منظورم این است که بحث سرعت را می کنم
من در برنامه ام دائم باید افراد مختلفی را جستجو کنم و بر روی آنها تغییراتی را انجام دهم و این کار در فرم های مختلف انجام می شود یعنی در فرم های مختلفی من عمل جستجو را انجام می دهم و وقتی توسط کوری و دقیقا همان پارامتری که شما فرمودید افراد مختلف را جستجو کردم توسط فیلد کلیدی در یک adotable
به وسیله دستورهای seek و Locate بر روی رکورد مورد نظر قرار می گیرم , حال شما نگاه کنید تعداد دستوراتی که انجام می شود و سرعت آنها در این سری دستور بیشتر است یا فیلتر کردن
در روش اول
adoquery.close;
adoquery.parameter.....
adoquery.open;
adotable.locate....
و یا روش دوم
adotabel.filltered:=false;
adotable.fillter:=.....
adotable.filltered:=true;
حالا من نمی دانم چی کنم
من حدود 2 سال از روش اول استفاده می کردم ولی تازگی می بینم که این روش دومی از لحاظ سرعت بهتر است چون من adotable را باز و بسته نمی کنم. و این در سرعت بسیار مثمر ثمر است
راستی جناب کشاورز یک سوال دیگه نمی دانم شاید بهتر باشد بروم در قسمت یک سوال جدید ان را مطرح کنم ولی گفتم اول از شما بپرسم
وقتی برنامه ام را در شبکه قرار می دهم یعنی آن را به صورت اشتراکی قرار می دهم اگر یکی از کلاینتها چیزی را ثبت کند ممکن است تا چند دقیقه طول بکشد تا وارد شبکه شود , یعنی توسط همان کلاینت قابل بازیابی است ولی در کلاینتهای دیگر خیر, این مشکل چگونه حل می شود شنیده ام که کمپاننتهایی هست که ریس دارد به نام sdac که نمی دانم چقدر مشکل من را حل می کند می خواهم ببینم شما راه حلی برای این مشکل دارید یا تا به حال با ان بر خورد کرده اید , با تشکر فراوان :oops: