نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: پیش به سوی صنعت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول: پیش به سوی صنعت

دوست عزیزم reza_edu لطفا از من دلگیر نشین اما به جای این حرفها خوب بود اگه سورسی ، قطعه کدی چیزی داشتی اونو به اشتراک میذاشتی تا کسانی که در آینده ای دور و نزدیک این بحث رو مطالعه میکنند یه نصیبی ببرند نه اینکه ذهنشون از بحث منحرف بشه . از دیگر دوستان هم در خواست میکنم با اینجور پست ها تاپیک رو شلوغ نکنند
    (reza_edu عزیز تو جامعه امروز اگه کسی فقط ادعا کنه برنامه نویس صنعتیه همه جور امکاناتی سازنده ها بهش میدن تا اهدافشون رو از هدف به پروژه تبدیل کنن . بگذریم از اینکه گاهی فقط چند خط کد ساده تو بعضی از صنایع مثل نفت میتونه روند تولید نرم افزارهای مانیتورینگ رو جوری تغییر بده که وزارت نفت حاضر بشه به خاطرشون مبلغ 100,000 $ به شرکت زیمنس پول راه اندازی بده { پیش به سوی صنعت } یک شروعه که اگه دوستان همکاری کنند من قول میدم دیگه کسی دیتابیس ننویسه
    گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت ....................... که به باغ آمد از این راه وزان خواهد شد )
    اما برای اینکه این موضوع برای همه باز بشه : هدف من موازی هدف این سایت میخوام مباحثی جدید طرح بشه قرار نیست همه یاد بگیرن مگه همه تو یک زمینه کد مینویسند؟ شاید یک نفر امکاناتش رو داشت ، اطلاعاتش رو نداشت . وقتی مباحث جدید به میان بیاد ایده های جدید هم راهشون رو باز میکنند و در کنار اون منو شما چیزای جدیدی یاد میگیریم ( انتشارات همین بحث خواندن یک فایل ترتیبی ، کارکردن با دراوینگ ، تعریف یک شیئ جدید ، نمایش اشیائی غیر از کنترل های design_time ، تبدیل واحدهای کامپیوتری به مترینگ ، سیستم Hand Shack ، مانیتورینگ داده های ارسالی و ...) آنقدر نا گفته به میان می آید که مهم نیست جمع بندی آنها به کار چند نفر می آید پس لطفا هر کس به بحث علاقه مند شد پست بدهد . لطفا مدیران هم نظر بدهند و نظرشان را راجع به آینده این بحث ( ادامه یا لغو ) بیان کنند
    نا برده رنج گنج میسر نمیشود ................... مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
    آخرین ویرایش به وسیله nosrati1363 : پنج شنبه 13 آبان 1389 در 04:11 صبح

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

دوستمون omid-vbAuto سوال کرده چه طوری میشه یک خط در برنامه کشید و اونرو در فایل autocad ذخیره کرد ؟
    پاسخ از طریق همون فایل DXF است . شما ابتدا باید بسته به نسخه DXF ی که میخواهی ایجاد کنی ( بهترین نسخه بالا ترین نسخه است ) از لینکی که در پست اول گذاشتم اونو دانلود کنی و خوب مطالعه کنی . فایل txt است و با ذخیره هر ترسیم توسط Cad به روز میشود . نحوه نوشتن یک لاین را بررسی کن و به همان صورت در یک فایل DXF بنویس . و اگه ممکنه ما رو هم از نتیجه کارت مطلع کن .
    راهنمایی : یک new در cad بساز و و آنرا با آخرین ورژن DXF رو هاردت Save کن . از فایلی که ساختی یک کپی بگیر و آنرا با Cad باز کن و یک Line رسم کن و تغییرات را در هر دو فایل مقایسه کن . فایل DXF با WordPad باز میشود

کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    محل زندگی
    ---

Thumbs down نقل قول: پیش به سوی صنعت

نقل قول نوشته شده توسط nosrati1363 مشاهده تاپیک
    دوستمون omid-vbAuto سوال کرده چه طوری میشه یک خط در برنامه کشید و اونرو در فایل autocad ذخیره کرد ؟
    پاسخ از طریق همون فایل DXF است . شما ابتدا باید بسته به نسخه DXF ی که میخواهی ایجاد کنی ( بهترین نسخه بالا ترین نسخه است ) از لینکی که در پست اول گذاشتم اونو دانلود کنی و خوب مطالعه کنی . فایل txt است و با ذخیره هر ترسیم توسط Cad به روز میشود . نحوه نوشتن یک لاین را بررسی کن و به همان صورت در یک فایل DXF بنویس . و اگه ممکنه ما رو هم از نتیجه کارت مطلع کن .
    راهنمایی : یک new در cad بساز و و آنرا با آخرین ورژن DXF رو هاردت Save کن . از فایلی که ساختی یک کپی بگیر و آنرا با Cad باز کن و یک Line رسم کن و تغییرات را در هر دو فایل مقایسه کن . فایل DXF با WordPad باز میشود

با سلام دوست عزیز

این کاری رو که شما گفتین یه کار سخت ویا شاید نشدنی هست .شما اگه یه فایل DXF رو باز کنی و ببینی شاید 1000 سطر کد داره تازه اونهم واسه یه DXF خالی،حالا شما بیا نقشه های اجرائی رو هم رو اون 1000 تا سطر ببین چنتا میشن

به نظر من کسی که داره net کار میکنه دیگه نباید وقتشو صرف کشف این موارد بکنه و راه صحیح و منتقی استفاده از کامپوننت های مربوطه هست.

حالا اگه دوستان اطلاعی از این نوع کامپوننت ها دارن ما رو هم به فیض برسونن. با تشکر

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

آقا امید گفتم که اگه از لینک 1 فایل دلخواهت رو دانلود کنی و اونو مطالعه کنی به جواب میرسی اما اگه وقت این کارو نداری کامپوننت هایی هستند که به شما اجازه رسم و ذخیره رو میدن
    مثل ( CADImportNET 7 ) سایت http://www.cadsofttools.com
    من توصیه میکنم راه اول رو دنبال کنی
    این مثال خیلی ساده است ولی میتونه ایده بده ( از دوستم گرفتم حق کپی رایت نداره )
    برنامه نویس صنعتی کسی نیست که با دیدن چند خط Header از میدون شونه خالی کنه منم هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    محل زندگی
    ---

Thumbs up نقل قول: پیش به سوی صنعت

نقل قول نوشته شده توسط nosrati1363 مشاهده تاپیک
    آقا امید گفتم که اگه از لینک 1 فایل دلخواهت رو دانلود کنی و اونو مطالعه کنی به جواب میرسی اما اگه وقت این کارو نداری کامپوننت هایی هستند که به شما اجازه رسم و ذخیره رو میدن
    مثل ( CADImportNET 7 ) سایت http://www.cadsofttools.com
    من توصیه میکنم راه اول رو دنبال کنی
    این مثال خیلی ساده است ولی میتونه ایده بده ( از دوستم گرفتم حق کپی رایت نداره )
    برنامه نویس صنعتی کسی نیست که با دیدن چند خط Header از میدون شونه خالی کنه منم هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم
    دوست عزیز فکر کنم منظورم رو خوب بیان نکردم
    منظور من از معرفی dll یه dll ساخت بچه های برنامه نویس بود نه سایتی رو که شما آدرس دادین تازشم این سایت dll رایگان نمیده اگر هم بده Demo میده اما من اصل این dll رو که آدرس دادین خودم دارم خوب و کامل هم کار می کنه.

بعدشم این برنامه ای رو که دادین چی بود؟ اصلا کار نکرد .پر error بود تازه اشم اصلا فایل dxf نمی تونست بشناسه !

در ضمن بحث چند خط کد نیست شما یه چیزی رو می گید که اصلا نه کسی تا حالا کرده وفکر هم نکنم اگه انجام داده باشه بدون error باشه.

اگه برنامه دوستتو تونستی به کار بندازی بدین ماهم استفاده کنیم.

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نگاش کردم
    اول باید فایل رو با wordpad به RTF تبدیل کنی حالا اگه تو فایلت Line وجود داشته باشه با مثال بالا اونو Open کن بعد در منوی بعدی ReadDFX رو بزن ( میدونم اشکال زیاد داره )

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نسخه اصلاح شدش رو روش کار میکنم
    کسی از دوستان به بحث علاقه مند نیست . همه دوستان میتونند ایده ها و تجاربشون رو در این بحث به اشتراک بذارند . لطفا اگه کسی رو drawing2d تسلط داره مثال ها رو دانلود کنه و توضیح مختصری راجع به اونها بده . یا اگه نمونه بهتری دارین شرمنده مون کنین و لینک بدین
    برای بحث مانیتورینگ باید هر چی خروجی میدیم رو نمایش بدیم یعنی یک خط شروع کنه به تغییر رنگ از ابتدا به انتها کسی میدونه چطور میشه این کارو کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •