نمایش نتایج 1 تا 40 از 166

نام تاپیک: SQL server + Microsoft Access

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: SQL server + Microsoft Access

سلام به همه دوستان
    (از اينكه دير به دير سر ميزنم شرمنده يكم سرم شلوغه فكر نمي كردم اين تاپيك خيلي وقت بگيره و فكر مي كردم دوستان همراهي مي كنند.)
    سجاد جان میدونم سرت شلوغه و وقت نمیکنی ، همین که مت میذاری و لطف میکنی بحث رو پیگیری میکنی جای تشکر و تقدیر داره
    برای ادامه کار یک نمونه رو آماده کردم ، که میخوام ازت خواهش کنم روی این نمونه کار با اکشن کوئریها (append ،delete،update query) رو که با تکست باکس فرممون پارامتریک شدن رو آموزش بدی و نحوه اجرای اونارو
    در فرم برنامه که قابلیت سرچ داره (براساس سن و بر اساس مدرک تحصیلی) بعد از فیلتر کردن رکوردها ، رکوردهای باقیمانده در لیست باکس نمایان میشه
    در این مثال زمانیکه شما بر روی هر رکورد در این لیست باکس کلیک میکنی شماره id رکورد در یک تکست باکس در فرم نمایان میشه (text9)بیشتر هدفم در این قسمت ایجاد پارامتریک کوئریها و اجرای اوناست (ببخشید از واژه کوئری به جای procedure استفاده میکنم ، از بس تو اکسس عادت کردم)
    منظورم از پارامتریک این هست که کوئری مورد نظرمون با یک آبجکت فرم (مثل تکست باکس فیلتر و الک بشه)

مثل این تصویر:

سئوالات:
    1- بعد از کلیک کردن بر روی رکورد مورد نظرم ونمایش id اون در تکست 9 ، یک delete query بسازم که criteria اون با text9 پاراکتریک شده و بتونم اجراش کنم ، که در نهایت با اجرای اون رکورد انتخاب شده از لیست باکس حذف بشه و در نهایت با دستور Me.List1.Requery لیست باکسم رو بروز کنم.
    2-بعد از عملیات فیلتر سازی بتونم کلیه رکوردهای باقیمانده در لیست باکسم رو یک جا حذف کنم (بعد از انجام جستجوی دلخواهم)
    3- بعد از کلیک کردن بر روی رکورد مورد نظرم ونمایش id اون در تکست 9 ، یک update query بسازم که criteria اون با text9 پاراکتریک شده و بتونم اجراش کنم ، که در نهایت با اجرای اون سن فردی که رکوردش انتخاب شده به میزان 2 واحد افزایش پیدا کنه (یا حتی بتونم اون میزان افزایش سن رو هم یه جورایی با افزودن یک تکست باکس جدید پارامتریکش کنیم) و در نهایت با دستور Me.List1.Requery لیست باکسم رو بروز کنم.
    4-مورد چهارم هم ایجاد یک رکورد جدید از یک فرم unbound (فرمی که هیچ گونه اتصالی به table ندارد) با استفاده از append کوئری است
    یعنی در یک فرم جدید 3 تا تکست باکس بذاری ، و در اون تکست باکسها یک سری کاراکتر وارد کنی و اون 3 کاراکتر رو با یک append کوئری که با اون 3 تکست باکس پارامتریک شده به یک جدول اضافه کنی (البته یه زحمتی برات هست اونم اجاد این فرم جدید با 3 تکست باکسو ایجاد یک جدول جدید با 3 فیلد دلخواه جهت append کردن 3 تکست باکس فرم جدید به جدول جدید )
    سجاد عزیز فکر میکنم با پاسخ دادن به این سئوالات به تعداد زیادی از سئوالات من و دوستان در مبحث کار با کوئریها پاسخ دادی
    فقط اگر لطف کنی فایل های sql رو با نسخه 2000 بدی بیرون تا همه بتونن با هر ورژنی ازش استفاده کنن دیگه نوره علی نوره
    جهت تبدیل دیتابیس sql server2008 به sql server2000
    نقل قول از تالار SQL Server :

نقل قول:
    دوست عزیز شما از Import and Export Wizard استفاده کن. این ویزارد امکان Export به نسخه های قبلی رو ممکن می کنه. برای این کار روی Database راست کلیک کن و بعد از انتخاب All Tasks گزینه Export Data رو انتخاب کن و مراحل رو دنبال کن.
    خیلی خیلی ازت ممنونم
    انشاء الله که همیشه در زندگی موفق باشی
    یاعلی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ali190 : دوشنبه 05 مهر 1389 در 00:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید