سوالتون از نظر فنی اشکال داره. مثل این می مونه که بگید خوب وقتی میشه یک web application رو به شکل local اجرا کرد، پس چه لزومی داره از win application استفاده کنیم؟
هر تکنولوژی دارای یک سری ویژگی های کلیدی هست که اون رو برای یک کاربرد خاص، مناسب میکنه و صرف اینکه میشه با تکنولوژی x یه کاری مثل n رو انجام داد، دلیلی بر این نمیشه که کار n رو فقط و حتما باید با تکنولوژی x انجام بدیم چون که ممکنه تکنولوژی دیگه ای مثل y وجود داشته باشه که منحصرا برای کار n طراحی شده و کارایی به مراتب بالاتری در کار n داشته باشه.
بنابراین مقایسه این دو تکنولوژی از این دیدگاه کار درستی نیست به نظر من و هر کدام برای کاربردهای خاص خودشون طراحی شدن و باید در جاهای مناسب خودشون استفاده بشن تا بهترین کارایی رو داشته باشند.