-
چهارشنبه 25 آبان 1390, 20:14 عصر
VIP
نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات
قبل از هر چیز تشکر می کنم از تمام دوستانی که اینجا کدشون رو گذاشتن و مشارکت کردن. و تعجب می کنم از دوستانی که ابراز تمایل کردن ولی کدشونو نذاشتن. با مشارکت شما این تاپیک ادامه پیدا میکنه پس کم لطفی نکنین و شما هم تو بحث شرکت کنید وگرنه این تاپیک هم مثل خیلی از تاپیک های دیگه نا تمام رها می شه. مطمئن باشید تا خودتون کد ننویسید پیشرفتی حاصل نمی شه از هیچ چیزی هم نترسید. مطلب هم برای خوندن زیاده پس زیاد منتظر جواب نباشید چون تاثیری نمی ذاره این همه کتاب هست به فکر جمع آوری مطلب نباشید خودتون شخصا اقدام کنید.
خوب بریم سراغ دوستانی که کد گذاشتن
من فقط اینجا چند نکته رو برجسته می کنم تا بعد در ادامه بتونم ازش نتیجه گیری کنم.
اول شهرزاد خانم که زحمت کشید و اولین کد رو گذاشت.
1- برای هر عمل Insert یا update ای یک objectContext ایجاد کردن و یک شی از مدل که همون Customer هست ساختن و مقادیر کنترل های فرم رو توی شی ریختن و شی رو به objectContext اضافه کردن و برای ذخیزه در database متد SaveChangesرو فراخوانی کردن و درنهایت datagridرو updateکردن و objectContextرو dispose کردن البته با استفاده از using این عمل بطور اتوماتیک انجام می شود.
2- اگر کاربر سطری از گرید رو انتخاب کرد مقادیرش داخل textBox ها نمایش داده می شود.
آقای mmd2009 هم تقریبا به همین شکل عمل کردن ولی خوب dataGridView توی فرمشون نداشتن.
حالا سوالی که مطرح هست اینه که مدلی که توی objectContext ما توسط Designerساخته می شه یعنی همون customer فقط استفادش اینه که موقع ذخیره یا ویرایش مقداری توش ریخته بشه و این شی فقط واسطی برای ذخیره مقداری توی database هست؟
و اینکه آیا ما باید مستقیم با کنترل های فرم کار کنیم یا اینکه این مدل customer می تونه بیشتر به ما کمک کنه
برای اینکه جواب این سوال رو بگیرید توصیه می کنم به تاپیک زیر مراجعه کنید.
https://barnamenevis.org/showthread.p...-Data-Binding
در ادامه من کد پیشنهادیم رو با توضیحات بیشتر خواهم گذاشت
اما در مورد آقای wolf_majid هم باید به این نکته اشاره کنم که کدها خوب بودن اما چون از EntityFramework استفاده نکردن خوب برای ارتباط با Database کدهای بسیار زیادی نوشتن که با وجود یه همچین ابزارهایی دیگه نیازی نیست به این شکل کد نویسی کرد. در مورد فرمتون کد زیادی نوشتین می شه اینا رو به طرق مختلف تقسیم بندی کرد تا کدی کمتری توی فرم اصلی قرار بگیره مثلا به عنوان مثال شما برای گرفتن عدد یا همون پول از یک textBox استفاده کردین که چند رویداد برای اون گذاشتین و اعداد رو به وسیله کاما سه رقم سه رقم جدا کردین. ممکنه توی فرمتون چند textBox داشته باشین که بخواین کاربر مقدار عددی (پول) وارد کنه اونوقت باید بازم این کدارو تکرار کنید. راه بهتر اینه که یه کنترل جدید می نوشتید که از textBox ارث ببره و این کدها رو یکبار و فقط توی این کنترل می نوشتید به این شکل دیگه هرجا لازم بود این کنترل رو جای textBox توی فرم می انداختین
فعلا تا اینجا رو از من قبول کنید تا زیاد از بحث خارج نشیم
خواهشی که دارم کدهاتون رو حتی الامکان کوتاه بنویسید تا بررسیش وقت کمتری بگیره!
قوانین ایجاد تاپیک در تالار
- شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
- شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
- شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
- شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
-
قوانین سایت