سلام دوست من
چند تا نکته رو میخوام بهت بگم.
ببین دوست من یه جمع بندی کلی اگه بکنیم میبینیم که شما فقط به فکر برنامه نویسی این
پروژه هستی و هر کسی هم که نظر داد تقریبا روی برنامه نویسی تاکید کرد ولی به نظر شما
آیا یه پروژه حسابداری فقط برنامه نویسیه؟
ببین دوست من شما واقعا به فکر این هستی که پروژت عملی باشه؟؟؟
من خودم رشته تحصیلیم مرتبط با حسابداری هستش رو این حساب چند تا ازت سوال میکنم
که اتفاقات واقعی در بازار هستش که ببینی واقعا فکر همه جا رو کردی یا نه.
شما میری 3000000تومن جنس میخری با شرط ن/50-3/10 و شما پول رو در مدت 5 روز پرداختمیکنی و همچنین 200000 تومن از جنس رو به هر علتی مرجوع میکنی چطوری میخوای اینو ثبت کنی؟؟؟؟
بعد از دو ماه میبینی حسابات تراز نیست و 300000 هزار تومن کسری داری چطور میخوای
علت کسری رو پیدا کنی؟؟؟؟ به نظرت باید چندین هزار کالاو حساب رو تک تک بگردی و با ماشینحساب جمع بزنی؟؟؟؟
مفقودی کالا رو تو چه حسابی میخوای ثبت کنی؟؟؟فکرشو کردی؟؟؟
برگشت از فروش رو تو چه حسابی میخوای ثبت کنی؟؟؟
یه سری ماست خریدی و تو مغازه موند و کسی نخرید و فاسد شد اینارو چطور میخوای ثبت کنی؟؟؟می خوای یه
بخش جدا واسه فساد درست کنی؟؟؟
دوست عزیزی فرمودند که اگه یه نفر اومد گفت من فردا شیر میخوام واسش پیش فاکتور میزنی, باید
عرض کنم اگه پول گرفتی که باید ثبت کنی و اگر نگرفتی و همینجوری با زبون بهش قول دادی
نیاز به پیش فاکتور نیست چون از نظر حسابداری تا وقتی فروش صورت نگرفته هیچ گونه ثبتی زده نمیشه.
شما یه دفعه تصمیم گرفتی تمام فروش رو تا امروز حساب کنی که ببینی موجودی اول دوره چقدر بوده موجودی طی دوره چقدر بوده چقدر سود کردی چقدر زیان کردی و .... میخوای چیکار کنی؟؟؟
شما یه وانت جنس خریدی آیا برای هزینه حمل و نقل اون فکری کردی؟؟؟ کجا میخوای ثبت کنی؟؟؟
شما قابلیت اصلاح حساب هارو تا چه اندازه مشخص کردی؟؟؟چون اگه بشه راحت حساب هارو
دست کاری کرد باید خدمتت عارض بشم که چنان اختلاسی تو دارائی ها میکنن که هیچ احدی نفهمه!!!
آیا واسش فکری کردی؟؟؟
و سوالای خیلی زیادی که باید در موردش فکر کنی.
چون دوست من اگه نرم افزارت خیلی ساده و غیر کارامد باشه باور کن 2000 تومن هم نمیخرند.
شما که میخوای کاربر تعریف کنی یعنی چی؟؟؟یعنی فروشگاه بزرگه و یه فرشگاه بزرگ هم امکانات
زیادی میخواد.باید نرم افزارت با اصول حسابداری و انبار داری و .... هماهنگ باشه
موفق باشی