-
دوشنبه 04 مهر 1390, 15:20 عصر
کاربر دائمی
نقل قول: نیاز به کتاب در زمینه آموزش ویژوال سی پلاس پلاس ، MFC و win32
با سلام
من امروز رفتم و كل انقلاب را شخم زدم و در زمينه ويژال سي اين موارد را پيدا كردم:(البته هدفم گير اوردن كتاب در زمينه mfc بود)
نخست به انتشارات نص رفتم و با كلي خواهش و تمنا وارد انبار اين انتشارات شدم و تنها توانستم كتاب هاي زير را پيدا كنم:
-ويژال ++C(خود اموز سريع در 21 روز)نسخه 4 نويسندگان:اوري و ناتا گورويچ ترجمه:عليرضا زارع پور چاپ:بهار 77 انتشارات نص
-Visual C++.net براي برنامه نويسان پيشرفته جلد اول و دوم نويسندگان:ديتل و ديتل و ديگران ترجمه:عليرضا انصاري چاپ: 1383 انتشارات نص
سپس به چندتا كتاب فروشي دست دوم رفتم و موارد زير را پيدا كردم:
-آموزش ويژال ++C نويسندگان:اوري گوريچ و ناتان گوريچ ترجمه: سهيل برخدايي چاپ:1384 انتشارات اذرخش
-برنامه نويسي شي گرا با ويژال 7 ++C نويسندگان:مايكل هايمن و باب ارنسون ترجمه:مجتبي لطفي كرامتي و راهله صابري ابركوهي چاپ:1381 انتشارات درخشش
-خوداموز ويژرال 5 ++ C در 21 روز نويسندگان:اوري گوريچ و ناتان گوريچ ترجمه:فرهاد رضا زاده غيور و عنايت الله غفوريان چاپ:1385 انتشاران مركز نشر دانشگاهي
و همچنين جعفر نژراد قمي كه معرف حضور همگي هست(حالا نميدونم كدامش مناسبتره براي من)
كتابي كه نيما جان فرمودند(اموزش Visual C++.net در 21 روز چاپ 1382) و همچنين (اموزش Visual C++ 6) از انتشارات نص ديگر منتشر نمي شود ولي انتشاراتيه به من گفت كه اگر در خواستتان به صد تا برسه چاپش مي كنيم حالا بنده اينجا اعلام مي كنم كه دوستان چنانچه مايلند در خواست و تعداد مورد نيازشان را اعلام كنند بلكه بتوانيم درخواست چاپ مجددش را بدهيم
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت