با سلام
دوست عزیز من که قبلاً ( درپست شماره 1 ) توضیح دادم که بعضی مواقع به دلیل مشکلات فنی هاستی که فایل ها در اونجا آپلود میشن این مشکل بوجود میاد که خیلی هم طبیعی هستش .اما من علیرغم داشتن خط اینترنت پر سرعت بعضا با مشکل و کنترل دانلود مواجه میشم
عزیز وقتی مشکل از هاسته شما اگه با هر برنامه دیگه ایی هم که دانلود بخواین دانلود کنین همین مشکل بوجود میاد البته مشکل فنی که باعث این موضوع میشه کم پیش میاد و وقتی هم که پیش میاد ظرف 3 یا 4 دقیقه بعد برطرف میشه . در ضمن شما با برنامه ایی که الان دارین استفاده میکنین با بالاترین سرعت میتونین دانلود کنین و از این بابت محدودیتی نیست .لطف کنین لینک های فایلها رو ، به صورت کاملا رویت شده و خارج از برنامه قرار بدین تا با برنامه های حرفه ای تری که مخصوص دانلود طراحی و عرضه شدن این کار صورت بگیره و در صورت تمایل کاربران از دانلودر شما استفاده کنن
توضیحات تکمیلی :
من واسه این برنامه رو نوشتم که لینک دانلود رو به صورت عینی کسی نبینه دلیل هم این هست که هر وقت صلاح بدونم فایل ها رو جای دیگه آپلود کنم و کاربر ( کسی که داره فایل های ویدیویی ر ودانلود میکنه ) خودش رو درگیر لینک نکنه فقط کلیک -->> دانلود همین و بس .
موفق باشید ./