برادر اینپرایز!
حتی اگر شما exe های غول پیکر دلفی را با exe کامپرسورها فشرده کنید و سپس انکدینگ و غیره را مطابق الگوریتم RSA و غیره روی آن انجام دهید هم به سختی قابل نفوذ می شوند
برادر نصیری !
الف ) از اینکه دوست نسل سومی چون شما ( همونطوری که بنده ادبیاتم رو قدری شبیه ادبیاتش کردم ) بالاخره از لفظ "برادر" استفاده کرد مایه بسی خرسندی ست ! :wink: التماس دعا دارم سید !! :twisted:
ب) عاقلان دانند که دو مزیت بزرگ دلفی نسبت به تمام محیطهای تولید نرم افزار win32 اولا" سرعت بی بدیل کامپایلر و دوم فشردگی "خروجی نهائی" برنامه های آن است . یقینا" در مقایسه با ویژوال سی ( مشخصا استفاده از MFC منظورمه ) و ویژوال بیسیک ( نسخه شش ) و دات نت ، فی المجموع خروجی دلفی کوچکتر است . ( در مورد اول اگر دی ال ال های مربوطه دینامیک استفاده شوند نتیجه کل خروجی از خروجی مشابه دلفی بیشتر است و اگر استاتیک استفاده شوند باز هم exe مربوطه از exe دلفی بزرگتر است . در باب ویژوال بیسیک که لازم نیست توضیح واضحات بدم در باب دات نت هم با در نظر گرفتن 21 مگا بایت ران تایم که باید موجود باشه ، مقایسه فایلهای اجرائیش با دلفی غیر علمی و البته غیر عادلانه ست ! :roll: )
ج) این خودش دو بخش داره :
ج.الف) الگوریتهائی چون RSA با همان ترکیب ابتدائی برای انکدینگ فایلهای اجرائی کاربردی ندارند .
ج.ب) بدون هیچ فشرده سازی و رمزنگاری بنده فایل ساده Hello World دلفی رو به شما خواهم داد به همراه یک کد کوچولوی اضافی . شما و تمام دوستانی که دارید و دوستانی که ندارید اگر توانستید اون کد رو به من بدید من به " وحید نصیری" ایمان خواهم آورد ! اگر نتونستید ( که نخواهید توانست و دلیلش بارها مطرح شده واگر لازم باشه بازم مطرح میشه ) به " حقیقت درخشان و انکار ناپذیر اینپرایز" ایمان بیاورید که تعلل موجب خسران است ! :D :twisted: ( داخل پرانتز : خواستم یه گیری هم به اون کلمه " باینری" تو خط آخرت بدم و بعدش بگم وحید جان ! برو دو خط دات نت (!) بنویس میفهمی که دات نت اصولا چیزی به مفهوم واقعی " باینری" تولید نمیکنه لذا اصولا" با امثال دلفی یا سی قابل مقایسه نیست و بعدش از کلماتی چون جست این تایم کامپایلر و ..الخ استفاده کنم و ... بعد یهو یادم افتاد خودت استاد دات نتی ! خجالت کشیدم اینا رو بگم !! خیلی چاکریم مهندس :oops: :oops: :wink: )
اینپرایز بد جنس :twisted: