من با سی شارپ کارمیکنم.به سی شارپ ندارید؟اسم کامپوننتون چیه؟
من با سی شارپ کارمیکنم.به سی شارپ ندارید؟اسم کامپوننتون چیه؟
اتفاقا کدهای برنامه منم با سی شارپه!!!
این ربطی نداره که!!! اون یک DLL که به عنوان یک پروژه به برنامه اضافه می کنید، یه نمونه ازش میسازید و بعد حالشو میبرید.
خوبی این کار اینه که هروقت اونو(DLL) تغییر بدین فقط کافیه یک بار اونو اصطلاحا Build کنید تا تغییرات در پروژه سی شارپ هم اعمل بشه.
دیدین چقدر راحته!!!
فقط می خواد یکم فقط یکم VB بلد باشین تا بتونید چیزایی که می خواین درست کنید.
اسمش ATSMS است. ایمیل تون رو بدین براتون بفرستم.
راستی خودش Document هم داره!
آخرین ویرایش به وسیله faravaghi : یک شنبه 09 مرداد 1390 در 11:58 صبح
دوست گلم جسارت نکردم خدمت اساتید.
من اگه چنین حرفی گفتم برای اینکه کسی که دنبال یه مطلبیه باید برای هزینه بده، و منظور من از هزینه اینه که بره دنبالش و با اطلاعات یه چیزی رو بدست بیاره.
من اگه گفتم کسی ایمیل بده برا اینکه ببینم آیا کسی برای اون چیزی که می خواد حاضره وقت بزاره!!
اگه این طوری نباشه به هیچ کجا نمیرسه؟! چون همه این کامپوننت ها کامل نیست یا لااقل تو ایران اینجوریه بلکه لازمه یه جاهاشو خودت بسته به نیازت عوض کنی.
حالا اگه کسی این روحیه رو داشته باشه می تونه تمام کارشو انجام بده. همین جوری که گفتم این یک کامپوننت با سورس کد است یعنی دستت بازه هر کاری می خوای بکن! پس چه کسی برد میکنه، اونی که وقت بیشتری گذاشته و چیز بیشتری یاد گرفته.
جون من یه موقع فکر نکنی می خوام کلاس بذارم، نه جون داداش. اگه شما حضرات می فرمایید سمعا وطاعتا. بقیه اش با خود دوستان
من آنچه شرط بلاغت بود با شما گفتم خواه پند گیر خواه ملال
بنده از تمام کسانی که مثل رفیقمون برداشت کردم عذر خواهی میکنم. امید است مورد قبول حق افتد.
خدا رحمت کنه جمیع امواتت رو مهندس...
کامل ترین سورسی که میشه پیدا کرد همینیه که شما گذاشتی...
برا تمامی مودم هایی که میشه فکرشو کرد جواب میده/ برا اس های فارسی که بیش از 70 کارکتر باشه (یعنی بیش از یه اس) را بصورت یونیکد و بدون هیچ مشکلی ارسال میکنه.
بازم ممنون.