نوشته شده توسط
مجتبی تاجیک
axTiny1 که تو کدتون هست کامپوننت قفل سخت افزاریتون هست درسته ؟ کامپوننت رو روی فرم قرار دادید و بعد ازش تو Thread استفاده کردید ؟!
وقتی کامپوننت رو روی فرم قرار میدید Thread سازنده اون کامپوننت میشه Main Thread برنامه ، پس نباید انتظار معجزه داشته باشید ، اون شئ axTiny رو خودتون تو Thread ی که ساختید بسازید و ازش استفاده کنید ، یعنی قبل از استفاده تو Thread اون رو به صورت Runtime بسازید ( new ) .
@ بهتره در مورد Thread ها و استفاده از اونها مطالعه کنید ، Thread ها و Fiber ها مباحثی نیستند که مثل یک تابع 2 تا پارامتر بهش بدی و باقی کار رو بسپری دست خود ویندوز ... !
ممنون دوست من.
فکر کنم حق با شماست و Main Thread میشه.
ولی واقعا وقتم کم هست و دیگه از بس تو سایتهای خارجی و اینجا گشتم که مثلا کارم رو با مثلا یه کلاس thread راه بندازم دیوونه شدم.
از این AxTiny1 به این شکل در ابتدای برنامه نمونه می گیرم (داخل ترد نشد! و این خطا رو داد:
ActiveX control '0ca5a93d-f6bd-4398-809a-9f767276ef77' cannot be instantiated because the current thread is not in a single-threaded apartment. )
AxTINYLib.AxTiny AT1 = new AxTINYLib.AxTiny();
من حقیقتش فقط باید یه برنامه ای رو که دادن بم با این قفل تجهیز کنم و بس. تا به حال با thread ها کار نکرده بود. بدجوری گیرم.
ممنون میشم کمکم کنید :(