نمایش نتایج 1 تا 40 از 197

نام تاپیک: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    نصف جهان

نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان

آخرین ریویژن فایل تبدیل متن را با موارد اضافه شده ذیل خدمتتان ارائه می کنم :

در هر دو قسمت تبدیلی ( هم از ویندوز به داس و هم برعکس ) دو ویژگی زیر اضافه شده

1: HasError - در صورتی که در حین تبدیل خطایی رخ دهد این ویژگی True خواهد شد . توجه داشته باشید که با هر بار اجرا کردن دستور کانورت ابتدا این ویژگی False خواهد شد. این ویژگی فقط خواندنی است.

2: ShowMsgBoxErrorIfOccur - این یک ویژگی True/False است که همانطور که از اسمش پیداست درصورتیکه True باشد اگر در حین تبدیل خطایی رخ دهد ، پیغام خطا نمایش داده خواهد شد و در غیر اینصورت هیچ پیغامی مشاهده نخواهید کرد.

همچنین دو حرف که در تبدیل مشکل داشتند ( منجمله حرف "ی" که با Shift+X نوشته می شود ( با تشکر فراوان از ashkan209 ) ) نیز در این ریویژن برطرف شد.

به نظر خودم هنوز این ابزار جای کار کردن دارد . لذا از تمامی دوستان که از این ابزار استفاده کرده و به هدف خود نرسیده اند و همچنین دوستانی که به هدف خود رسیده ولی نظراتی نسبت به تکمیل آن دارند خواشمندم نظرات خود را بیان کنند . من مشتاقانه منتظر نظرات شما دوستان هستم و در صورت امکان موارد ارائه شده را به فایل اضافه خواهم کرد .

با تشکر

ورژن جديدتري از اين فايل موجود است
    ميتوانيد آنرا در ادامه دانلود نماييد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله M_Man_M : سه شنبه 13 فروردین 1392 در 14:22 عصر دلیل: اضافه شدن فايل جديدتر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •