خیلی ممنون از پاسخ هاتون. البته جواب مریم خانم خیلی سطح بالا بود و من متاسفانه متوجه نشدم
راستش من یه برنامه نویس مبتدی هستم که فقط 3 لایه کار کردم و همیشه در لایه داده برای هر جدول یه کلاس از متغیر های جدول می ساختم. اما حالا طراح تیممون یه معماری mvc از پروژمون ارائه کرده که من نمی تونم پیاده سازی کنم.
در لایه منطق (business) به ازای هر فرم و متغیر های درونش یه کلاس ساخته که مثلا اگه فرم از 3 تا جدول پایگاه داده استفاده کرده هر سه تا در یک کلاس قرار داده شده
در لایه داده عملیات CRUD هر جدول در کلاس های جداگانه انجام شده

من از mvc چیز زیادی نمی دونم و فکر کردم به دلیل نداشتن تجربه من هست که نمی تونم پیاده سازی کنم اما به نظرم این کار چند اشکال داره
یکی اینکه اگه مثلا 3 تا فرم از یک جدول استفاده کنن تمام متغیر های این کلاس باید 3بار برای هر فرم پیاده سازی شوند
هم چنین به قول شما متغیرهایی که هیچ ربطی بهم ندارن در یک کلاس قرار می گیرند
و اینکه چون داده ها بین لایه ها با لیستی از کلاس ها باید جابه جا بشه در هنگام پر کردن این لیست چون داده ها متعلق به یک جدول نیستن منجر به تکرار داده ها در لیست و افرونگی داده می شه

نمی دونم چقدر حرفای من درست هست چون زیاد در این زمینه تجربه ندارم و ممکن نوع پیاده سازی من اشکال داشته که نتونستم این جور معماری رو پیاده سازی کنم. اگه ممکن هست راهنمایی کنین