اول از همه چیزی که همیشه گفتمو بازم میگم اینه که لطفا دوستانی که تجربه کاری با سیلورلایت ندارن در موردش نظر ندن لطفا!
من خودم فلش کار نکردم اما سیلورلایت کار کردم پس یه توضیحات کوتاهی میدم شاید به درد خورد
اول از همه در رابطه با ساخت رابط کاربری: سیلورلایت شباهت زیادی به wpf -Windows Presentation Foundation داره و از انجین 3d استفاده میکنه(چیزی که فکر نکنم توی فلش باشه >>> تا اونجایی که میدونم فلش دو بعدی هست)---ودر آخر بهتون اطمینان میدم هر رابط کاربری دوست داشته باشید میتونید طراحی کنید (من خودم یه رابط کاربری شبیه به webos طراحی کردم )
در ضمن دوستانی که فلش رو با سیلورلایت مقایسه میکنن باید بگم که شاید از لحاظی درست باشه اما سیلورلایت مزیت هایی داره که میشه باهاش یه سایت کامل رو مرتبط با دیتابیس طراحی کنید (البته سیلورلایت خودش تحت بستری اجرا میشه مثلا asp.net-اما به مرورگر و سیستم عامل وابسته نیست - cross browser & cross domain)
از دیگر مزیت های سیلورلایت نسبت به فلش قابلیت oob -out of browser هست که اونو کاملا از مرورگر مستقل میکنه و مثل یک برنامه دسکتاپ نصب میشه !
یکی از مزیت دیگر استفاده از زبان های دات نت و زمل (xaml) برای کد نویسی هست که همین عامل خیلی میتونه مهم باشه!
و ...
اما اینم دقت کنید که پشت سیلورلایت مایکروسافت هست یعنی غول برنامه نویسی و پشت فلش adobe - البته اینم بگم که شاید شرکت ادوب توی زمینه هایی خیلی قوی هست اما توی برنامه نویسی نمیتونه جلوی مایکروسافت حرفی برای گفتن داشته باشه
البته میدونم که مقایسه ajax و silverlight درست نیست
ولی نمیخوام سایت خیلی سنگین باشه
از اینا باشه که یه رب طرف وایسه تا 100% پر بشه و تازه سایت راه بیوفته
ببین دوست عزیز
این بستگی به حجم سایت داره - انشاالله زمانی که با سیلورلایت کار کردید در فولدر پروژه یه فولدر به اسم client bin هست که داخلش فایلی با پسوند xap میبینید . این همون فایلی هست که برای کلاینت فرستاده میشه و بسنگی به حجمش لودینگ کم و زیاد میشه. اما اینم دقت داشته باشید که سیلورلایت از isolated storage استفاده میکنه و سایت سیلورلایت رو روی هارد ذخیره میکنه (که البته فقط به این موضوع محدود نمیشه ) و شما ممکنه فقط بار اول این مشکل داشته باشید و بار دوم زمان لود خیلی کمتر میشه!
اما باز هم اگر میخواید حجم سایتتون پایین بیاد سعی کنید برای طراحی کمتر از عکس استفاده کنید و یا از نرم افزار expression design استفاده کنید و...
و یه مورد دیگه اینکه اگر مایل بودید از سیلورلایت استفاده کنید حتما کارهای گرافیکی رو با سری نرم افزارهای expression مخصوصا blend انجام بدید و کد نویسی رو توی vs
موفق باشید