با سلامی 3 باره
دوست خوبم مثل اینکه هنوز متوجه نشدین منظورم چی هست !!!! روشی که شما بکار بردین به این صورت هست که برای هر بار که میخواین Insert کردن رو در جدول انجام بدین باید یک تابع add مشخص در اون ماژول بنویسین ! یعنی به فرض اگه 20 تا جدول داشتی باید 20 تا هم add بنویسی ! چرا ؟ چون پارامترهای تابع شما به صورت دینامیک ست نمیشن و ثابت هستن ( از نظر تعداد و همینطور نوع داده منظورم هستش ) فکر میکنم توضیحات رو بسیار ساده گفتم . در مورد کاراکتر غیر مجاز 100 حق با شما بود من این سورس رو برای دادن ایده به شما نوشتم و دقتی در مورد این مورد به خصوص نداشتم این مشکل به راحتی هرچه تمامتر قابل رفع هستش به این صورت که شما میتونی کاراکتر جدا کننده رو در اختیار برنامه نویس بزاری ( یعنی جدا کننده مقادیر اختیاری باشه تا برنامه نویس به صلیغه خودش انتخابش کنه ) برای مثال من کاراکتری رو انتخاب کردم " ☺ " که به نظرم میتونه یک کاراکتر غیرمجاز برای ورود اطلاعات در نظر گرفته بشه یعنی اینکه کاربر نمیتونه از این کاراکتر خاص استفاده کنه مگه اینکه دلیل قانع کننده ایی موجود باشه که شما تصمیم بگیری تغییرش بدی و چون اختیاری هست هیچگونه محدودیتی در اون نیست پس زندگی شیرین میشود !
موفق باشید