سلام خدمت همه بزرگان برنامه نویسی در مورد کامپوننت پبامک kylix اشکالات و سوالات زیادی وجود داره که در گوشه و کنار انجمن پراکنده شده این قسمت رو با اجازه دوستان و بزرگان برنامه نویسی فقط برای بررسی و حل مشکلاتی که هنگام کار با این کامپوننت به وجود میاد ایجاد میکنم تا همه مطالب مربوط به این کامپوننت در یک جا جمع بشه و هنگام برخورد با یک مشکل هی یه پست برای اون ایجاد نشه از مدیریت تقاضا دارم اگه امکانش هست پست قبلی رو خذف کنه آدرسش اینه . از دوستان و کاربرانی هم که موقع استفاده از این کامپوننت با مشکل مواجه میشن خواهش دارم سوالاتشون رو در این پست مطرح کنن تا نظم و یکپارچگی مطالب حفظ بشه و برای جستجوی یک مشکل ساعتها سرچ نکنیم با تشکر از مدیریت محترم و همه دوستانی که در این انجمن فعالیت دارن.
سوال اول در مورد محدودیت طول پیامک در این کامپوننت بود که طبق گفته دوست عزیز جناب Alaleh با تغییر مقدار 0 در پارامتر IsConcatenatedSMS به مقدار 1 این مشکل حل میشه همینجا از ایشون تشکر میکنم.
سوال دوم که هنوز براش جوابی پیدا نکردم در مورد شارژ سیم کارته بدین صورت که هر موقع اگه حین ارسال پیامک گروهی شارژ یا همون اعتبار سیم کارت به پایان رسید برنامه یه پیغام بده و ارسال رو متوقف کنه در این مورد آیا راهکاری وجود داره؟
سوال سوم من در مورد نحوه قطع اتصال هنگام ارسال پیامک گروهیه با چه کدی میشه کایلیکس رو به حالت استوپ فرستاد و با چه کدی دوباره میشه فعالش کرد.
سوال چهارم در مورد شارژ اعتبار از طریق این کامپوننت هستش آیا میشه یه سیم کارتی رو با با وارد کردن کد شارژ از داخل خود نرم افزار شارژ کرد؟
سوال پنجم در مورد نمایش خودکار پیام بدون تایید گیرنده هستش حتما توجه کردین که هنگامی که طول پیامکتون بیشتر از یک صفحه میشه و بعد از فعال کردن گزینه نمایش خودکار یا همون flash sms و زدن دکمه ارسال هنگام دریافت پیامک در گوشی فقط صفحه اول نمایش داده میشه و برای دیدن بقیه پیامک باید به صندوق دریافت گوشی رفت و پیامک رو دوباره باز کرد که یه نوع اضافه کاری میشه .حالا راهی هست که پیامک به صورت کامل دریافت بشه در حالات flash.
از دوستان و همه بزرگان این انجمن تشکر و قدردانی ویژه میکنم و پیشاپیش سالی خوب و سرشار از موقیت رو برای همه آرزومندم.![]()