آقا جون من فکر میکنم کلا شما پست من رو نخوندین. من در مورد ثبت شدن این روز به نام یکی از بزرگان معاصر ایران در زمینه تولید نرم افزار صحبت کردم و با نام گذاری این روز با خوارزمی مخالف بودم. خوب بهروز راد و مهدی موسوی و ... هم از اساتید معاصر هستند دیگه!! نکنه فکر کردی اینا 100 سال پیش زندگی میکردن رفیق؟با سلام. من فقط میخوام یک چیزی بگم وبس.
اقای امیر (amirjalili) به نظر شما مهندسانی همچون اقای بهروز راد ، مهدی موسوی و اقای کرامتی و ........... که حضور ذهن ندارم تا اسم هموشن را ببرم، شایسته این مقام نیستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه خداییش اصلا خونده بودی پست من رو یا کلا اومدی که یه چیزی گفته باشی ؟
بر کسی پوشیده نیست که خوارزمی ریاضی دان و ستاره شناس هست و بواسطه معرفی الگوریتم نمیشه این روز رو به نام روز برنامه نویس گذاشت چرا که بر کسی هم پوشیده نیست که علم ریاضی بخش اعظمی از کار برنامه نویس رو تشکیل میده و با توجه به این که کلی ریاضی دان دیگه هستند که خیلی رو دنیای برنامه نویسی تاثیر گذاشتند که معاصر ایرانیش هم هست مثل پروفسور لطفی زاده که کاملا داره در دنیای هوش مصنوعی و پردازش تصویر و ... نمیشه اسم همه ریاضی دان ها و .. رو گذاشت برنامه نویس.بر کسی پوشیده نیست که هر برنامه نویسی بخواد کارش رو شروع بکنه از دستاورد آقای خوارزمی استفاده میکنه. چه خوبه دوستان دیگر هم نظر بدن تا مدیران سایت هم بسته به فعالیت این تاپیک نظر خودشون رو اعلام کنند و این سایت پایه گذار روز برنامه نویس بشه و اعلان همگانی کنه.
ریاضی دان بهر حال با برنامه نویس متفاوته.
این فقط نظره رفقای عزیز. بعضی ها 3 سوته به خون آدم تشنه میشن اونم واسه خاطر اینکه نظر دادیم.