-
یک شنبه 19 دی 1389, 22:15 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: نوشتن برنامه تلفیقی GPS , GPRS , HARDware ؟
ضمن تشکر از راهنمایی های شما دوستان عزیز و مخصوصا آقا مهران که سعی کردند از همه جوانب به موضوع نگاه کنن و پیشنهاداتی ارایه بدن
راستش دفعه قبل کلی نوشته بودم درست قبل از اینکه دکمه ارسال رو بزنم صفحه مرورگرم خود به خود بسته شد و همه اش به باد رفت ....الانم از صبح پای سیستمم چشمام سو نداره انگشت درد هم گرفتم بس که نوشتم (جاهای دیگه رو میگم)
خلاصه اینو نوشته بودم که با توجه به اون قسمت حرف شما که فرمودین اطلاعات هر دقیقه به سرور فرستاده میشه ، میشه اینطور نتیجه گرفت که هنوز قدرت سخت افزار ها به جایی نرسیده که ارسال آنی اطلاعات اونم با حجم گسترده(یعنی خیلی اطلاعات دیگه به غیر از مکان اون شی) و همچنین به تعداد خیلی بالا شی متحرک (میلیونی) رو پشتیبانی کنه...درسته؟
من قصدم این بود که سیستمی باشه که به طور مثال توی نقشه واسش محدوده ای تعریف کنیم به اسم طرح ترافیک بعد هر خودرویی که واردش میشه واسش اخطار بفرسته و یا واسش جریمه صادر کنه (روی خودرو گیرنده مورد نظر نصب شده ) .... و این به تعداد میلیونی در سطح یک شهر یا کشور اجرا بشه
یا مثلا بیایم یک سری خیابون و بزرگراه رو واسشون حد سرعت تعیین کنیم توی برنامه و از اونطرف هم روی خودرو ها علاوه بر گیرنده یه کروز کنترل(یا یه همچین چیزی) بذاریم که با گیرنده هم در ارتباط باشه و نذاره خودرو ها از اون حد مجاز سرعت بتونن بیشتر برن توی اون خیابون یا بزرگراه
و خیلی خیلی خیلی قابلیت های مختلف که میتونه به این سیستم اضافه بشه
اما الان با توجه به توضیحات شما یه جورایی به این نتیجه رسیدم که انگار غیر ممکنه(حداقل امروز با این سخت افزارها؟!)
بازم تشکر میکنم از راهنمایی های همه دوستان
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت