باسلام
ای کاش تو این تاپیک میشد هر چند بار که کاربر دلش میخواست دکمه تشکر رو بزنه تا بدونید که چه کار ارزشمند و زیبایی رو دارید انجام میدید
بدون اغراق بگم هر کدوم از این ویدیو ها یه دنیا می ارزه
شما فکر کنید ما برای یافتن هر کدوم از این مطالب باید چقدر زمان میذاشتیم(کتاب ، سایت ، استفاده از تجربیات دوستان و...)
تازه اگر خیلی زحمت میکشیدیم مطالب رو جمع آوری میکردیم ، ترتیب و مرتبط نمودن مطالب با هم و تقدم و تاخر مطالب هم خودش کار بسیار سخت و پیچیده ای بود
ولی با دیدن هر کدوم از این ویدئو ها در کمال آرامش یک دنیا مطلب گیر آدم میاد
خدا شما رو حفظ کنه
واقعاً نمیتونم با جملات ازتون تشکر کنم (زبان قاسر است )
اگر امکانش هست در مبحث vb6+sql server بر روی انواع عملیات بر روی داده ها (حذف ، افزودن داده ، بروز رسانی داده ها ، ویرایش داده ها و...) ، روش های جستجوی تو در تو ، انواع فیلترسازی داده ها با شروط چندگانه ، نحوه گزارش گیری از داده های دلخواه و منطبق بر شرط ، متدهای تبدیل برنامه جهت چند کاربره شدن ، یک سری تعاریف اولیه (پروسیجر ، بک آپ گیری از sql server و...) در خود نرم افزار sql server و... هم بحث نمائید.جهت اینکه کمی از حال و هوای Codejock خارج بشید و هم اینکه برای خودم هم تکراری نشه ویدئوی بعدی Sql Server : introducing هست . در این ویدئو درباره Sql Server و نحوه کار اون بحث میشه
از مدیران محترم و زحمت کش تالار VB6 استدعا دارم این تایپیک رو در بین تاپیک های مهم قرار بدند تا گذر زمان این تاپیک ارزشمند رو به صفحات بعد منتقل نکنه تا همه دوستان بتونن براحتی از این مطالب ناب استفاده کنند.
ممنون و متشکر
یاعلی