با سلام
دوست عزیز شما میتونین به هر میزان که دوست دارین یه برنامه رو که با قفل نرم افزاری PS-27 محافظت میشه رو با یه کلید کامپایل کنین و بفروشین . دلیل هم واضحه هر سیستم یه سریال منحصر به فرد داره که توسط قفل شناسایی میشه و در اختیار شمای برنامه نویس قرار میگیره حالا با استفاده از توابعی که قفل در اختیارت گذاشته میتونین به طراحی نحوه و چگونگی فعال سازی برنامه بپردازین .فقط مشکلم این بود که
1- این قفل رو نمیشه تو تیراژ بالا استفاده کرد چون باید طبق سفارش برای هر نفر یه دونه رایت کرد با کلید مشخصی واسه همون نسخه.
2- شاید ما نتونیم مشتریامون رو بشناسیم که بهشون برنامه رو مستقیم بفروشیم، مثلا بدیم به یه مغازه که بفروشه.
گفتم برای مورد دوم شاید بشه نسخه های مختلفی از برنامه ساخت با کلید های جدا و بعد از رایت، سریال نامبر مربوط به اون کلید رو (که هم سریال و هم کلید رو تو بانک ذخیره کردیم) روی هر سی دی بذاریم و از طرف بخوایم موقع تماس اون شماره سریال رو هم برای ما بخونه.
اولاً که نباید کلید رو به همین راحتی به خورد برنامه بدین ( در برنامه نباید رشته کلید رو به صورت مستقیم ذکر کنین ) حتماً کلید رو به صورت کد شده و با استفاده از هر روشی که حتماً بلدین به قفل پاس بدین ( اول رشته کلید قفل که به صورت کد شده فراخوانده شده از حالت کد شده رمزگشایی بشه بعد به قفل پاس داده بشه ) . در مورد سوال 2 شما جواب همان چیزی هست که در ابتدای پست ذکر کردم ( به هر تعداد که دوست داری از یه کلید استفاده کن اما نکته ایی رو که ذکر کردم رو مد نظر داشته باش ) . موفق باشید2تا سوال هم از علی آقا دارم که
1- اگر کسی به اون کلید که تو برنامه گذاشتیم دسترسی پیدا کنه (از توی کد ما منظورمه) چقدر احتمال داره بتونه سریال فعال سازی رو هم بسازه؟ یعنی اینکار براش آب خوردن میشه؟
2- حالا اصلا اگه به همه نسخه ها یک کلید مشابه بدیم چی میشه؟ یعنی اونوقت میتونن براش کیجن درست کنن؟
با سلام به شمابهر حال نتیجه چی شد؟ راستی دوست عزیز alimanam ممنون از اینکه زحمت میکشین. اما من روی لپ تاپ دل تست کردم دفعه اول کد رو داد که من خروج زدم و دیگه کد نداد. اینا رو گفتم شاید چیزی دستگیرتون بشه
دوست عزیز من خودم 2 تا لپ تاپ دارم یکی سونی یکی دل رو یکی ویستا نصبه رو یکی دیگه ( سونی ) ویندوز 7 هر دوتاشم تست کردم مشکلی نداشت حداقل روی 10 تا لپ تاپ دیگه با انواع مارک ها هم چه خودم چه دوستان تست کردیم همه نتیجه موفقیت آمیزی داشت با انواع سیستم عامل ها چه 32 بیتی چه 64 بیتی . فقط رو ویندوز 98 تست نکردم !!!!!! () حداقل نوع سیستم عامل و چند بیتی اش رو هم لطف میکردین میگفتین تا بیشتر تحقیق کنم . از اینکه زحمت کشیدین و جواب تست رو اعلام کردین ممنونم . موفق باشید

) حداقل نوع سیستم عامل و چند بیتی اش رو هم لطف میکردین میگفتین تا بیشتر تحقیق کنم . از اینکه زحمت کشیدین و جواب تست رو اعلام کردین ممنونم . موفق باشید