شرمنده مطمئن نیستم و نسخه های اخیر Qt رو بررسی نکردم که چه تغییراتی کردن.
اما فکر میکنم اون Visual-Studio add-in به تنهایی کافی نیست و فقط باعث میشه بتونی در محیط ویژوال استودیو با کیوت کار کنی. یعنی باید کتابخانه های کیوت یا دیگر اجزاش نصب بشن. حالا اینکه دقیقا چیا و چطوری نمیدونم چون تاحالا دانلود و امتحان نکردم. بنظرم باید دانلود کنی و طبق دستورالعمل هایی که خودش میده و راهنمایی که داره روشن بشه. فکر میکنم بهتر باشه اول SDK خودش رو دانلود و نصب کنی در قدم اول، بعد Visual-Studio add-in رو نصب کنی ببینی چی میشه. احتمالا مسیر نصب کیوت رو میخواد مثلا یا خودش بصورت خودکار پیداش میکنه. اینا همه حدسه البته که امیدوارم درست باشه و کمک کنه.
درمورد libraries و SDK هم SDK رو دانلود کن. SDK کامل هست و خودش شامل کتابخانه ها (libraries) هم میشه. libraries به تنهایی برای سناریوهای خاصی هست که بدرد شما نمیخوره.
راستی نمیدونم وقتی با ویژوال استودیو میخوای کار کنی شاید باید
Qt libraries 4.7.1 for Windows (VS 2008, 228 MB) رو دانلود کنی. اگر به مشکل خوردی این گزینه رو بررسی کن.
ببخشید دیگه اطلاعات بیشتر در این زمینه ندارم و اینا همش حدس هست چون خودم تاحالا این جورش رو امتحان نکردم. ضمنا خیلی وقت هم Qt کار نکردم.
راستی میتونی از فروم
http://www.qtcentre.org/forum.php هم استفاده کنی برای پرسیدن اینطور سوالات. در تالار مربوطه البته (مربوط به نصب و اینها). البته به زبان انگلیسیه.