دوستان عزیز سلام - جهت User Friendly شدن برنامه هاتون بدین صورت عمل کنید
دوستان عزیز سلام - جهت User Friendly شدن برنامه هاتون بدین صورت عمل کنید
روش جالبیه ولی به نظر من حرفه ای نیست میتونی از activex های اماده استفاده کنی که امکانات بیشتری هم بهت میدن میتونی یه نگاه به این بندازی تا متوجه بشیگ.گوشه سمت راست که گروه بندی شده است و مانند vertical menu که در تو vb استفاده میشه عمل میکنه خوبیش هم اینه که میتونه نسبت به هر یوزر چیده بشه اگه اطلاعات بیشتری خواستین تو تاپیک عنوان کنین تا براتون بذارمش
آخرین ویرایش به وسیله sarami : دوشنبه 17 مرداد 1384 در 02:01 صبح
منی که نام شراب از کتاب می شستم
زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.
فکر میکنم شما از دوتا عکس به رنگهای نارنجی و آبی به جای command button استفاده کردین.
میتونی یه نگاه به این بندازی تا متوجه بشی ...
آقا یه سئوال تو این عکسه یه ساعته ناز بود چطوری میشه کامپوننتشو گیر اورد؟؟
Sarami جان سلام : درمورد کامپوننتی که در این عکس ازش استفاده کردی می شه بیشتر توضیح بدی ؟
من از کامپوننت vertical menu شرکت veklele استفاده کردم. در مورد ساعتم باید بگم من از samle های وبی استفاده کردم فقط عکس بک گراندشو عوض کردم متاسفانه الان تو خونه ام و کامپونت ها تو محل کارمه ایشالا از اونجا براتون upload میکنم
آخرین ویرایش به وسیله sarami : پنج شنبه 23 شهریور 1385 در 00:21 صبح
Sarami جان عقده نشه . پس کامپوننت چی شد ؟
آخرین ویرایش به وسیله محسن تکنسین : سه شنبه 18 مرداد 1384 در 12:15 عصر
هر کاری کردم گرو کشی کنم دیدم یه جورایی حالم بده اینم کامپوننت ساعت
میشه یه نفر به من کمک کنه ؟
من یه پروژه باید برای درس مبانی مهندسی نرم افزار ارائه بدم
من خودم یه برنامه برای حسابداری قبول کردم ولی فعلا توش موندم
الان از این ابزار خوشم اومد . خیلی با کلاس بود
میخواستم ببینیم چطوری میتونم اینجوری بسازم
یه چیزی که هست این فایلی که دادید exe نیست و فایل اکسز هست
چطوری وقتی اجراش میکنیم برنامه اجرا میشه ؟
من اطلاعاتم خیلی کمه پس حرفه ای توضیح ندید
خواهش میکنم سریعتر پاسخ بدید چون تا یکشنبه هفته بعد باید تحویل بدم
ممنون
میتونید از اینجا 3 تا کامپوننت توپ دانلود کنید
http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=26276
من یه سوال داشتم ولی روم نمیشد . حالا مجبورم بپرسم
چطوری میتونم از کامپونت استفاده کنم ؟
سلام دوستان
من با اکسس زیاد کار کردم البته قبلا ولی حال کردن دم همتون گرم
درود بر شما
اقا این کامپوننت ها چی هست ما که چیزی سر در نیووردیمنوشته شده توسط GentleGuy
واقعاًنوشته شده توسط sarami
ما هم همینطور
اینا سه تا کامپوننت گرافیکی هستن به پروژه تون add ش کنید میبینید
دوستانی که توpm درخواست این کامپوننت رو کرده بودن میتونن به این لینک مراجعه کنن
http://www.viklele.com/
Sample.zip من فایل شمارا دانلود کردم و متوجه شدم که MDE است تاآنجائی که من میدانم این نوع فایل ها بازشدنی نیست . منظور شما از حال کردن امنییت آن بوده؟ها
ضمنا ممکن است بزبان ساده توضیح دهید کامپوننت چیست وچه کاربردی دارد
analogclock.zip فایل آقای سارمی را هم نتوانستم استفاده کنم آیا در ویژوال بیسیک کاربرد دارد یا اکسس
اصلا باچی باز میشه
عزیز این یه کنترل active x هستش که باید اونو به پروژه تون اضافه کنید یعنی register کنین بعدش تو tools و اکتیواکس کنترل ازش استفاد کنین
sarami عزیز ینو چجوری باید رجیستر کرد مثثل کامپوننتهای معمولی
دقیقا مثل همه کامپوننتها
من که مثل باقی کامپوننتها اضافه کردم ولی error داد
سلا م
من با این کاپوننت Vertical Menu مشکل دارم یعنی وقتی نصب کردم demo بود و اجازه هیچ کاری رو نمیداد . اول اینکه cracckesho از کجا گیر بیاریم دوم که این مثل اون ساعت register نمیشه !
چطوری باید رجش کرد ؟؟؟
فرم نمی سازین عزیز تو فرم های اکسس ازش استفاده میکنین اگه مسئولین سایت اجازه بدن میتونم براتون upload کنم
اول باید خود کامپوننت رو از سایتش دانلود کنی بعدش موقع install کردن ازت serialnumber رو میپرسه اگه وارد نکنی terial vertion میشه
متاسفانه کامپوننت 5.00.02 VLMenu موقعه نصب Serial Number نمگیره ,یعنی اصلآ هیچ جا رو پیدا نکردم که سریال قبول کنه نه تو Abut نه هیچ جای دیگه ,البته اینو بگم که من چند وقت پیش یه نسخه غیر از اینی که الان نصب دارم دنلود کرده بودم که بعد از نصب توی خود اکسس سریال می خواست ولی الان متاسفانه او ورژن ندارم! و این یکی هم![]()
یه مورد دیگه اینکه آقای صارمی تو همن تاپیک گفته بودن که اگه خواستین بگین تا در مورد این کامپوننت بیشتر توضیح بدم !!
اگه توضیح بیشتری در مورد این کامپوننت و نحوه استفاده از اون بدین من ممنون میشم خیلی هم زیاد![]()
:kaf:
راستی این VLMenu حالت Wizard داره یا باید واسش کد نویسی بشه ؟
آخرین ویرایش به وسیله Lord_Voldemort : یک شنبه 03 مهر 1384 در 03:12 صبح
آقای Lord_Voldemort
درست میگه این هیچ جا سریال نمیخواد mr. sarami شما اگه امکان داره ورژن سریالیشو بذار
عزایزان متاسفانه شما vlbuttonbar رو با vlmenu plus اشتباه گرفتین و درمورد اصل برنامه حجمش زیاده چون شامل نمونه وhelp و سایر چیز ها میباشد بهتره از سایتش دانلود کنین درمورد نحوه استفاده اول بندازینش رو فرمتون بعدش هم right click کنین وactivex properties برین بقیه رو متوجه میشین یه چیزی هم آخرش بگم سعی کنین خودتون بیشت باهاش کارکنین تا چیزهای زیادی ازش دستگیرتون بشه
من مطمئنم که Vl Menu Plus رو میخوام و شاید تا حالا 5 بار دانلودش کرده باشم ولی بی انصاف هیچ جاش سریال نمگییره .
حجمشم 2.31M وقبول داروم که زیاد ه
ورزن دموشم هیچ کاری نمیکنه
واسه توضحات ممنون
دوست داشتم اینو یه جوری رو سایت برا دوستان بذارم ولی متاسفانه حجم بالا این اجازه رو نمیده خواستم تو فضاهای دیگه رو اینترنت upload کنم که بعد 1 ساعت error داد و منصرفم کرد درهر صورت شرمنده که نمیتونم کمکی بکنم اگه دوستان راهی به ذهنشن میرسه عنوان کنن
اقا مهدی شما تا همین جاشم خیلی به من و بقیه لطف کردی ومن از طرف خودم ازت تشکر میکنم :-*
خدمت تمام دوستانی که تو pm ویا از طریق ایمیل خواستار این کامپوننت هستن عرض کنم که متاسفانه راهی از روی اینترنت برا این کار پیدا نکردم ولی اگه دوستان با هم جمع بشن ویه قراری بذارن و دوستای شهرستانی رو هم در یابن بنده حاضرم این کامپوننت رو همراه کرکش برروی سی دی بزنم و در اختیار دوستان قرار بدم لذا خواهشی که دارم فقط تو تاپیک اینو عنوان کنن ممنون می شم
درحدود 3.5 مگ
نمیشه با Win rar یا یه چیز دیگه splitesh کنی و هر دفعه یه تیکش رو بفرستس ؟؟؟؟!!!!
فکر میکنم تو این فروم برای آپلود فایل هم محدودیتهایی وجود داشته باشه باید با مدیر های این فروم صحبت بشه
خوب رو یه هاست free آپلودش کن و ادرسشو اینجا بذار ....
با تشکر از شما بدلیل راهنمایی نمودنتان در مورد کامپوننت vertical menu شرکت veklele , لطفاً کرکش را هم خودتان زحمتش را بکشید آخه من نتونستم وارد سایت carckdb.com بشم .