صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 199

نام تاپیک: مقایسهء عملی ASP.NET و PHP با نمونه کد

کاربر دائمی آواتار zoghal
    محل زندگی
    همدان

نقل قول: مقایسهء عملی ASP.NET و PHP با نمونه کد

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.

متاسفم که باز شاهد اینگونه تاپیک ها هستم که در آخر تعصب و .... باعث درگیری و کل کل شده. تا اونجا که یادم میاد همیشه این بحث آخرش این بوده.

تمامی دوستان قبول کنند که هر یک از زبان های asp.net یا php دارای معایب و مزایای مختص خودشون هستند. که نشعت گرفته از پدیدآورندگان یا توسعه دهندگان و سیستم عامل ها و پلت فرم هایی هست که این زبان ها رو پشتیبانی میکنند.

پس زیاد خودتون رو سر این مسئله اذیت نکنید. و کل کل نکنید. چون نقطه آخری نداره این بحث.

اما از لحاظ تبادل اطلاعات خوب هست. به شرطی که تعصب به خرج داده نشه.

در همین راستا و در جهت اطلاع رسانی و به اشتراک گزاشتن اطلاعات چند موردی که دیدم رو در جایگاه و سطح علمی خودم پاسخ میدم.

1- در مورد GD , phplib : این دو کتابخانه به هیچ عنوان جز کتابخانه های اصلی پی اچ پی نیست و توسط زند هم توسعه نمیشه. کتابخانه GD به صورت کراس پلت فورم هست در اصل و با سی نوشته شده . وجود اکستنش GD در php دلیل بر توسعه این کتابخانه توسط توسعه دهندگان پی اچ پی (زند ) نیست. حتی اگر شما پی اچ پی رو به صورت دستی دریافت و نصب کنید. می بینید که باید این اکستنشن رو فعال کنید. در ضمن این کتابخانه برای خیلی از زبانهای دیگه هم قابل استفاده هست.

2- من اعتقاد دارم برنامه نویس باید طبق نیاز و شرایطش، زبان مورد نیازش رو انتخاب کنه. فرضا اگر به من بگن یک نرم افزار حسابداری تحت وب می خواهیم 100% به سمت دات نت یا دلفی (introweb) میرم یا بحث اتوماسیون به چند دلیل (استفاده از اسکیوال سرور ، استفاده از کامپننت ها و المنت های آماده و سریع و همچنین ویزاردی بودن کد نویسی و ....) اما اگر بگویند یک سیشوال نتورک بنویس 100% انتخابم پی اچ پی یا روبی خواهد بود.(جاوا رو اسم نمیبارم چون هم قدش نیستم). شاید خیلی ها بگویند که خوب مای اسکیوال اینجوری و اونجوری الان هم که innodb موتور اصلی مای اسکیوال شده و ترانزکشن رو ساپورت میکنه یا با extjs یا فریم ویک های این چنین میتونی راحت کار حسابداری رو ایجاد کنی . اما من میگم با تمام این تفاسیر واسه اینگونه کارها دات.نت رو ترجیح میدهم مخصوصا با کامپونت های atlas

3- در مورد آپلود فایل به صورت ایجکس در پی اچ پی 5.2 این قابلیت به کنم APC امکان پذیر هست.
    http://www.ibm.com/developerworks/library/os-php-v525/index.html

یک اکستنشنی هم اومده برای این موارد
    http://blog.liip.ch/archive/2009/01/22/uploadprogress-0-9-2-released.html

4-
    چندین سال پیش همه بخاطر این فریم ورک بودن Asp.Net اون رو به مسخره می گرفتند و مثل شما بخاطر اینکه هیچی از اتفاقاتی که رخ داده اطلاع نداشتن، به تمسخر گرفته می شد، ولی حالا چطور شده که همونا تا بازار فریم ورکهای php گرم شد رفتن سراغ اونها؟!!

راستش من هم جزئه همین دسته افراد بودم و هستم. و هنوز هم این عیب رو وارد میدونم بر دات نت. من خودم کیک پی اچ پی کار میکنم. اما در جواب شما این نکته رو میتنونم بگم که شما نباید فریم ورک های پی اچ پی رو با دات نت یکی بکنید. من پی اچ پی رو برای اوپن سورس بودنش انتخاب کردم و فریمورکش هم به همین دلیل کار میکنم. اگر یک روزی باگی یا مشکلی تو فریم ورک باشه سریع فیکس میکنم. منتظر نمی مونم تا دانت آپدیت بشه. تا مشکلم حل بشه.

5- یک نکته در مورد Ado گفته شد . درست و منطقی بود اما از اون دوست عزیز می خواهم نیمه پر لیوان رو هم ببینید. گرایش دات نت به سمت MVC , ORM این ها هم کپی برداری از فریم ورک های زبان های اوپن سورس هست. دقیقا بعد از دوسال از جا افتادن معماری 3 لایه و orm در فریم ورک های متن باز تازه ماکروسافت گرایش پیدا کرد.

پس زیاد خودتون رو سر این مسئله اذیت نکنید. و کل کل نکنید. چون نقطه آخری نداره این بحث.
    هدف ما این نبوده که نقطهء آخری داشته باشه.
    اصولا در خیلی مسائل اطمینان مطلق و نقطهء انتها لزوما درکار نیست، ولی این به معنای عدم فایدهء مقایسه و بحث اونها نیست.
    مثلا در این بحث حداقلش یکسری ادعاهای نادرست تا اینجا روشن شد. اینکه روش دات نت واقعا چطوری هست هم مشخص شد. الان افرادی که قبلا بی اطلاع بوده باشن با خوندن این تاپیک میفهمن که بطور مثال این ادعا که در دات نت نمیشه کد سطح پایین نوشت و سیستمها رو خودمون پیاده کنیم و فقط محدود به روش و کامپوننت های دات نت هستیم و اگر چیزی از پیش موجود نباشه به بن بست میخوریم، تاحد زیادی بی اساس و اغراق یا فریبکارانه هست. یا مثلا این گفته که بدون ویژوال استودیو برنامه نویسی دات نت خیلی سخت و پیچیده هست یا نیاز داریم فایلها و کدهای بصورت خودکار تولید شدهء دات نت رو دستی ویرایش کنیم و غیره. اینا همش اگر کاملا اشتباه نباشن اما اغراق زیادی بودن. بنده خودم هم در این موارد مطمئن نبودم و بعضی موارد رو در جریان بحث این تاپیک تست کردم و فهمیدم.
    بعد مسئلهء مفید دیگر برای اونی که میخواد بین PHP یا ASP.NET یکی رو انتخاب کنه اینه که میفهمه در دات نت کامپوننت ها آماده برای بیشتر کارهای مهم و متداول در برنامه نویسی سایت و اپلیکیشن های استاندارد هست که با کمترین کدنویسی و با نوشتن چنتا تگ و چنتا تنظیم میتونه استفاده کنه، و بنابراین این شخص اگر هدفش صرفا این باشه که بتونه سریع و راحت سایت و اپلیکیشن های عادی رو درست کنه و کمترین کدنویسی رو داشته باشه میدونه که انتخاب ASP.NET فرقش با انتخاب PHP چی هست. درمورد PHP نیاز هست کد بیشتری بصورت دستی نوشته بشه و این سیستمها رو طرف خودش پیاده کنه یا دنبال فریمورک و کد آماده بگرده که تعدد و نیاز به یادگیری و پیوند همهء اونا در یک پروژه دارن. تاجایی که من دیدم این خودش کار راحتی نیست و ضمنا هرچی هم باشه معمولا راحتی و خوانایی و کوتاهی اون به حد ASP.NET نمیرسه.
    البته این بحث هنوز مختومه نشده و هنوز آخرین کدهایی رو که ارائه کردن بررسی نکردم و چند مورد دیگه هم حداقل هست که دوست دارم در آینده از کامپوننت های دات نت نشون بدم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

رفيقمون eshpilen راس ميگه
    براي بازاكار .net واقعا خوبه!
    پروژه هايي كه نياز به نگهداري طولاني مدت و كار با اجزاي ريز و جزيي ندارن واقعا عاليه
    بعنوان مثال درس كردن ACL / Auth توي دات نت با چند كليك انجام ميشه در صورتي كه در php اينجور ني
    همچنين روي فرامورك هاي مختلف پياده سازي اش واسه افراد تازه كار يا حتي متوسط به بالا گيج كننده ميشه
    واسه همين اگه كسي ميخواد سريع پروژه تحويل بده و همه چي به خوبي و خوشي تموم بشه .net

ولي موضوع اين نيست كه الان، موضوع اينه اينجا قرار بود نمونه كد بزارين، از اول تا آخر تاپيك هم تعداد نمونه كد ها از 5 بيشتر نشده، و همش هم به حاشيه كشيده شده، مثل همين پست خودم
    مديريت اينجور تاپيك ها آسون ني، هركي مياد يه چي ميگه
    يكي مياد منطق و فلسفه اخلاقي فردي رو نمايش ميده، اون يكي ميگه مرغ همسايه غاز ـه!
    eshpilen اگه بخواد اينجور پيش بره، ادامه ندين بهتره يا از مديريت بخواه پست ها رو اصلاح كنن!

یخورده لیبرالیست باشید بابا.
    حالا مگه چی میشه؟
    یخورده بایت و کاراکتر بیشتر به کسی صدمه نمیزنه. در دنیای دیجیتال اینا هزینه و مشکل اساسی ای محسوب نمیشه.
    آدما هرجا بشینن دور هم و بحثی بکنن بالاخره کلی وقت گذرونی و تفریح هم میکنن و حرفای نامربوط هم میزنن. اینجا هم فرقی نمیکنه.
    البته بنظر میاد همه عادت به خوندن مطالب حجیم و پیچیده ندارن و بیشتر پستها رو سطحی و ناقص میخونن و خیلی مسائل رو متوجه نمیشن. بهرحال بطور مثال بنده برام اینطور چیزا عادی هست و براحتی گیج یا خسته نمیشم و در میان انبوهی مطلب میتونم موارد مفید و موثق اون رو جدا کنم.
    بنظر من اینا مهارت ها و توانایی هایی هست که هرکسی باید بدست بیاره.
    ضمنا معلومه خوب کدنویسی و همچنین مطالعهء کد دیگران و تحلیل و بحث دربارهء اون کدها سخت هست و زمان میبره، ولی پستهای دیگه زدن و مطالب کلی گفتن باوجودی که حجمش شاید بنظر زیاد بیاد اما درکل انرژی خیلی کمتری مصرف میکنه و بنظر منکه زیادم وقتی نمیبره. واسه همینه که حجم موارد غیر عملی و بدون کد خیلی بیشتر میشه. ضمنا تعداد افرادی که بقدر کافی احاطه و جسارت داشته باشن تا بخوان کد و کدبازی کنن بنظرم از هر 10 نفر نهایت دو سه نفر بیشتر نیست.
    هیچوقت نمیشه مدیریت مطلق همگانی داشت در جایی که مکانی عمومی هست و آزادی کافی برقراره. باید طبیعت آزادی و جامعه رو پذیرفت. اصلا درست نیست بخوایم دیگران رو محدود کنیم یا تاپیک رو ببندیم یا حتی پستهای افرادی رو پاک کنیم. چون بنظر من پستهای این افراد بندرت میتونه مطالب اصلی و مفید رو مخدوش کنه. پست های ما که سرجاش هست. البته شاید اگر مدیریت قوی بود و وقت و حوصلش رو داشت میتونست تاپیک رو مدیریت بکنه، اما آیا منابع این کار واقعا هست؟ چنین مدیر دقیقی با اینقدر وقت و انرژی که بخواد به این کار اختصاص بده هست؟
    باید پذیرفت که آزادی سایدافکت های خودش رو داره، اما با این وجود خیلی بهتر از عدم آزادی هست.
    خلاصه من نمیدونم شما از چی میرسید و چه مشکلی در این ارتباط دارید. خب اگر دوست ندارید میتونید مطالب نامرتبط رو نخونید. فقط اونایی رو که کد دارن و مستقیما روی کد بحث میکنن بخونید. چه مشکلی هست با عملی بودن این کار؟
    دنیای مجازی تاحدود زیادی مثل یه محیط نامحدود از نظر ابعاد و حجم هست که افراد زیادی میتونن همزمان در یک فضای مشترک بدون اینکه کارشون با هم قاطی بشه فعالیت کنن. این بیشتر به تصمیم و توان خود ما برمیگرده که بتونیم و از این خاصیت چقدر استفاده کنیم یا نکنیم.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

220% حق با تو ـه، ولي الان همه بحث ميكنن روي حرف هم، وجداني هم بار علمي نداره 99.9% شون!
    فقط حرف هاي ناپايدار و بدون سند!

php کار ها = سخت نویس = خود نویس == برنامه نویس !!!

اونوری ها هم هوووووووووووووووووووووووو وووووو

راستی اشپیلن آقا !
    شما میدونی postback ها و input های مخفی یا wiestate تو دات نت یا حتی regx و کنترل پترن هایی که با جاوا اسکریپت تو سورس و exe صفحه asp میاد برای چیه ؟؟

اگه میدونستی ادعا نمیکردی برای valid با دیتا کلاینت و یا بهتر بگم با جاوا و ... کلری نداره و از حس ششمش میفهمه !!!

نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    اگه میدونستی ادعا نمیکردی برای valid با دیتا کلاینت و یا بهتر بگم با جاوا و ... کلری نداره و از حس ششمش میفهمه !!!
    کجا ادعا کردم؟
    من قبلا هم گفتم که این کدها رو دات نت بصورت خودکار تولید میکنه و به سمت کلاینت ارسال میشن و در سورس صفحه دیده میشن.
    شما چرا همینطوری روی هوا و پستها رو نخونده از خودت حرف درمیاری؟
    وب کنترل های ولیدیشن دات نت این کدهای سمت کلاینت رو تولید میکنن که با جاوااسکریپت کار میکنه، اما یک بخش ولیدیشن سمت سرور هم تولید میکنن که بصورت کلی مستقل از جاوااسکریپت و سمت کلاینت هست و اگر بطور مثال جاوااسکریپت مرورگر خاموش باشه یا حتی کدهای جاوااسکریپت بطور مثال توسط یک پراکسی حذف بشن بازهم این کدهای ولیدیشن سمت سرور بدون نقص کار میکنن و شرایطی رو که شما تعیین کردید روی ورودیهای فرم تحمیل میکنن. یعنی ولیدیشن سمت سرور به سمت کلاینت وابسته نیست (و مسلمه که باید هم اینطور باشه، وگرنه هیچ امنیتی نداره).
    میتونی خودت تست کنی ببینی.
    ضمنا راههای دیگه هم برای تست کردنش هست اگر خواستی نشونت میدم.
    فقط ادعای خودت رو مشخص بکن که دقیقا چی هست! آیا شما ادعا میکنی ولیدیشن سمت سرور دات نت وابسته به سمت کلاینت و جاوااسکریپت هست؟

من دات نت کار نیستم که ادعا کنم تو این زمینه اما مطمئن نیستم صد درصد حق با شما هست
    اما تست میکنم حتما
    راستی ادعا من !!!
    اینه که خودم همه چی و مینویسم و دیگه نمیگم فلان کد و دات نت سمت کلاینت تعولید میکنه و ندونم چطوری ؟

من برنامه نویس هستم نه اینکه بگم فقط کد نویس و یا پی اچ پی کار
    و با هر زبونی که نیاز من و رفع کنه و طبق اصول مهندسی خاص مورد و پروژه خاص سازگار باشه با نیازم و یا حتی از نظر تکنولوژی مثل سیلور لایت برتری باشه ( در راحتی طراحی ) ازش استثبال میکنم اما قول شما دوست عزیز این بود که با مثال مقایسه بشه بین زبون ها نه کار به کل کل بشه
    من کد یا سمپل زیادی نمیبینم جای بحث زیاد هست
    من علاقه شدید به mvc و یا هر ساختار مناسب و راحت و قابل توسعه در دراز مدت هستم که دوست دارم بحث بشه بین اینکه دات نت مار ها درگیر این مثائل نیستد آیا خوبه و محدود شدنشون مناسبه و از ظرف ما این سختی کار خوبه یا بد ؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

نه كلا دات نت كارها اكثرا چيزي بارشون ني!!
    البته نبايد زحمت Drag/Drop رو نديده بگيريم!!

تاجاییکه من دیدم وضع PHP کارها هم هیچ بهتر نیست!
    فکر کردید دوتا کد سمبل کردن میشه برنامه نویسی و سواد رو خیلی میبره بالا؟
    قبلا هم بهتون گفتم فکر نکنید فقط با PHP کار کردن و چیزهایی رو آدم خودش بنویسه لزوما پیشرفت مهمی میکنه.

من علاقه شدید به mvc و یا هر ساختار مناسب و راحت و قابل توسعه در دراز مدت هستم که دوست دارم بحث بشه بین اینکه دات نت مار ها درگیر این مثائل نیستد آیا خوبه و محدود شدنشون مناسبه و از ظرف ما این سختی کار خوبه یا بد ؟
    من در بخش MVC تخصص ندارم. ولی میدونم در دات نت هم میشه کد سطح پایین نوشت و چیزها رو خودمون مثل PHP پیاده سازی کنیم. اما کسی این کار رو نمیکنه و عاقلانه نیست بنظرم وقتی دات نت کامپوننت های تر و تمیز و کامل و امن داره واسه بسیاری کارها.
    بعدشم دات نت یه ابزاره. قرار نیست ما خودمون رو به یک ابزار محدود کنیم. بحث من این بود که چطور یه برنامه نویس PHP میتونه با برنامه نویس ASP.NET که اینقدر کارش راحتتر و سریعتر هست رقابت تجاری داشته باشه. چون مسلما کار PHP کارها بیشتر هست و زمان بیشتری میبره در خیلی موارد. ضمنا دیگران هم اینو میفهمن و اگر دوست داشتن و هدفشون صرفا پول و بازار کار بود شاید برن دنبال دات نت و بیخودی وقتشون رو با PHP تلف نمیکنن. PHP بدرد هرکسی نمیخوره وقتی دات نت هست. بدرد کسی میخوره که خوره و علاقمند باشه و مایه بذاره و اصولی یاد بگیره و شاید بخواد کارهای شخصی و ویژه هم بکنه و غیره.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : پنج شنبه 18 فروردین 1390 در 22:02 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

در مورد اينكه ميگين برنامه نويسي با asp.net سريع هست و خوراك بر و يچه هاي بازار هست.
    من چندتا وبسايت قبلا با php نوشتم و تقريبا 4-5 روز وقتم رو گرفت اون هم اينكه روزانه 2-3 ساعت كار ميكردم روشون
    قابليت هايي مث auth/acl , polymorphism , uploading, graph هم داشتند
    خب مثلا اگه من ميخواستم اينا رو با Asp.net بنويسم چقد وختم رو ميگرفت ؟ 5 ديقه؟

فقط یه چیزی رو راه انداختن که نیست.
    بنده تقریبا همیشه در کدهایی که افراد PHP کار نوشتن ضعف و نقص و اشکالات امنیتی دیدم.
    البته برنامه نویسان دات نت هم از این لحاظ فرقی نمیکنن، همه سر و ته یه کرباس هستن
    ولی خب چیزی که هست حداقل دات نت خیلی کارایی های پایه و مهم رو بصورت کامپوننت های آماده در اختیار گذاشته که توسط برنامه نویسان حرفه ای نوشته و بررسی و تست شدن. بنابراین میشه گفت امنیت کارهای دات نت در کل بالاتر هست! البته باز کسی نیاد مغلطه کنه و اسم گوگل و فیسبوک و وی بالتین رو بیاره!! چه ربطی داره؟ ما داریم کارای امثال شما رو میگیم. هر وقت به سطح اون برنامه نویسان رسیدید و تونستید دوتا ولیدیشن رو هم درست بنویسید و گوگل استخدامتون کرد بیاید کارایی PHP تون با اونا مقایسه کنید.
    ضمنا این ادعای شماست. معلوم نیست راست بگید و/یا برای بقیه هم همینطور باشه.
    از طرف دیگه مقایسه کنید کارها رو با کامپوننت های دات نت. همین الان شما بخوای یه چیزی بنویسی که اطلاعات اجناس رو از دیتابیس به شکل جدول نمایش میده، جدول قابلیت مرتب سازی بر اساس هر ستون رو داره، قابلیت حذف و ویرایش و اضافه کردن رو هم میده، قابلیت تقسیم اطلاعات در چند صفحه رو داره. هرکدوم از این امکانات رو بخوای میتونی براحتی فعال و غیرفعال کنی. فرض کن دیتابیس و اطلاعاتش از قبل آماده هست و فقط میخوای این کارها رو انجام بدی. برای شما این چقدر وقت میبره؟ در دات نت این کار با یه کامپوننت آماده در چند خط انجام میشه! فکر نمیکنم دیگه سریعتر از این بشه. تازه مثلا وقتی میخوای همین رو ایجکسی کنی، میذاریش توی دوتا تگ و چنتا تنظیم انجام میدی و تمام! و کارهای مشابه دیگر. خلاصه برای تقریبا تمام سناریوهای استاندارد، دات نت کامپوننت و روشهای از پیش آماده داره که کار رو به حداقل ممکن میرسونن.
    نمیدونم مثلا میخوای صفحه رو کش کنی، و این کش مثلا بر اساس آپدیت شدن یک جدول در دیتابیس یا تغییر نتایج یک کوئری باشه، میخوای بر اساس تغییر محتویات یک فایل باشه و غیره، همهء اینا هم باز روشهای سرراست و حداقل کدنویسی رو داره.
    برای رجیستر و لاگین و تعیین رل هم بدیهی هست که دات نت کامپوننت آماده داره.
    در PHP برای همهء این کارها یا باید دنبال فریمورک و کامپوننت بگردی و همه رو یاد بگیری و با هم ترکیب کنی و بنظرم بهرحال کدنویسی خیلی بیشتری خواهد داشت در کل، یا خودت بنویسی. دات نت از این نظر که اینا رو حاضر و آماده داره و یادگیری دات نت برای دستیابی و استفادهء بی دردسر از تمام اینا کافیه خیلی مناسب هست بخصوص برای افرادی که میخوان سریعا زبانی یاد بگیرن که بتونن باهاش براحتی وارد گرفتن سفارش های تجاری بشن. نیازی نیست خیلی گسترده و متنوع و میان فریمورک ها و کدها و کامپوننت های موجود متعدد جستجو و تحقیق کنن و چیزهای اضافه یاد بگیرن و چنتا رو امتحان کنن و همه رو با هم ترکیب کنن. همهء اینا آنچنان کار کمی هم نیست. خیلی افراد اصلا نمیخوان یا نمیتونن وقت و انرژی اضافه برای هرچیزی بذارن. وقتی کارشون رو دات نت بصورت استاندارد و قابل اطمینان و سرراست انجام میده، چرا برن دنبال چیز دیگه؟

کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _

به نظر من ASP یه مقدار بازار کار مارو خراب می کنه.

مثلا ما یه سایت داینامیک معمولی رو که باید یکی دوماه روش با php کار کنیم و 2 میلیون می گیریم و طرف می ره همون سایت رو با asp می زنه و یارو بهش 400-300 می گه.

همیشه آقای eshpilen عزیز این رو در نظر داشته باشید که با php شما هر کاری که بخوایید می تونید انجام بدید ، با خودت می گی با asp هم می شه ولی در php شما وقتی جریان کلیش رو بگیری، خیلی راحت می تونی یه برنامه ریزی و درک کلی بکنی و همون رو پیاده کنی.
    درک php راحت تر و کارآمد تره و کسی که می خواد برنامه نویسی تحت وب شروع کنه اول باید با php شروع کنه ! نه ASP
    php برای ایده های جدید ساخته شده چون به برنامه نویس این امکان رو می ده که فکرش بازتر باشه چون php رو باید تک تک کلمات رو با دستمون بنویسیم و این باعث افزایش هماهنگی و ایده های جدید می شه.
    نمی دونم تونستم معنی جمله خودم رو به شما ابلاغ کنم یا نه !!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

ميگي Pagination و كاركردن با Database و اين بند و بساط كه خودم ننويسم ميرم از كلاس محترم Zend_Pagination , Zend_Db_Table استفاده ميكنم
    توجه داشته باش نگفتم Framwork Zend گفتم فقط يكي از كلاس هاش!
    اونوفت با e-texteditor هم، بدون هيچ visual و اين بند و بساط
    اين يعني من پرستيژ دارم يا استفاده از كلاس ها آسونه ؟

نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    به نظر من ASP یه مقدار بازار کار مارو خراب می کنه.

مثلا ما یه سایت داینامیک معمولی رو که باید یکی دوماه روش با php کار کنیم و 2 میلیون می گیریم و طرف می ره همون سایت رو با asp می زنه و یارو بهش 400-300 می گه.
    منظور منم همینه.
    اصلا ابتدا از قیمت های پایین و زمان انجام کمی (نسبت به امکانات کار) که دات نت کارها میدادن فهمیدم که کاسه ای زیر نیم کاسه هست! چون همون کارا بنظر من با اون قیمت اصلا صرف نمیکرد و زمان بیشتری هم میبرد. کیفیت کارشون هم دیدم خوبه، درحالیکه اصلا به خودشون نمیامد اونقدر با سواد و توانا باشن. حالا میفهمم که بیشتر اینا بخاطر فریمورک عالی دات نت و کامپوننت هاش بوده.

همیشه آقای eshpilen عزیز این رو در نظر داشته باشید که با php شما هر کاری که بخوایید می تونید انجام بدید ، با خودت می گی با asp هم می شه ولی در php شما وقتی جریان کلیش رو بگیری، خیلی راحت می تونی یه برنامه ریزی و درک کلی بکنی و همون رو پیاده کنی.
    دات نت رو هم خوب و اصولی یاد بگیری انعطاف و تمهیدات زیادی برای گسترش و سفارشی سازی داره.
    در زمینهء اپلیکیشن فکر نمیکنم کم داشته باشه.
    اما امکان داره در بعضی موارد و کاربردها PHP مناسب تر باشه. عمدتا کارهای خیلی ابتکاری و ویژه و غیره که از امکانات آمادهء دات نت نمیشه به اون صورت در اونا استفاده کرد. اونجا ممکنه PHP جذاب تر و راحتتر باشه و دنگ فنگ کمتری داشته باشه. ضمنا مثلا Weak type بودنش هم میتونه تاثیر خوبی داشته باشه. سی شارپ Strong type هست، ولی بخاطر اینکه در دات نت با کامپوننت های از پیش آماده و عالی کار میکنید با اینطور جزییات سطح پایین خیلی کمتر کار دارید و کمتر تاثیر میذارن. اما اگر قرار باشه زیاد سطح پایین و با تمام جزییات کار کنیم و عمدهء یه برنامهء بزرگ و پیچیده اینطور کارها باشه که از کامپوننت های آمادهء دات نت استفاده نمیکنیم، اونوقت میشه گفت PHP مناسب تره.
    فکر میکنم دات نت بیشتر برای کارهای تجاری متعارف و استاندارد مناسب هست. شاید یه چیزایی که بیشتر خصیصهء کلیشه ای بودن رو دارن، اما خب بخش بزرگی از بازار کار رو تشکیل میدن.
    درک php راحت تر و کارآمد تره و کسی که می خواد برنامه نویسی تحت وب شروع کنه اول باید با php شروع کنه ! نه ASP
    php برای ایده های جدید ساخته شده چون به برنامه نویس این امکان رو می ده که فکرش بازتر باشه چون php رو باید تک تک کلمات رو با دستمون بنویسیم و این باعث افزایش هماهنگی و ایده های جدید می شه.
    نمی دونم تونستم معنی جمله خودم رو به شما ابلاغ کنم یا نه !!
    درکش راحتتره، ولی خیلی افراد از یه سطح محدود و مقدماتی بیشتر پیش نمیرن و فکر میکنن برنامه نویسی همون سمبل کردن کدها و راه انداختن یه چیزی هست. چون واقعا فقط با سر و کله زدن با کدها نمیشه یه برنامه نویس واقعی شد. خیلی مسائل دیگه هست که خارج از اون باید دنبالشون رفت؛ از الگوریتم و رمزنگاری بگیر تا ساختمان داده و پروتکل ها و استانداردها و غیره. خیلی مسائل تئوریک وجود دارن که ده سال هم کار عملی بکنی نمیتونی بقدر کافی کامل و عمیق بفهمی.
    الان از برنامه نویسان PHP همینجا کی نشسته مثلا RFC پروتکل HTTP1.1 رو بخونه؟ اصلا کدومشون اینقدر توانایی دارن که اینطور منابع رو بخونن و تقریبا کامل بفهمن؟ فکر میکنید RFC خوندن و فهمیدن کار هرکسی هست؟ این منابع برای Implementer ها و برنامه نویسان خیلی قوی و پیشرفته هستن؛ تا یه حدی باید دانشمند این رشته باشی تا اینکه صرفا کدنویس. و باید بگم سطحی که بنده درمورد سواد و توانایی حدود 80% افراد میبینم، خیلی از این حرفا فاصله داره. مثل اینکه طرف فقط الفبا و خوندن و نوشتن عادی رو بلد باشه و بعد ازش انتظار داشته باشیم کتاب درمورد ادبیات و شعر تالیف کنه! اصلا اینا برنامه نویس نیستن. باید برن غاز بچرونن بنظر بنده!! البته ببخشیدا که اینطور میگم. بهرحال فکر میکنم چون شخص خاصی رو نام نمیبرم مشکلی نداشته باشه. هرکس دوست داره خودش رو جزو اون 20% حساب کنه
    آخه چیزایی مثل دوتا شرط گذاشتن و نام کاربری و پسورد چک کردن و ذخیره کردن هم شد معیار توان برنامه نویسی؟ استفاده از چنتا کد و فریمورک و کلاس آماده هم تازه روش. ما خیلی برنامه نویسی رو دست کم میگیریم. کدهای خیلی افراد پر از مسائل خنده دار یا نقصهای امنیتی هست.
    طرف یه ایجکس درست میکنه فکر میکنه شاهکار کرده.
    فکر میکنن مثلا اینکه اسم XMLHttpRequest رو بدونی و بدونی چطور چنتا تابع رو بهش وصل کنی تا ایجکس درست کنی اسمش برنامه نویس حرفه ای هست و بخاطر این برنامه نویسان PHP سوادشون از برنامه نویسان دات نت خیلی بیشتره!!

البته درکل منم موافقم که PHP برای یادگیری خیلی مناسبه و باید یادش گرفت. ولی همونطور که گفتم کافی نیست و باید تنها جزیی از یک برنامهء یادگیری اصولی خیلی قویتر و گسترده تری باشه. هرکس هم نمیتونه/نمیخواد این کار رو انجام بده، احتمالا همون بهتره که بره دنبال ASP.NET تا حداقل یه چیزی که چیز درست و حسابی هم توش باشه تحویل بده.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : جمعه 19 فروردین 1390 در 13:44 عصر

محل زندگی

نظر کلی من و تجربه ثابت کرد ، کاربرانی که می خواهید برنامه نویسی تحت وب یاد بگیرید :

خودتون هم می دونید که مادر برنامه نویسی vb6 هست که شخص تازه راه میافته و اصول کلی رو متوجه می شه و بعد دستورات C++‎ رو ردیف باید یاد گرفت

حالا باید برنامه نویسی تحت وب شروع بشه که من می گم باید از php شروع کنید تا فکرتون آزاد و به راحتی مفهومات کلی برنامه نویسی رو یاد بگیرید و وقتی با php چند تا سایت راه انداختین ،،،،،،، در این زمان می تونید ASP شروع کنید چون خیلی راحت می تونید متوجه بشید و براتون کسل کننده نمی شه و مانند php براتون شیرین میشه که ما توی همین شیرینی گیر کردیم

من با این قضیه مخالفم که شخص از همون اول با ASP کار کنه !!!! یقینا یقینا تا یه حدودی می تونه پیش بره !!

این نظر و تجربه بنده بود برای اینکه به کاربرانی که هنوز زبان تحت وب خودشون رو انتخاب نکرده اند

موفق باشید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

باريكلا مادر برنامه نويسي vb6 هست، آورين!!!
    استفاده از چنتا کد و فریمورک و کلاس آماده هم تازه روش
    مرد حسابي خودت ميفهمي چي ميگه آخه؟ پس كدهاي دات نت رو خدا آفريده؟ نكنه ميخواي بگي كه تو دات نت كلاس هاي دات رو به چپ حساب نميكني و خودت كلاس مينويسي؟

دارم میگم در PHP هم صرف کدنویسی و چنتا سمبل کردن اسمش برنامه نویسی حرفه ای نیست به هیچ وجه. قبلا هم گفتم فکر نکنید چون کسی با PHP کار میکنه و جزییات و چیزهای بیشتری رو خودش انجام میده باعث میشه خیلی پیشرفت کنه و حرفه ای بحساب بیاد.
    وقتی هم بحث مقایسهء دات نت پیش میاد خودتون میگید که PHP هم فریمورک و کدها و کلاسهای آمادهء زیادی داره. خب در اینصورت پس برنامه نویس PHP هم که از فریمورک و کد و کامپوننت آماده استفاده میکنه بقول خودتون هنری نیست و باعث سواد و یادگیری عمیق و پایه ای زیادی نمیشه.

یعنی میخوام بگم عملا فرق زیادی بین دو دسته برنامه نویسان این دو زبان نیست.
    چون PHP کارها هم اکثرشون سوادشون خیلی بالاتر نیست و به صرف PHP کار کردن معجزه نمیشه.
    یادگیری برنامه نویس خیلی گسترده تر و عمیق تر و اصولی تر از این باید باشه که فکر کنیم فقط با کار کردن با زبانی مثل PHP و کدزنی کسی برنامه نویس درست و حسابی میشه. برنامه نویسی یه علم گسترده هست و بخشهای تئوریک اون هم بسیار گسترده و مهم هستن. اینا رو هرکس باید خودش دنبالش بره و یاد بگیره؛ PHP به شما یاد نمیده! صد سال کدبزنی ممکنه بازم یاد نگیری. اصلا صدسال هم کد اشتباه مینویسی و خودتم حالیت نمیشه!! اگر معیار فقط سمبل کردن و کار کردن ظاهری یه چیزی باشه که این کار رو بالاخره به هر زوری شده تقریبا هرکسی میتونه انجام بده.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

اين كه آره، برنامه نويس فرق نميكنه، اسمش برنامه نويس ـه، حالا ميخواد حسن كچل باشه يا شنل قرمزي
    سطح مهارت هم فرق نميكنه، چون بستگي به كاري داره كه انجام ميدن، من جزييات خاصي نديدم تو php كه برنامه نويس بخواد انگولك اش بده
    مثلا ارتباط با Db كه با دو تا متد باز و بسته ميشه، حالا تو دات نت با drag/drop

موضوع اينه كه ميگي دات نت باعث سرعت كار ميشه و بازار سبزي و اينا
    خب با php هم ميشه همون كار رو با همون سرعت انجام داد، حداقلش برنامه نويسي open source در هر صورت تضمين نگهداري كد بالا رو داره
    ولي دات نت framework از 3.5 كه رفت 4 ديگه واويلا ليلي!

در این تالار و در سابقهء بحثها نگاه کنیم مثلا عمدهء برنامه نویسان PHP مشخص هست که چیز خاصی از مسائل امنیتی و رمزنگاری و حتی روش حمله های متداول و معروف نمیدونن. مثلا بگی XSRF چی هست و چطور عمل میکنه و چطور جلوش رو میگیری، نهایت یه چیزی مبهم و کلی میگه یا لینک مقالهء ویکیپدیا رو میده و یا مطلبی رو کپی پیست میکنه و نهایت چیزی که بلده اینه که حفظ کرده مثلا باید فلان کد یا تابع رو بنویسه یا فلان کاراکترها رو حذف کنه و غیره.
    به این نمیگن سواد و برنامه نویسی. به این میگن سرهم کردن! همون کاری که همین بشرها توی دات نت هم میکنن. با این تفاوت که در دات نت سرهمبندی خیلی کمتری بر دوش برنامه نویس هست و بقیش که از قبل انجام شده سرهمبندی نبوده.

ولي دات نت framework از 3.5 كه رفت 4 ديگه واويلا ليلي!
    متوجه نشدم منظورت چیه!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

الان دقيقا موضوع برنامه نويس ها ست يا زبون و اينا ؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    متوجه نشدم منظورت چیه!
    يه پروژه با دات نت 2 فك كنم نوشته بودم، دقيقا يادم نمياد چه ورژني ولي قبل همين 3.5
    وقتي همون پروژه رو خواستم با 3.5 تغييرش بدم، ديدم حالا حالا كار داره، واسه همين روي همون 2 توسعه اش دادم
    البته اين معني اش نميشه پيشرفت فرامورك، اين يعني اينكه برنامه هاي توسعه داده شده با ورژن پايين تر به سطل زباله مراجعه فرمايند!

نقل قول نوشته شده توسط UnnamE مشاهده تاپیک
    الان دقيقا موضوع برنامه نويس ها ست يا زبون و اينا ؟
    بله موضوع شبه برنامه نویسها هستن.
    اونایی که ادعا میکنن و اندر مدح PHP سخن ها میرانند اما خود مرد میدان و عددی نیستند
    باید به این افراد گفت آخه عزیز برادر شما خودت از پس اینهمه گستردگی و پیچیدگی برنمیای یا تنبلیت میاد بری کامل و اصولی هرچیزی رو یاد بگیری، بعد از دات نت و دات نت کار ایراد میگیری که چرا ویزارد داره و دراگ و دراپ میکنه و با دوتا تگ کارش رو انجام میده. نکه شما بدون اینا خیلی کارهای شاهکاری ارائه میفرمایید. میکروسافت بد کرده حالا یه ابزاری درست کرده که بخش بزرگی از این بارها رو از دوش برنامه نویس حداقل در پروژه های استاندارد و عادی تجاری برداشته؟

کاربر دائمی آواتار binyaft
    محل زندگی
    سیم مسی

یادگیری برنامه نویس خیلی گسترده تر و عمیق تر و اصولی تر از این باید باشه که فکر کنیم فقط با کار کردن با زبانی مثل PHP و کدزنی کسی برنامه نویس درست و حسابی میشه. برنامه نویسی یه علم گسترده هست و بخشهای تئوریک اون هم بسیار گسترده و مهم هستن. اینا رو هرکس باید خودش دنبالش بره و یاد بگیره؛ PHP به شما یاد نمیده! صد سال کدبزنی ممکنه بازم یاد نگیری. اصلا صدسال هم کد اشتباه مینویسی و خودتم حالیت نمیشه!!
    حالا که PHP یاد نمیده ، من بیام ASp.net یاد بگیریم ، یاد میده!؟
    در مورد صد سال کد زدن ، طرف تو پی اچ پی بهتر میفهمه چیکار داره میکنه ، شاید یکم پیچیده باشه

قبلا هم گفتم فکر نکنید چون کسی با PHP کار میکنه و جزییات و چیزهای بیشتری رو خودش انجام میده باعث میشه خیلی پیشرفت کنه و حرفه ای بحساب بیاد.
    به نظرم نسبت به asp.net کار ها بهتر هستند ، چون با بیشتر مسائل درگیرن !
    همون روش های نفوذ ، تو php باید برنامه نویس بره یاد بگیره و پیاده کنه ، تو دات شاید همش همون اول بسته شه!

در این تالار و در سابقهء بحثها نگاه کنیم مثلا عمدهء برنامه نویسان PHP مشخص هست که چیز خاصی از مسائل امنیتی و رمزنگاری و حتی روش حمله های متداول و معروف نمیدونن. مثلا بگی XSRF چی هست و چطور عمل میکنه و چطور جلوش رو میگیری، نهایت یه چیزی مبهم و کلی میگه یا لینک مقالهء ویکیپدیا رو میده و یا مطلبی رو کپی پیست میکنه و نهایت چیزی که بلده اینه که حفظ کرده مثلا باید فلان کد یا تابع رو بنویسه یا فلان کاراکترها رو حذف کنه و غیره.
    یعنی بریم تالار asp مسائل امنیتی رو مطرح کنیم ، همه میدونن که روش XXS , SQl injection , .... چی هست!؟؟!؟!

باید به این افراد گفت آخه عزیز برادر شما خودت از پس اینهمه گستردگی و پیچیدگی برنمیای یا تنبلیت میاد بری کامل و اصولی هرچیزی رو یاد بگیری، بعد از دات نت و دات نت کار ایراد میگیری که چرا ویزارد داره و دراگ و دراپ میکنه و با دوتا تگ کارش رو انجام میده.
    ایراد گرفتن یه برنامه نویس از ویزارد های دات نت چه ربطی به تنبلی PHP کار داره این وسط !؟

حالا که PHP یاد نمیده ، من بیام ASp.net یاد بگیریم ، یاد میده!؟
    در مورد صد سال کد زدن ، طرف تو پی اچ پی بهتر میفهمه چیکار داره میکنه ، شاید یکم پیچیده باشه
    بهتر میفهمه ولی فقط یه چیزایی رو. برنامه نویسی واقعی خیلی چیزای دیگه داره که صرفا با کار با PHP و کدزنی آدم یاد نمیگیره. اگر آدم چیزای دیگر رو هم واقعا یاد گرفت، اونوقت میتونه با PHP برنامه هایی بنویسه که بقدر کافی با کیفیت و اصولی و امن باشن.

به نظرم نسبت به asp.net کار ها بهتر هستند ، چون با بیشتر مسائل درگیرن !
    همون روش های نفوذ ، تو php باید برنامه نویس بره یاد بگیره و پیاده کنه ، تو دات شاید همش همون اول بسته شه!
    بنظر منکه اینطور نیست. چون بخش عمده ای از کارها و امکانات مهم در ASP.NET بصورت خودکار انجام میشن و کیفیت و امنیت اونا واقعا بالا هست. این چیزیه که مشهود هست و از نظر عقلانی هم قابل توجیه هست. چون این کامپوننت ها توسط برنامه نویسان واقعا حرفه ای و مسئول نوشته و کنترل کیفیت و تست شدن مسلما.
    کارهای خیلی از برنامه نویسان PHP بنظر بنده از نظر کیفیت و امکانات لازم و امنیت، دچار نقص و ضعف و اشتباه هست. خیلی چیزا هم از زیر دستشون در میره. موقعی که کد کارهاشون رو جزء به جزء بررسی و تحلیل کنید این روشن میشه.
    البته در بعضی مواردی که در همین تالار مطرح میشن هم میزان سواد پایین و اشکالات کدهاشون مشخص هست و اینکه واقعا مسائل امنیتی رو هم بصورت کامل و اصولی نمیدونن و صرفا سمبل و وصله و پینه میکنن و کورکورانه کارهایی انجام میدن. خب اینکه آمار دقیق این ضعفها و کدهای اشتباه چقدر هست و وضع چقدر وخیمه، بنده برآورد دقیقی ندارم؛ اما بنظرم باید بالا باشه.

یعنی بریم تالار asp مسائل امنیتی رو مطرح کنیم ، همه میدونن که روش XXS , SQl injection , .... چی هست!؟؟!؟!
    نه. ولی نیاز اونا به دونستن این مسائل از یه برنامه نویس PHP کمتره.
    یه PHP کار واقعا باید درحد بالایی باشه از نظر دانش گسترده و درک عمیق تمام مسائل درگیر. ولی در عمل اغلب اینطور نیست.

ایراد گرفتن یه برنامه نویس از ویزارد های دات نت چه ربطی به تنبلی PHP کار داره این وسط !؟
    فرض کن شما از یک کسی ایراد میگیری که چرا فلان وسیلهء خونه رو خودش تعمیر نمیکنه و میده تعمیرکار انجام بده، اما شما خودت هم واقعا یه تعمیر اصولی و با کیفیت انجام نمیدی و این دانش و مهارت رو نداری. بنابراین خنده دار خواهد بود که شما طرف دیگر رو مسخره کنی، بلکه شاید بهتر باشه خودت هم مثل اون کار رو بسپاری به کاردان!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

خوشم مياد كه هرچي ميگي رو اينقدر تكرار ميكني تا طرف بگه آقا تو دُرس ميگي
    ولي فقط تعصب بچه محله اي داري، چيزايي رو هم كه بلد نيسي ازشون ميگذري و يه چي ديگه رو سوژه ميكني كه چشا بره يه ور ديگه
    مثلا الان بايد من تاسف بخورم چرا .net ياد نگرفتم، آخي من چقدر اشتباه كردم
    من ياد گرفتم استفاده كردم و ولش، اونوفت تو كه هي ميگي آقا اينجوره و اونجوره كلا حرفات رو از MSDN ميزني
    خو MSDN كه هويج، كاراي كوچولو و بچه بازي بدرد همون بچه ها ميخوره كه فك ميكنن Wow, can you believe it? خب كاريش نميشه كرد
    خودت هم تحت تاثير كاراي مبتدي قرار گرفتي، حالا هي من بگم خر ـه ميگي بدوشش
    البته باز هم .net واسه برنامه هايي كه مدت نگهداري بالايي نميخوان عاليه! كه 220% اون ديگه اسمش برنامه ني
    يه سورس ساده هم بزاره ميگي آقا توضيح بده و ياد بده و اين چيه و چرا در ديزي بازه و اين حرفا
    انتظار نداشته باش بيايم از Hello World شروع كنيم ، اگه اينجوره حتما باس يه گوگل بسازيم كه بيايم بگيم اين php خيلي خوبه و به قرعان حرف نداره و اين چيزه
    تهش هم ميگي نه .net
    با پايكوبي و اشك زاري و بخدا و پير پيغمبر دات نت خوبه و اين چيزا دات نت خوب نميشه، نبود و عددي نيست و همچنين برنامه نويس هاش هم همونايي ان كه فك ميكنن جعفر نژاد نقطه چين مهندس واقعي ـه و كتاب هاش تريپ باحالي ان.
    كاريت نميشه كرد ديگه
    آخرین ویرایش به وسیله UnnamE : جمعه 19 فروردین 1390 در 22:03 عصر

خوشم مياد كه هرچي ميگي رو اينقدر تكرار ميكني تا طرف بگه آقا تو دُرس ميگي
    این رو میشه به شما هم نسبت داد.
    شما مدام استدلالها و ایرادهایی رو کم و بیش به شکل مشابهی تکرار میکنید که قبلا جواب دادم. منم فکر میکنم به شکل دیگری براتون توضیح بدم و رفع ابهام کنم. درواقع هردوی ما یک کار رو میکنیم و مدام حرفمون رو تکرار میکنیم. ولی بنظرم این شما هستید که روی یک چیزی بی دلیل پافشاری میکنید. هیچ چیز جدیدی نمیگید و قبلا پاسخ شما رو دادم.

ولي فقط تعصب بچه محله اي داري، چيزايي رو هم كه بلد نيسي ازشون ميگذري و يه چي ديگه رو سوژه ميكني كه چشا بره يه ور ديگه
    چیزای که بلد نیستم بطور مثال چیاس؟
    بعدم از کی تاحالا بد شده که آدم روی چیزی که بلد نیست بحث نکنه؟ وقتی چیزی بلد نیستم و حرفی ندارم چی بگم؟ مثل بعضیا نیستم که همینطور اظهار نظر و مخالفت روی هوا بکنم. تایید هم نمیتونم بکنم وقتی نمیدونم و مطمئن نیستم. من هرچیزی رو باید احاطه داشته باشم و جوانبش و صحت و دقت ادعای طرف مقابل رو تحلیل کنم تا جوابی بدم و بقدر کافی مطمئن باشم.
    آدم حرفی نزنه خیلی بهتر از اینه که بدون احاطه حرف بزنه.

من ياد گرفتم استفاده كردم و ولش، اونوفت تو كه هي ميگي آقا اينجوره و اونجوره كلا حرفات رو از MSDN ميزني
    خو MSDN كه هويج، كاراي كوچولو و بچه بازي بدرد همون بچه ها ميخوره كه فك ميكنن Wow, can you believe it? خب كاريش نميشه كرد
    مفهوم نبود! میشه بیشتر توضیح بدی؟

خودت هم تحت تاثير كاراي مبتدي قرار گرفتي، حالا هي من بگم خر ـه ميگي بدوشش
    البته باز هم .net واسه برنامه هايي كه مدت نگهداري بالايي نميخوان عاليه! كه 220% اون ديگه اسمش برنامه ني
    يه سورس ساده هم بزاره ميگي آقا توضيح بده و ياد بده و اين چيه و چرا در ديزي بازه و اين حرفا
    انتظار نداشته باش بيايم از Hello World شروع كنيم ، اگه اينجوره حتما باس يه گوگل بسازيم كه بيايم بگيم اين php خيلي خوبه و به قرعان حرف نداره و اين چيزه
    تهش هم ميگي نه .net
    با پايكوبي و اشك زاري و بخدا و پير پيغمبر دات نت خوبه و اين چيزا دات نت خوب نميشه، نبود و عددي نيست و همچنين برنامه نويس هاش هم همونايي ان كه فك ميكنن جعفر نژاد نقطه چين مهندس واقعي ـه و كتاب هاش تريپ باحالي ان.
    كاريت نميشه كرد ديگه
    اینا هم کلا مفهوم نبود!
    اگر جوابی میخوای بیشتر توضیح بده. بجای طعنه و پشت پرده حرف زدن و ادعا کردن و شخصیت طرف مقابل رو مطرح کردن استدلال منطقی و علمی بیار.
    تنها اون قسمتش که میگی واسه برنامه هایی که مدت نگهداری بالا نمیخوان... مفهومه و تازه اونم فقط یک ادعاست که نفهمیدم علتش دقیقا چیه. استدلال و سندت براش چیه؟

در کل من جواب به شما دادم، اما شما بجای اینکه بگی ادعا و استدلال من چرا غلط هست دوباره ادعای خودت رو به شکل دیگری تکرار میکنی.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

آها ميبيني همين ات رو ميگم
    يجور ميگي چيزايي كه بلد نيسم كه انگار دايرةالمعارف اطلسي و چيزي هستي :D
    الان مشكل من شده نميفهمي؟

آها ميبيني همين ات رو ميگم
    يجور ميگي چيزايي كه بلد نيسم كه انگار دايرةالمعارف اطلسي و چيزي هستي :D
    شما یه یجوری گفتنش چیکار داری. خب اگر مورد واضحی هست بگو دیگه! مشکلی داری؟ شاید شما فکر میکنی یجوری میگم و یه منظوری دارم. نه من برام خیلی راحته بگم فلان چیز رو بلد نیستم و نمیتونم راجع بهش اظهار نظر کنم. بطور مثال درمورد MVC قبلا چندبار این رو گفتم.
    الان هم واقعا برای خودم سازنده میدونم که شما دقیقا این موارد رو مشخص کنی.

الان مشكل من شده نميفهمي؟
    چی مشکل شما شده؟
    منظورت از مشکل من چیه؟
    نه جون تو نفهمیدم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

ببين بعضي وختا آدم ها از كتاب خوندن كه خسته ميشن، خسته ميشن، خو ديگه چون خسته شدن از كتاب خوني!
    شايد از نظر تو فرهنگ كتاب خوني نداره حاجيمون، ولي خب اين نظر تو ـه و هيچ تاثيري روي كتاب خوني كتاب خون هاي اينچنيني نداره
    يخورده كه بگذره ميبيني يارو كتاب خونيش داره بهتر ميشه و داره پيشرفت ميكنه از هر نظر و هر شكل ولي باز ام از نظر تو اينجوري شده..
    فك ميكني نظرات تو روي كتاب خوني رفيقمون تاثير زاشته و حالا بهتر شده، ولي اصلا فك به ذهن ات خطور نميكنه كه نظرات تو واسه خودت بودن و اصلا از نظر خودش داره پسرفت ميكنه و حتي اگه باز هم فك كني تو دليل اش بودي باز هم داري اشتباه ميكني ، چون از همون اول هم نظر تو واسش مهم نبوده، خب چه دليلي داره كه تو اين افكار خودجوش رو در مورد خودت بكني، تنها دليل اش رو خودت ميدوني و اصلا چه ربطي به كتاب خوني و فرهنگ كتاب خوني داره
    حالا موضوع خودت هم همينطوره، دقيقا الان نميدوني تو دو شخصيت بالا كه گفتن كدوم بودي، حتي نميدوني 2 شخصيت بودن يا 1 يكي
    حالا تو ميگي من چجور حرف بزنم كه فرهنگ كتاب خوني خراب نشه ؟ اصلا لازم ـه ؟
    باز هم ميگي نفهمديم، تازه جون من رو هم به خطر انداختي در پست قبلي ات!

محل زندگی

داداشا بی خیال

مهم عمل هست و کارهایی که انجام می شه و سایت هایی که در وب قرار می گیرند
    نمی شه علم کتبی رو به سر همدیگه بزنید

UnnamE میشه بیشتر و صریح تر توضیح بدی و معما طرح نکنی؟
    این حرفا یعنی چی؟ منو دست انداختی؟
    منکه نفهمیدم سر و تهش چی داری میگی و چه ربطی به چی داره اینجا
    اگر داری با من صحبت میکنی و میخوای جواب بگیری روشنم کن. وگرنه که بیخود وقت خودت و منو و دیگران رو تلف نکن.
    بعدشم تازه جون تو

ما که اینجا نمونه کد گذاشتیم و مقایسه کردیم. این یه کار عملی هست که هرکس خواست میتونه انجام بده. هرکس هم نمیخواد که مجبور نیست در بحث شرکت کنه. منم برای مجوز گرفتن نیازی به تایید و شرایط شما ندارم. اگر منو قبول نداری مجبور هم نیستی به حرف من توجه کنی، اما جلوی حرف زدن منو هم نمیتونی بگیری.
    ضمنا نمونه کد بازهم هست که میتونم درج کنم.
    بحث من در همین حد هست. هرکس پایه هست شرکت کنه، هرکس نمیخواد و بنظرش ارزش نداره بره به کار خودش برسه. من دنبال اثبات خودم نیستم چون برام نظر دیگران اهمیتی هم نداره.

کاربر دائمی آواتار billgivz
    محل زندگی
    شیراز

سلام به همه ی دوستان .

من تا اینجا بحث رو دنبال کردم بی ادبی نباشه منم یک چیزی گفته باشم.

php یا asp سوال هست قدیمی که هیچ موقعه به سرانجام نرسیده !

ولی من خودم php کار هستم و تعصب خاصی هم ندارم و تا حالا با هر asp کاری صحبت کردم بیشتر حرفاشون رو حول محدوه جغرافیایی خاص یعنی ایران میچرخه و بیشتر این قیاس رو میخوان با امکانات ایران با سواد برنامه نویسان ایرانی انجام بدن .

میدونید این کار مثل چی هست مثل اینه که من از یکی که تو ایران هست بپرسم بنز بهتر هست یا پیکان ، طرف میگه پیکان چون اینجا ایرانه ، ما جاده نداریم و حداکثر سرعتی که میشه با بنز تو ایران رفت اندازه همون پیکان هست .

نکاتی که در پستای قبل در همین بخش در رابطه php و asp ایراد شده .

بنظر من خوبی php همون open source بودنش و استقلال اون از مایکروسافت هست به مثال شرکتی مثل گوگل و فیس بوک از php و از سرورهای linux استفاده میکنند که هر دو open source و دارای استقلال هستند.

و اگر شرکت گوگل بخواد کاری انجام بده نمیخواد به پای مایکروسافت بشینه که نسخه جدید نرم افزارش رو بیرون بده .

پس باید نسبت به قضیه یک دید کلی داشت نه اینکه بگیم اینجا ایران هست ما که نمیخوایم google بسازیم ، یا همین asp کار ما رو راه میندازه یا ....

کاربر دائمی
    محل زندگی
    سطل قهوه!!!

آها همين خوبه، يه سر به Avatar اين كاربر محترم tarhebartar بزنيد!
    جواب همه سوال ها و etc توش ـه!

محل زندگی

یه دوست ASP کارمون یه پست جالب داده که اینم به این مبحثمون مربوط می شه که واستون می ذارم و خودتون تصمیم بگیرید

با سلام خدمت اساتید PHP ...
    من شخصا Asp.net کار میکنم ولی برای یه application که نیاز به dedicate server داره وقیمت بالای سرور های ویندوزی میخوام php کار کنم ... php رو همینجوری کار کردم قبلا ولی حالا میخوام از FramewORK های آماده استفاده کنم ...
    اینم لینکش هست و می تونید بهش سری بزنید : https://barnamenevis.org/showthread.p...9%86-FrameWork

این منبع رو هم الان گذری خوندم. بنظرم درکل بقدر کافی صحیح و منصفانه هست و اطلاعات خوبی توشه:
    http://www.codeproject.com/KB/applic...p_asp_net.aspx
    باشه بعدا سرفرصت بحث عملی رو ادامه بدیم انشاا...
    درمورد استفادهء فیسبوک از PHP هم چیز قابل توجهی گفته:

As per my analysis, PHP is recommended for small-to-medium projects and ASP.NET and JSP for medium-to-big applications UPDATE: If you think about Facebook, please understand that:
    1. it uses a re-written PHP and a
    2. transformer+compiler called HipHop which transforms PHP code to highly optimized C++‎ code and then compiles with gcc. We are talking here about the PHP we get for application developers from PHP.NET (as it is).

خلاصش میگه:
    که فیسبوک از یک PHP که خودشون دوباره نوشتن استفاده میکنه (م: ظاهرا مفسر PHP رو بهینه سازی کردن - و نمیدونم آیا سینتاکس و امکانات اون رو هم تغییراتی دادن یا خیر، و امکانش بنظر کم نیست که این کار رو هم کرده باشن).
    و اینکه توسط برنامه ای بنام HipHop (م: که اینو هم خودشون نوشتن) کد PHP رو ابتدا به کد بسیار بهینه شدهء سی++ تبدیل میکنه و بعد اون رو کامپایل میکنه (م: بنابراین شما پرفورمنس سی++ رو دارید اونم با کد بهینه شده، و بنابراین اجرای کدهایی که توسط HipHop تبدیل شدن توسط مفسر خود PHP صورت نمیگیره).

خودتون میبینید که مواردی که بنده قبلا درمورد اینطور شرکتهای بزرگ گفته بودم چطور در این مطلب خودشون رو نشون میدن. بنده گفته بودم که شرایط و کارهای این شرکتها رو با افراد منفرد و شرکتهای کوچک مقایسه نکنید چون این شرکتها منابع زیاد و شرایط و نیازهای خاص دارن و منابع انسانی کافی و بهترین برنامه نویسان دنیا رو در زمینه ها و زبانهای مختلفی در اختیار دارن. گفته بودم که اونها میتونن از مزایای بازمتن حداکثر استفاده رو ببرن و مثلا PHP رو تغییر و گسترش بدن و براشون صرف داره و کاری طبیعی هست که فریمورک های کامل و گسترده و حرفه ای خودشون رو پیاده سازی کنن و زمان و هزینهء یادگیری پرسنل جدید رو هم (که میخوان فریمورک های اختصاصی اونا رو یاد بگیرن) تقبل کنن. نگفته بودم؟ میبینید حرفم اینجا چقدر جالب اثبات عملی شد!
    اما نکتهء دیگری هم که گفتم این بود که تفاوت در مقیاس، تفاوت در مقرون به صرفه بودن ایجاد میکنه. اینم روشن و منطقی هست.
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : چهارشنبه 24 فروردین 1390 در 19:27 عصر

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •