فایل attach شده در Visual Studio.Net 2005 نوشته شده است.
برای شروع کار باید در قسمت Refrences، dll مربوط به Excel رو در قسمت COM به آن اضافه کنید.
در فایل همراه توضیحات به همرا کد وجود دارد.
فایل attach شده در Visual Studio.Net 2005 نوشته شده است.
برای شروع کار باید در قسمت Refrences، dll مربوط به Excel رو در قسمت COM به آن اضافه کنید.
در فایل همراه توضیحات به همرا کد وجود دارد.
با سلام
ببخشید چگونه می توان تعداد ستون های حداکثر excel که 258 است را افزایش داد ؟
برای نسخه های قبل از 2007 هیچ راهی نداره چون در هر Sheet حداکثر تعداد ستون ها 256 و حداکثر تعداد ردیف ها 65,536 عدد است.
ولی در Office 2007 این تعداد برای ستون ها حداکثر 16,385 و برای ردیف ها حداکثر 1,048,576 است.
محدودیت های Excel 2007 و قبل از آن را در لینک زیر ببینید:
http://visio.mvps.org/Excel_2007.htm
یکم بی ربطه ببخشید!!!
اگر بخواییم با Exel کار کنیم حتما باید نصب باشه یا نه؟
آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
آن لحظه،
لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .
برنولی
فکر میکنم دی ال الی که هنگام نصب اکسل ایجاد میشه رو برداری وبه برنامت اضافه کنی کافیه
این فایل رو نمیشه دانلود کرد می شه کمک کنید؟
تونستم دانلود کنم اما در ست اجرا نمی شه پیغام old format ro invalid type librari ro mide
البته با vs9 اجرا کردم , excel 2003 نصب کردم
آخرین ویرایش به وسیله mom alone : شنبه 03 اسفند 1387 در 20:19 عصر دلیل: اشتباه شد
اینم جواب خودم
https://barnamenevis.org/showth...ighlight=excel
ممنون از خودم
در ویژوال استودیو ۲۰۰۸ چند کلاس برای تولید فایلهای اکسل بدون درگیر شدن با دردسرهای COM و dll اضافه شده و فکر کنم هیچ نیازی هم به نصب Office نداشته باشد.
وقتی ستون های عددی از دیتابیسم به اکسل وارد میشن به صورت پیش فرض نوع اونها رو عد می گیره در حالی که من میخوام text باشه.
مثلا برای عددی که اولش 0 هست میاد این صفرو تو اکسل حذف میکنه.
برای حل این مشکل باید چی کار کنم؟؟؟
دوستان راه حلی ندارند؟
فرمت سلولها رو در اکسل به TEXT تغییر بده و از متغییر رشته ای جهت ذخیره و بازیابی استفاده کن
دوست عزيز برنامه شما را اجرا كردم اما اين ارور را مي ده
Old format or invalid type library. (Exception from HRESULT: 0x80028018 (TYPE_E_INVDATAREAD))
دوستان من می خوام که بدون نیاز به نسب آفیس بتونم فایل های اکسل رو بخونم.به عنوان مثال من به اطلاعات ردیف 1 ستون 5 نیاز دارم و می خوام این اطلاعات رو توی یه تکست باکش نمایش بدم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام .من نتونستن این برنامه رو run کنم. اکسل را اضافه کرده ام ولی به این 3خط خطا میده.لطفا کمکم کنید.من از این راه اکسل را اضافه کردم:منوی project+ add refrences+com+excell .منظور شما همین بود؟
Excel.ApplicationClass app = new Excel.ApplicationClass();
//making a Workbook by usig Excel.Workbook interface
Excel.Workbook WBi;
//making a Worksheet by usig Excel.Worksheet interface
Excel.Worksheet WSi;
سلام
ببخششید من باید با C# کدی بنویسم که یک ستون خاص از یک فایل اکسل که حدود 16هزارتا رکورد داره رو توی sql ذخیره کنه.میشه راهنماییم کنید
ممنون
آیا روشی وجود داره که برای کار با اکسل در سی شارپ نیازی به نصب اکسل در سیستم مشتری نباشد؟
دوستان عزیز برای خطای
Old format or invalid type library. (Exception from HRESULT: 0x80028018 (TYPE_E_INVDATAREAD))
کافیه کد زیر رو قبل از کد open کردن workbook اکسل قرار بدید
CultureInfo cI = new CultureInfo("en-US");
System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentCultu re = cI;
به using زیر هم احتیاج دارید
using System.Globalization;
موفق باشید
سلام دوستان من یک سئوالی دارم اگر میشه راهنماییم کنین که چگونه میتونم کدی بنویسم که از داخل خود برنامه Vb.net یا C# پایگاه داده خودم رو در sql Server با یک فایل Excel جدا Update کنم خیلی ممنون میشم .
چطور ميشه اول روي جدول اكسل دستوري رو اجرا كرد(كوئري گرفت)بعد در گريد نمايش داد ؟؟؟؟؟؟
ميشه جداول اكسل رو به صورت نمودار در سي شارپ نمايش داد؟؟؟؟؟
سلام من از ویژوال استودیو 2008 استفاده میکنم.ولی نمیتونم از دستورات کار با اکسل استفاده کنم؛توی اموزش ها میگه باید Exceldatareader رو نصب کنم ولی هرچی میگردم فایلش نیست.توی خود برنامه هم از سمت add references فایل ماکروسافت اکسل نیست.
یادمه چند وقت پیش یه فایلی پیدا کردم نصب کردم و همه چیز اوکی شد.ولی متاسفانه الان پیداش نمیکنم :(
ممنون میشم کمکم کنید.