نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: درخواست آموزش Codejock Command Bars Designer

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    محل زندگی
    ساري

Talking نقل قول: درخواست آموزش Codejock Command Bars Designer

نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    ممنون برادر از آموزش مبسوطت
    عالی بود
    دقیقاً از همینجا مشکل من شروع میشه
    تعریف اکشن برای دکمه ها
    من در ادامه یه فایل نمونه میذارم
    امتحانش کن
    فایل نمونه
    ببین برنامه نویس از چه متدی برای نسبت دادن اکشن به COMMAND ها استفاده کرده
    اصلاً واسه چی CONST تعریف کرده در ماژول؟ مگه هر آبجکت ID مخصوص به خود رو نداره؟
    CONST هارو بر چه اساسی تعریف کرده که با تغییر یک عدد اکشن مربوط به اون دکمه از بین میره؟
    ممنون
    فایل رو دیدم
    تعریف اکشن برای دکمه ها رو من نفهمیدم یعنی چی، واضح تر (زیر دیپلم) بیان کنید
    ماژول رو میدونم
    ببینید تو Codejock Command Bars Designer وقتی شما به یه آبجکت آی دی میدی اگه این آی دی عدد نباشه (=مثلا باشه ID_Open) اون وقت خود نرم افزار براش یه عدد رو در نظر میگیره (=مثلا 1203) که میتونین این اعداد نسبت داده شده به آبجکت ها رو تو قسمت XML نرم افزار مشاهده کنید.
    حالا این برنامه نویس برای اینکه مجبور نباشه هی بره تو نرم افزار بببینه شمارهه آی دی برای فلان آبجکت چیه گرفته اونو تو یه ماژول نوشته و آی دی اصلی رو به اون نسبت داده همون ID_Open حالا بجای اینکه بنویسه 1203 اگه بنویسه ID_Open هم کار میکنه و برنامه خودش میفهمه منظورش چیه
    امیدوارم فهمیده باشی

دوستان یه نکته ای که هست که دیدم شما هم بهش برخوردین اینه که وقتی از طریق Codejock Command Bars Designer یه روبین میسازین و درون کد برنامه خودتون براش فونت انتخاب میکنین،فونت تب ها و گروه ها تغییر نمی کنه براش یه راه حل می یابم بهتون خبر میدم

مشکل بعدی ای که این نرم افزار داره اینه که نوشته زیر دکمه ها در فارسی (=caption)خیلی به آیکن نزدیکه و گاهی روش می افته .... این رو هم بهتون میگم بعدا

اینم نکته آخر که من کی گفتم از من تشکر کنین؟ من گفتم حالا که دارین زحمت میوفتین و دارین کلمات محبت آمیز رو تایپ میکنین؛ ییهو برین دکمه تشکر رو بزنین خیال خودتون و ما رو راحت کنین( در اصل دارم فرهنگ تشکر کردن رو تو این فروم جا میندازم=فرهنگسازی)

خوب سوال بعد
    آخرین ویرایش به وسیله earse+erse : دوشنبه 29 شهریور 1389 در 19:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •