نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: پیش به سوی صنعت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول: پیش به سوی صنعت

دوستمون omid-vbAuto سوال کرده چه طوری میشه یک خط در برنامه کشید و اونرو در فایل autocad ذخیره کرد ؟
    پاسخ از طریق همون فایل DXF است . شما ابتدا باید بسته به نسخه DXF ی که میخواهی ایجاد کنی ( بهترین نسخه بالا ترین نسخه است ) از لینکی که در پست اول گذاشتم اونو دانلود کنی و خوب مطالعه کنی . فایل txt است و با ذخیره هر ترسیم توسط Cad به روز میشود . نحوه نوشتن یک لاین را بررسی کن و به همان صورت در یک فایل DXF بنویس . و اگه ممکنه ما رو هم از نتیجه کارت مطلع کن .
    راهنمایی : یک new در cad بساز و و آنرا با آخرین ورژن DXF رو هاردت Save کن . از فایلی که ساختی یک کپی بگیر و آنرا با Cad باز کن و یک Line رسم کن و تغییرات را در هر دو فایل مقایسه کن . فایل DXF با WordPad باز میشود

کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    محل زندگی
    ---

Thumbs down نقل قول: پیش به سوی صنعت

نقل قول نوشته شده توسط nosrati1363 مشاهده تاپیک
    دوستمون omid-vbAuto سوال کرده چه طوری میشه یک خط در برنامه کشید و اونرو در فایل autocad ذخیره کرد ؟
    پاسخ از طریق همون فایل DXF است . شما ابتدا باید بسته به نسخه DXF ی که میخواهی ایجاد کنی ( بهترین نسخه بالا ترین نسخه است ) از لینکی که در پست اول گذاشتم اونو دانلود کنی و خوب مطالعه کنی . فایل txt است و با ذخیره هر ترسیم توسط Cad به روز میشود . نحوه نوشتن یک لاین را بررسی کن و به همان صورت در یک فایل DXF بنویس . و اگه ممکنه ما رو هم از نتیجه کارت مطلع کن .
    راهنمایی : یک new در cad بساز و و آنرا با آخرین ورژن DXF رو هاردت Save کن . از فایلی که ساختی یک کپی بگیر و آنرا با Cad باز کن و یک Line رسم کن و تغییرات را در هر دو فایل مقایسه کن . فایل DXF با WordPad باز میشود

با سلام دوست عزیز

این کاری رو که شما گفتین یه کار سخت ویا شاید نشدنی هست .شما اگه یه فایل DXF رو باز کنی و ببینی شاید 1000 سطر کد داره تازه اونهم واسه یه DXF خالی،حالا شما بیا نقشه های اجرائی رو هم رو اون 1000 تا سطر ببین چنتا میشن

به نظر من کسی که داره net کار میکنه دیگه نباید وقتشو صرف کشف این موارد بکنه و راه صحیح و منتقی استفاده از کامپوننت های مربوطه هست.

حالا اگه دوستان اطلاعی از این نوع کامپوننت ها دارن ما رو هم به فیض برسونن. با تشکر

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

آقا امید گفتم که اگه از لینک 1 فایل دلخواهت رو دانلود کنی و اونو مطالعه کنی به جواب میرسی اما اگه وقت این کارو نداری کامپوننت هایی هستند که به شما اجازه رسم و ذخیره رو میدن
    مثل ( CADImportNET 7 ) سایت http://www.cadsofttools.com
    من توصیه میکنم راه اول رو دنبال کنی
    این مثال خیلی ساده است ولی میتونه ایده بده ( از دوستم گرفتم حق کپی رایت نداره )
    برنامه نویس صنعتی کسی نیست که با دیدن چند خط Header از میدون شونه خالی کنه منم هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    محل زندگی
    ---

Thumbs up نقل قول: پیش به سوی صنعت

آقا امید گفتم که اگه از لینک 1 فایل دلخواهت رو دانلود کنی و اونو مطالعه کنی به جواب میرسی اما اگه وقت این کارو نداری کامپوننت هایی هستند که به شما اجازه رسم و ذخیره رو میدن
    مثل ( CADImportNET 7 ) سایت http://www.cadsofttools.com
    من توصیه میکنم راه اول رو دنبال کنی
    این مثال خیلی ساده است ولی میتونه ایده بده ( از دوستم گرفتم حق کپی رایت نداره )
    برنامه نویس صنعتی کسی نیست که با دیدن چند خط Header از میدون شونه خالی کنه منم هر کاری از دستم بر بیاد در خدمتم
    دوست عزیز فکر کنم منظورم رو خوب بیان نکردم
    منظور من از معرفی dll یه dll ساخت بچه های برنامه نویس بود نه سایتی رو که شما آدرس دادین تازشم این سایت dll رایگان نمیده اگر هم بده Demo میده اما من اصل این dll رو که آدرس دادین خودم دارم خوب و کامل هم کار می کنه.

بعدشم این برنامه ای رو که دادین چی بود؟ اصلا کار نکرد .پر error بود تازه اشم اصلا فایل dxf نمی تونست بشناسه !

در ضمن بحث چند خط کد نیست شما یه چیزی رو می گید که اصلا نه کسی تا حالا کرده وفکر هم نکنم اگه انجام داده باشه بدون error باشه.

اگه برنامه دوستتو تونستی به کار بندازی بدین ماهم استفاده کنیم.

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نگاش کردم
    اول باید فایل رو با wordpad به RTF تبدیل کنی حالا اگه تو فایلت Line وجود داشته باشه با مثال بالا اونو Open کن بعد در منوی بعدی ReadDFX رو بزن ( میدونم اشکال زیاد داره )

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

نسخه اصلاح شدش رو روش کار میکنم
    کسی از دوستان به بحث علاقه مند نیست . همه دوستان میتونند ایده ها و تجاربشون رو در این بحث به اشتراک بذارند . لطفا اگه کسی رو drawing2d تسلط داره مثال ها رو دانلود کنه و توضیح مختصری راجع به اونها بده . یا اگه نمونه بهتری دارین شرمنده مون کنین و لینک بدین
    برای بحث مانیتورینگ باید هر چی خروجی میدیم رو نمایش بدیم یعنی یک خط شروع کنه به تغییر رنگ از ابتدا به انتها کسی میدونه چطور میشه این کارو کرد؟

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    مشهد

اینم اصلاح شده ی خوندن DXF
    البته فقط برای Line ها
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar dxf.rar‏ (62.2 کیلوبایت, 81 دیدار)

کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها

سلام
    با تشکر از مبحثی که شروع کردید، مطمئناً میدونید که امثال این نوع برنامه نویسی و تیمهای توسعه زیاد نیستند و بالطبع شما هم زیاد نباید منتظر بازخورد مثبتی از کاربران باشید
    من هم باید همچین کاری رو شروع کنم و میخواستم ببینم چه تخصص هایی علاوه بر کدنویسی (اونهم دات نت!) نیاز هست؟ تا اینجای توضیحات شما متوجه شدم که یه CAD کار، یک کسی که کاملاً با CNC ها کار کرده و به سیستم شون مسلط هست، یه گرافیست که با Vector ها (مثل کورل) بیشتر کار کرده باشه تا فتوشاپ! و یه تیم برنامه نویس سیستمی که آشنایی (یا حداقلش علاقه) به AVR و G-Code داشته باشه و برنامه نویس اپلیکیشن برای مانیتورینگ و Port mapping و سایر UI ها؛ اگه چیز دیگه ای رو جا انداختم بفرمایید.
    ... تنها چند شرکت بزرگ که آنهم برنامه نویس هندی دارند در این زمینه موفق هستند.
    شما با این شرکت ها آشنایی دارید؟ میخوام ببینیم می تونید یه سرنخی از زمینه کاری، نرم افزارها، تخصص های موردنظر و محصولات اونها ذکر کنید؟ مطمئناً رقابت با هندی ها بسیار سخت هست، من باهاشون کار کردم و میدونم که با چه پایه علمی، پشتکار و انگیزه، و مهمتر از همه چشم داشت کم درآمد کار می کنند؛ پس مطمئناً همینطوریش هم خیلی ازشون عقب تر هستیم، اختراع دوباره چرخ که دیگه کاملاً امثال ما رو از این بازار بیرون میندازه؛ منظورم اینه که مطمئناً تا حالا راهکارها، استانداردها، شاید هم پلت فرمهای خاص اینکار وجود دارند و شاید (و فقط شاید!) دات نت شروع مناسبی برای اینکار نباشه؛ مثلاً من تو http://www.comcast.com یک نمونه Image to G-Code دیدم که خیلی هم خوب کار میکرد و یا Interpreter هایی مثل NIST RS274NGC که خیلی کارها رو جلو میندازن ...

اجازه بدین بحث رو با برنامه نویسی ماشین های CNC شروع کنیم . دستگاه های CNC نیاز به نرم افزاری دارند که اطلاعات ورودی کاربر را به کد ماشین تبدیل کند و این نرم افزار ها 2 دسته اند .
    1 - عمومی (برای تبدیل فایل هایی مثل Jpeg , dxf , dwg و ... به کد استاندارد ماشین جی کد )
    2 - اختصاصی (برای یک ماشین خاص طراحی میشوند و روند تبادل اطلاعات در آنها رمز نگاری شده است )
    در هر دو این ها چند رویداد عمومیت دارند : پذیرش ورودی ، نمايش فایل ، تبدیل گرافیک به مسیر (raster to vector) ، تبدیل اطلاعات بدست آمده به کد ماشین ( بسته به نوع ماشین مورد نظر ) ، اولویت بندی مسیر ها و در نهایت خروجی پورت و البته مانیتورینگ
    ...
    با مطالعه User_Manual مربوط به این فایل و کمی تمرین میشه کامل روال ورودی نرم افزار هدف رو نوشت
    http://www.autocadmark.com/mambo/com...89/Itemid,202/
    خوب با توجه به این موضوع که در فایل DXF هر ترسیم جدا ذخیره میشود پس میتوان هر ترسیم را یک شیئ در نظر گرفت و با ابزار drawing2d آنها را نمایش داد (لینک 1)
    برای بخش بعدی با چیزهایی که تا کنون گفته شد مشخص میشود نیازی به این روش در اینجا احساس نمی شود ( البته فعلا ) بلکه عکس این موضوع در مرحله نهایی اتفاق خواهد افتاد ( ساعت 1.30 دقیقه بامداد ، اگه جمله هام مشکل دارن بذارین پای بی خوابی)
    خوب ( روی کاغذ و با همین چند سطر !!! ) تا اینجا ما یک نرم افزار داریم که فایل DXF را گرفته و محتویات آنرا نمایش میدهد . اما باید این محتویات به G-CODE یا همان کد ماشین تبدیل شوند تا بتوانیم به ماشین دستور بدهیم . { چون بحث را ساده شروع کردیم پس فعلا ماشین مورد نظر ما یک دستگاه 2 محوره (x & Y) فرض میشود که قرار است روی یک صفحه در این دو جهت حرکت کند و فقط رو آن خط بکشد } من اطلاعات زیادی در مورد G-CODE ندارم و e-book خوبی هم نمی شناسم . این بحث را با امید مشارکت شما دوستان شروع کرده ام و امیدوارم با یاری شما به جایی خوب ختم شود . لینک دوم یک مثال عالی در این زمینه است که البته ورودی آن فایل CNC است (لینک 2)
    در مورد اولویت بندی مسیرها نزدیکترین نقطه به 0،0 ( که نقطه شروع یک مسیر است ) نقطه شروع در نظر گرفته میشود و بعد نزدیک ترین نقطه به نقطه ی پایانی مسیر جاری . ( البته بحث گسترده تر از این حرفاست ولی برای شروع کافیه )
    و در نهایت هم خروجی پورت و و مانیتورینگ . هر مسیر قبلا به g-code تبدیل شده و باید از طریق یک پورت به کیت فرمان دستگاه منتقل شود . اینجا سیستم Hand Shack استفاده میشود ( دست تکانی ) دستگاه پورت را میخواند نقطه را دریافت می کند ( در مباحث پیشرفته تر صحت آنرا بررسی میکند ) فرمان را اجرا میکند و روی پورت OK مینویسد . نرم افزار بعد از دریافت OK آن نقطه را مانیتور میکند ( ترسیم همیشه توسط اپراتور در حال مشاهده است و آن قسمت از ترسیم که به دستگاه منتقل شده به رنگ دیگری در می آید )
    درسته که من بیشتر مایل به ادامه بحث در نوع دوم (ماشین خاص) هستم ولی در همون نوع اول هم تا اونجایی که من میدونم روی CNC ها یه پنلی هست که مستقیماً می تونند اجزاء طراحی شده از قبل رو به کد قابل فهم ماشین ترجمه کنند، بعبارت دیگه CAMComputer-aided manufacturing) رو تو خودشون دارند :

که مستقیماً فایلهای CAD رو به G-Code تبدیل می کنند و همه چیزایی که شما در موردشون صحبت می کنید رو تو خودشون دارند!
    (نمونه اش) و یا (این Northland Multisoft CNC CAD CAM Package for Windows)
    راستش من زیاد درست متوجه نشدم که هدف نهایی شما جیه؟ یعنی شما میخواهید برنامه ای عمومی بنویسید که DXF یا فرمت های تصویری یا مثلاً فایل های برداری (مثل Corel Draw یا CATIA) رو بگیره و به G-Code تبدیل کنه یا یک ابزار طراحی برای اینکار هم داشته باشه، در اینصورت باید یک کامپیوتر هم کنار CNC باشه که برنامه شما روش نصب بشه و ... یا سخت افزاری شامل چنین قابلیت هایی مدنظرتون هست که به CNC وصل میشه؟
    بنظر من بحث شما وقتی معنی پیدا میکنه که قرار باشه طرح تون روی یک دستگاه خاص کار کنه، یا امکانات قابل رقابت داشته باشه؛ برای نمونه برنامه شما قابلیت این رو داشته باشه که بهینه ترین برش ها از قطعات (2 بعدی) رو در ورودی خام پیاده کنه، مثلاً مربع های و مثلث های خاص روی یک صفحه به طوری که کمترین پرتی رو داشته باشه و هکذا.
    البته فکر نکنم اینجا (تالار دات نت) جاش باشه ولی اگه میشه شما یه مقصد نهایی برای کاری که میخواهید انجام بدین (بدیم) و جایی که قراره برسیم بفرمایید که هدف مشخص تر باشه و بشه بهتر راجع بهش صحبت کرد ...
    البته بنا به تذکر خودتون (شب ساعت 1:30) دو تا یادآوری : اولاً لینک ها (لینک 1 و لینک 2) رو فراموش کردید :) بعدش هم منظور از Handshake یعنی همون دست دادن! پتو که نیست بتکانی

موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •