاهده عملی قرار داده بشه
یک پروژه vb6+access که بعد از طی مرحل و نکاتی که دوستان مطرح میکنند به Vb6+sql server بدل شده است.
فکر میکنم با همکاری و مشارکت دوستان تایپیک ماندگار و خوبی بشه.
از همه عزیزانی که تا اینجا بنده رو راهنمایی فرمودند کمال تشکر را دارم و امیدوارم این مبحث به نیجه غایی برسه.
یاعلی
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت