نمایش نتایج 1 تا 40 از 253

نام تاپیک: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار ali_asg
    محل زندگی
    شیراز

نقل قول: کامپایلرهای زبان های ++C و C و نکات

سلام

من حدود يك ماه هست كه دارم با سي پلاس پلاس كار ميكنم و چند روزي هست كه تصميم مدارم به اوبونتو (لينوكس) مهاجرت كنم اما مشكلي كه هست ، من توي اوبونتو بايد از چه كامپايلري استفاده كنم ؟
    من الآن با بورلند كامپايل مي كنم . ديروز كدبلاك اوبونتو هم دانلود كردم . كامپايلر gcc هم نصب كردم ولي نمي تونه كامپايل كنه
    لطفا كمكم كنيد . ديگه از ويندوز خسته شدم

نقل قول نوشته شده توسط ali_asg مشاهده تاپیک
    ديروز كدبلاك اوبونتو هم دانلود كردم . كامپايلر gcc هم نصب كردم ولي نمي تونه كامپايل كنه
    برای کامپایلر C++‎ در لینوکس از کامپایلر استاندارد g++ استفاده کنید. داخل اوبونتو اینطوری نصبش کنید:
    sudo apt-get install build-essential
    البته این تمام بسته‌های مورد نیاز Developer ها از جمله کامپایلرها و ... رو نصب میکنه. اما میتونید به تنهایی g++ رو نصب کنید. یادتون باشه هدرهای ویندوزی رو include نکنید.

سلام من از ویژوال استودیو 2010استفاده میکنم ولی بلد نیستم با نرم افزارش کار کنم .اگه بخوام نتیجه کد هایی رو که مینویسم ببینم ویا اپلیکیشنی بسازم چکار باید بکنم یه کتاب آموزشی پی دی اف برام میزارید؟

نقل قول نوشته شده توسط meray1 مشاهده تاپیک
    سلام من از ویژوال استودیو 2010استفاده میکنم ولی بلد نیستم با نرم افزارش کار کنم .اگه بخوام نتیجه کد هایی رو که مینویسم ببینم ویا اپلیکیشنی بسازم چکار باید بکنم یه کتاب آموزشی پی دی اف برام میزارید؟
    ویزوال C++‎ 2008 به نظرم کار خیلی باهاش راحت تر هست.
    سعی کن برنامه رو کامل بزاری تا دوستان کمکت کنن

کاربر دائمی آواتار jeson_park
    محل زندگی
    گچساران

نقل قول نوشته شده توسط meray1 مشاهده تاپیک
    به منوی زیر برین
    file>>new>> project
    بعد در صفحه باز شده
    در سمت چپ قسمت project type گزینه visual C++‎‎ و در سمت راست گزینه template رو empty project انتخاب کنید
    و بعد دکمه ok رو بزنید
    در صفحه اصلی ویژوال استودیو سمت چپ در پنجره solution explorer روی نام پروژه راست کلیک کنید
    Add>>new Item در صفحه باز شده گزینه C++‎‎f file(.cpp( رو انتخاب کنید و بعد یه نام هم بهش اختصاص بدین بعد ok رو بزنید و شروع به کد نویسی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله jeson_park : جمعه 15 مهر 1390 در 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •