به نظر من هم نباید تالار WPF و Silverlight از هم جدا باشند. اگر کسی سوالی در مورد مقایسه بین آنها داشته باشد باید چکار کند؟؟؟!!!
نظر من را بخواهید میگویم باید در مجموعه نرم افزارها و پلاگینهای ارایه شده ( ...,FlashPlayer for ie,Opera)، پلاگین مشاهده سایت های طراحی شده با سیلورلایت را نیز قرار دهند تا مردممان بدانند که با اینترنت لاکپشتی هم میتوان سایتهایی در حد Flash با انیمیشن زیبا را مشاهده کرد.
در ضمن، سایتهای کمی هستند که با Silverlight4 به بالا طراحی شده اند (هنوز خود من هم سایتهای طراحی شده با Silverlight را ندیده ام) ؛ این سایت ها باید معرفی شوند.
برای ساخت پی دی اف آموزشی حق دارید. ولی منم انگلیسی ام خوب نبود اما پروژه پایانیم رو با استفاده از فیلمهای آموزشی AppDev و کتاب WPF Programmers reference تموم کردم (هنوز هم انگلیسیم خوب نیست).
قابل توجه است که عرفا، عشق را یگانه محرک عالم میدانند. اگر علاقه به چیزی وجود نداشته باشد، تلاش برای رسیدن به آن بیهوده است.
وقتی زیبایی WPF رو دیدم، شب تا صبح، با استفاده از بابیلون خودمون این مطالب انگلیسی رو یاد میگرفتم و خلاصه برداری می کردم.
ما باید این انگیزه را بوجود بیاوریم و راه ایجاد علاقه، آموزش و پی دی اف و اینها نیست.

به بخت دیده و دل، هر دو فریاد
هر آنچه دیده بیند، دل کند یاد

چون #C توی دید مردمه و توی دانشگاه (حتی دوره کاردانی) تدریس میشه و ... باید شاهد فعالیت زیاد کاربران، در این بخش باشیم، پس باید کاری کنید که WPF توی چشم بیاد.