-
جمعه 31 تیر 1384, 05:35 صبح
کاربر دائمی
با سلامی دگر بار...
:)) به دلیل ذوق به نوشتن! تصمیم گرفتم که از این به بعد یک وبلاگ دلفی رو به زبان انگلیسی!!!! در خدمت دوستان باشم! فقط شرمنده شغل بنده یکجوریه که مطالب رو پراکنده می دونم ولی خوب... می تونه کمک باشه برای دوستان... من اصلتا طراح انژین گیم بودم که سالهاست ! در کار دیگری رفتیم از بی پولی... البته شرافت خودمرو حفظ کردم و هنوز دیتا بیس کار نشدم ولی خوب..! به موقعش به اون طرفم می ریم! البته بازهم می گم این به آن معنی است که چراغ قرمز نیست یعنی مشخصه که برنامه نویسی دیتا بیس رو هر کسی تسلط داشته باشه ولی به دلیل تنفر بیش از حد از اون باهاش کاری ندارم! صبر کنید ما درخواست وبلاگ دادیم ببینیم کجا نصیبمون میشه! هرجا شد بد نیست خوشم نمیومد توی وبلاگ های عادی مشتری شم بهتر دیدم یه وبلاگ نیمه رسمی بزنم که حداقل همه نرن یه شاخه بزنن توش مشتریشم از طریق تبلیغات همسایه ها زیاد شه! انگلیسی بنده افتضاحه ولی خوب کارمو راه می اندازه و خیلی مهم نیست چون با این چینیا و هندیا که اینجا هستند (که از من بهتر صحبت می کنند انگلیسی رو) اصولا انگلیسی منهدم شده! در هر وضع: زبان سایت انگلیسی خواهد بود! و خوشحال می شوم که کامنت بدید و فقط باید ببینم کجا نصیبم می شه چون معلوم نیست زیر شاخه های اصلی نصیب کسایی که تو آمریکا در حال حاضر کار نمی کنند بشه که البته بهم گفتند الان نمیشه ... البته من عصبانیم چون سنگاپوریا و ژاپنیا دو سه تاشون دارند ولی خوب اونها مایه دارند و ما بیچاره ها از این چیزا نصیبمون نمیشه! اعتراض نمیشه کرد و حرف حقه.
دلفی و عشق ! اسم وبلاگ من خواهد بود.
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت