مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا تاپیک تا اینجا مفید بوده ؟

رای دهنده
43. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله . به همین صورت ادامه پیدا کنه .

24 55.81%
  • خیر . باید تغییری در نحوه آموزش داده بشه .

2 4.65%
  • بله . لطفاً مطالب پیشرفته تری رو آموزش بدین .

17 39.53%
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: آموزش های ویدیوئی کار با پایگاه داده در ویژوال استودیو

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    محل زندگی
    لندن

نقل قول: آموزش های ویدیوئی کار با پایگاه داده در ویژوال استودیو

با سلام

اما من علیرغم داشتن خط اینترنت پر سرعت بعضا با مشکل و کنترل دانلود مواجه میشم
    دوست عزیز من که قبلاً ( درپست شماره 1 ) توضیح دادم که بعضی مواقع به دلیل مشکلات فنی هاستی که فایل ها در اونجا آپلود میشن این مشکل بوجود میاد که خیلی هم طبیعی هستش .

لطف کنین لینک های فایلها رو ، به صورت کاملا رویت شده و خارج از برنامه قرار بدین تا با برنامه های حرفه ای تری که مخصوص دانلود طراحی و عرضه شدن این کار صورت بگیره و در صورت تمایل کاربران از دانلودر شما استفاده کنن
    عزیز وقتی مشکل از هاسته شما اگه با هر برنامه دیگه ایی هم که دانلود بخواین دانلود کنین همین مشکل بوجود میاد البته مشکل فنی که باعث این موضوع میشه کم پیش میاد و وقتی هم که پیش میاد ظرف 3 یا 4 دقیقه بعد برطرف میشه . در ضمن شما با برنامه ایی که الان دارین استفاده میکنین با بالاترین سرعت میتونین دانلود کنین و از این بابت محدودیتی نیست .

توضیحات تکمیلی :

من واسه این برنامه رو نوشتم که لینک دانلود رو به صورت عینی کسی نبینه دلیل هم این هست که هر وقت صلاح بدونم فایل ها رو جای دیگه آپلود کنم و کاربر ( کسی که داره فایل های ویدیویی ر ودانلود میکنه ) خودش رو درگیر لینک نکنه فقط کلیک -->> دانلود همین و بس .

موفق باشید ./
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 در 20:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •