با سلام
دوست عزیز اول بفرما بگو به صورت رفرنس تونستین به VS اضافه اش کنین ؟ دوم اینکه نوع ویندوز رو بفرمائین تا تست کنم ببینم مشکل از سیستم شماست یا قفل .من نتونستم اجرا کنم. خطای زیرو میده
اول اینکه شما استاد مایی . اما Obfuscate یعنی چی ؟ همین طور که از معنی اش میشه فهمید ( مبهم کردن سورس برنامه ) یعنی اینکه با ابزارهایی بیای و برنامه خودت رو بیشتر محافظت کنی تا کسی دسترسی به اصل کد نداشته باشه . البته تمامی این ابزارها بعد از چند وقتی قابل دور زدن هستن ( ضدشون ساخته میشه )Obfuscate یعنی چی؟ فکر کنم من جزء اون 99.99% هستم
اما 2 مورد وجود داره اول اینکه هیچ ضد ابزار Obfuscate کننده ایی نمی تونه کل سورس کد برنامه ایی رو که با ابزار برنامه نویسی Obfuscate شده رو برگردونه ( البته شاید باشه اما عمومیت نداره و ساخته و پرداخته ( نبوغ ) هکران ماهری باشه که از روشهای منحصر به فرد خودشون استفاده می کنن ) دوم اینکه راهی جز این نداری !!! چون برنامه های ساخته شده با ویژوال استودیو دات نت و بقیه دات نت های عزیز در این مورد واقعاً ضعیفاً و شما مجبوری که از این ابزارهای مفید استفاده کنی . البته شکل ادبیات کدهای به کار رفته در برنامه هم 99 % در کرک نشدن برنامه ( البته زیاد سر این کرک نشدن ذوق نکن چون بازم کرک میشه ) تاثیر داره . برای اطلاعات بیشتر هم در این سایت و هم در وب مقالات زیادی یافت میشه . موفق باشید .
با سلام به شمادوسته عزیز این کیجنش ضد حاله
نمیشه اینترنتی نباشه
اگه میشه تولید کد رو از حالت اینترنتی در بیار
هم وقت گیره هم شاید اون لحظه دسترسی به اینترنت ممکن نباشه یا از اینترنت پر سرعت بهره مند نباشی
دوست خوبم اگه در روستایی در سیستان و بلوچستان هم باشین و از Dialup هم استفاده کنین من تست کردم با سرعت 5 کیلو بایت بر ثانیه 20 ثانیه طول کشید تا کد فعال سازی رو فرستاد . ( یکی از دوستام سربازه داره اونجا خدمت میکنه ) حالا شما که ......... و اما خارج از طنزی که گفتم ( البته جدی بود ) دوست خوبم شدنش که میشه اما صلاح رو در این دیدم که اینجوری طراحی بشه . اگه در مورد این صلاح کنجکاوی به صورت خصوصی بگو تا بیشتر توضیح بدم . موفق باشید .