نقل قول نوشته شده توسط famarini مشاهده تاپیک
سلام به همه

آقا محسن اگه ناراحتتون کردم عذر می خوام، آخه یه مشکلی هست، دوستمون Delphi 7 داشت روی این پروژه تحقیق می کرد یه دفعه شما چند سوال می کنید و بعد آدرس یه وبلاگ می دین و تقاضای پول می کنین و استفاده از اون رو حرام اعلام می کنید، حالا چی می شه فکر کرد.

خوب اگه شما می خواید کمک کنید خوب توی کدنویسی کمک کنید و تاپیک رو کامل و پر بار کنید تا همه استفاده کنند. اما همه یه سوال می پرسن جواب هم می گیرن اما تشکر نمی کنند و حتی نمی گن چیکار کردن آیا تغییراتی که دادن پروژشونو تکمیل کرده یا نه.

خوب یه جوری بنویسید که تاپیک بار داشته باشه، بیشتر تاپیکها رو که چک می کنید می بینید همه ناقصن و ...

بازم اگه نارحت شدید شرمنده، من قصد ناراحت کردن ندارم فقط می گم حق کسی نباید اینجا بین خودمون ضایع بشه !
خواهش میکنم
شما هم خودتو بذار جای من میای تو تاپیک میبینی کلی بارت کردن و تحدیدتم کردن!!

من اصلا تو این تاپیک سوال نکردم ، همش جواب دوستانو دادم ، فقط یدفعه منظور چندتا کلمه ای رو که بچه ها بکار برده بودن رو نفهمیدم، سوال کردم .

من تقاضای پول نکردم . این نرم افزار هم مثل هزاران نرم افزاریه که هممون مفت و مجانی استفاده میکنیم و اصلا به قیمتای چند دلاریشون اعتنا نمی کنیم . اصلا برا شما رایگان رایگان و حلال حلال .

حالا که گفتین حلالو اینا:
فکر میکنید این نرم افزارایی که ما داریم استفاده می کنیم از لحاظ شرعی درستن؟ من رو این برنامه حدود دو ساعت کار کردم اما اون بدبختایی که یه صدنفری جمع میشن ، چندین ماه کار میکنن یه برنامه یا بازی درست میکنن باید چی بگن ؟ اونوقت ما براحتی آب خوردن کپی میکنیم و ... .
حالا من یه روشی پیدا کردم که یکم این رسم رو جا بندازم برا نرم افزار خرج کنن ایراد نگیرید ، شما هم از این کارا بکنید .

من که گذاشتم ، کدای برنامم همیناییه که تو تاپیک گذاشتم .

خواهش میکنم ، خدا ببخشه . حق کسی هم ضایع نشده ، تازه یه کمکی هم شده .