با تشکر دوست عزیز این روش روی همه فایلها کارایی دارد لزومی ندارد که حتما فایل باشد شما فشرده کنی شما میتوانید یک رشته بیت را هم فشرده کنی داخل 1تا 100 بیت در این مورد شما هرچی بگوید در سته که نمیشه . اما واقعیتش بخواهید من حدود دوازده سال روی آن کار کردم شاید باور نکنید بیش از میلیونها بار روی راه حل های مختلف کار کردم. بالاخره موفق شدم .
البته شاید در بعضی مواقع ده ها هزار بار یک عملیات تکرار انجام شود تا یک بیت کم گردد . شما بعضی از نکاتی که گفتید درسته ببین لزومی نداره که در هر مرحله فکر کم کردن بیت باشی احتمال دار اضافه هم بشود ولی این اضافه بیتی که پیدا میکنه باید اول تشخیص بدهی بعد میگردی توی کل فایل دنبال بیتی ها یا بایتها یی که که یا این مرحله یا در چند مرحله دیگر به مقصود کم کردن یک بیت برسی با احتساب مکانهای جابه جایی ولی پیدا کردن آن نیاز به یک فرمول خاصی دارد که در واقع این فرمول باعث پیدا کردن بیتها یا بایتها یا رشته های جادوئی می شود. این مختصر راهنمایی بود که شما باور کنید که چنین راه حل هایی بوجود امده است. و به من حق بدهید که نمی تونم کل مطلب را بازگو کنم . در ضمن یک سئوال داشتم راه حلی هستش که سرعت خواندن ونوشتن فایل را افزایش بدهیم و با چه زبانی نوشته بشه بهتره. من این نرم افزار winrar را نگاه میکنم اشکم در میاد. اصلا هیچ برنامه فشرده سازی موجود در بازار چنین سرعتی نداره در ضمن اصلا ربطی به الگوریتم فشرده سازی اون نداره نمی دونم . چون از الگوریتم های LZ استفاده میکنه. من هم عین اون الگوریتمها برنامه نوشتم ولی سرعت دهها برابر کمتر هست.