نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ساخت پخش کننده موزیک بدون استفاده از API و یا ...

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    محل زندگی
    کرمانشاه

نقل قول: ساخت پخش کننده موزیک بدون استفاده از API و یا ...

اما من دنبال اینم که این وابستگی به سیستم عامل رو کنار بزنم و برنامه من تحت هر platform ای کار کنه.
    بنابراین شما می‌خواهید از کتابخانه‌های cross platform استفاده کنید. یعنی کتابخانه‌هایی که چندین بار برای هر سیستم‌عامل بطور کامل نوشته شده‌اند. مثلا من کتابخانه‌ام را برای ویندوز می‌نویسم، سپس همان کتابخانه را با همان توابع و ساختارها، برای گنو/لینوکس آماده می‌کنم (پورت می‌کنم).

برای کتابخانه‌های موجود به خاطر عدم آشنایی، نمی‌توانم کتابخانه خاصی را پیشنهاد کنم:
    http://stackoverflow.com/questions/1...-c-dsp-library
    http://www.music.helsinki.fi/researc...ion/SPKit.html

پس چطور بخشی از ویندوز رو با این زبانها نوشتن، در صورتی که شما می فرمائید برای استفاده از برخی امکانات نیاز به کتابخانه های وابسته به سیستم عامل دارید؟
    برای نوشتن سیستم‌عامل ابتدا باید هسته (کرنل kernel) آن را نوشت. برای نوشتن کرنل به زبان سی++ نباید از هیچ کتابخانه‌ای استفاده کرد حتی از بعضی کلمات کلیدی مثل dynamic_cast و new و throw و غیره نیز نباید استفاده کرد. زیرا آنها احتیاج به پشتیبانی از طرف سیستم‌عامل دارند. برای استفاده از کلمات کلیدی مذکور، خود شما باید آنها را پیاده‌سازی کنید (صرف نظر از وجود یک سیستم‌عامل). برای پیاده‌سازی‌های خاص در خلل دستورات سی++ از دستورات اسمبلی نیز استفاده می‌شود. این مقاله کوچک را بخوانید، شما را با روش نوشتن کرنل به زبان سی++ آشنا می‌کند، در نهایت کرنلی خواهید داشت که متن Hello World را چاپ می‌کند (در این مورد، بدون استفاده از اسمبلی).

در پایان می تونم سوالمو اینجوری مطرح کنم که بین Java و C/C++‎‎‎‎‎ برای انجام برنامه های سیستمی کدوم بر دیگری قابل prefer هست و در مباحث Academic قابل استفاده هستند.( دانشگاه های مطرح مثل MIT یا هاروارد و یا دانشگاه های داخلی مثل امیر کبیر ، علم و صنعت حداقل در مقطع ارشد)
    برای نوشتن برنامه‌های سیستمی از جاوا استفاده نمی‌کنند.
    آخرین ویرایش به وسیله PC2st : چهارشنبه 21 مهر 1389 در 15:52 عصر دلیل: فراموش‌کردن لینک مقاله

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •