-
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 23:27 عصر
کاربر تازه وارد
نقل قول: الگوریتم فشرده سازی
در مورد جواب شرکت های خارجی به خاطر ابهام آمیز بودن روشتون به نظرم حق دارن چون ایده شما مبهم و به سختی قابل درک و بحث یعنی به نظرم وقتی به یک شرکت یه همچین چیزی را ارسال میکنید مثل (من می تونم همه فایلها را در یک تعداد بیت فشرده کنم) با خوندن این جمله فکر می کنند که شما از مسئله پرتید!!! با توجه به توضیحات و مواردی که قبلا گقتم
من به شما یک روش پیشنهاد می کنم که باعث می شه شرکت های مختلف نظرشون نسبت به کار شما جلب بشه
1. یک سایت درست کنید که یک فایل را دریافت کنه و فشرده آن را تحویل بده و برعکس به صورت ONLINE (البته محدودیت اندازه برای فایل بذارید) به جای سایت هم می تونی نرم افزارتو بفرستی براشون که البته .. بعد روشتون را به صورت مقاله در بیارید البته لازم نیست روش رو توضیح بدید ولی مثلا بگید تو چه شرایطی کار می کنه (منظورم نقاط ضعف و قوت به طور کامل) تبلیغاتی EMAIL نفرستید چون جواب نمی گیرید همینطور توی EMAIL تون سایت را معرفی کنید تا خودشون امتحان کنند.
2. برای ثبت مقاله در یک ژورنال معتبر شما می تونید اقدام بکنید روش به نام شما ثبت می شه و ممکن برای فروش نتونید کاری کنید (من زیاد از قانون های کپی رایت اطلاعی ندارم شایدم بشه) چون روش رو همه می فهمند.
بازم می گم سعی کنید توی نامه به شرکت های معتبر علمی صحبت کنید نه تبلیغاتی
یک مورد دیگه نمی خواد برای شرکت ها هدف تعیین کنید خودشون می دونند که باید چی کار کنند.
بازم اگه راهنمایی خواستید در خدمتون هستم
موفق باشید.
آخرین ویرایش به وسیله Mehdi_FT : جمعه 19 فروردین 1390 در 01:04 صبح
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت