-
دوشنبه 23 خرداد 1390, 19:06 عصر
کاربر جدید
نقل قول: انتشار زبان برنامهنويسي فارسينت 1.0
... و اما این هم زبانی که من ساختم ...
این زبان برنامه نویسی Visual ESP نام دارد، خیلی شبیه ویژوال بیسیک است، اتفاقاً تمام آن را در ویژوال بیسیک نوشته ام، در اصل یک مترجم کدهای نزدیک به سینتاکس ویژوال بیسیک به زبان BCX (بی سی ایکس یک دیالکتی از بیسیک است که کدهای پیشرفته بیسیک را به زبان C سطح پایین و بعد با کمک کامپایلرهای رایگان تبدیل به کد ماشین می کند) می باشد. Visual ESP یک محیط مجتمع برنامه نویسی است که با کمک آن خواهید توانست برنامه هایی واقعاً سریع و قدرتمند بنویسید برنامه هایی که بعد از کامپایل حجمی فوق العاده کم گاهی کمتر از ۱۰ کیلوبایت خواهند داشت و انگار که با اسمبلی نوشته شده اند البته این را مدیون هسته BCX است، در عین حال پرتابل ( قابل حمل ) می باشند بدین معنی که به هیچ ابزار اضافی برای اجرا به جز Dll های بومی ویندوز که در همه سکوها به اجبار توزیع شده اند نیاز ندارند، شما میتوانید بدون اینکه برای نرم افزار تولیدی تان بسته نصاب بسازید تنها فایل اجرایی آن را روی همه ویندوزها بدون نگرانی از اجرای صحیح پخش کنید. (مناسب برای توسعه ویروسها و کرمها
). گرچه این نرم افزار همچنان در نسخه 1.28 توقف کرده است حداقل تا زمانی که من وقت کافی برای توسعه آن پیدا کنم، اما کسانی که از آن استفاده کرده اند بخصوص اعضای تیم توسعه BCX رضایت خوبی از آن دارند. اما این نسخه هر چه باشد نسخه آلفاست و من امیدوارم کاربران در گوشزد کردن مشکلات آن به من کوشا باشند. خاطر نشان می کنم که یک راهنمای سریع و سبک به همراه بسته توزیع آن وجود دارد که به نوعی حکم Quick Start این زبان است. محیط مجتمع این زبان در اصل برای XP نوشته شده است ولی اگر مهارت کافی در رجیستر کردن عناصر اکتیو ایکس موجود در دایرکتوری اصلی برنامه را داشته باشید می توانید آن را روی Seven و Vista هم اجرا کنید (البته همچنان که گفتم محصول ایجاد شده توسط این زبان روی همه ویندوزها کار می کند). آخرین نکته اینکه حتماً این برنامه و ستاپ آن را به صورت Run As Administrator اجرا کنید.
لینک دانلود :
آخرین ویرایش به وسیله winprgadv : شنبه 27 خرداد 1391 در 12:44 عصر
دلیل: تغییر لینک دانلود
برچسب های این تاپیک
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت