نمایش نتایج 1 تا 40 از 168

نام تاپیک: راهنمایی در مورد خرید قفل سخت افزاری

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: راهنمایی در مورد خرید قفل سخت افزاری

نقل قول نوشته شده توسط PetekDincos مشاهده تاپیک
    با سلام
    شرکت پیام پرداز سازنده این قفلها می باشه و این آدرس سایتشه http://payam.spw.ir/
    در ضمن همه کلیدها رو در سورس قرار نمی ده فقط کلیدهای دسترسی (Kp,kr,kw,kw2) رو دریک فایل قرار می ده که خود شما می تونید اونها رو دریه فایل باینری رمزنگاری کرده و ذخیره کنید بعد در موقع نیاز رمز گشایی کرده و استفاده نمایید و در مورد قفلهای Token اش حتی کلیدهای دسترسی رو نیز در خود قفل ذخیره می کنه من خودم این سوال رو داشتم که آیا تا حالا این قفل ها شبیه سازی شده یا نه چون دوست عزیزمون آقا جوکر گفتند که می شه شبیه سازیشون کرد و در ضمن این روشی که گفتم کلیدهای دسترسی رو تو فایل رمز نگاری کرد سپس از فایل خوند آیا در سخت کردن کرک برنامه تاثیری داره یا نه با تشکر
    مرسی، یه سوال دیگه: نقش این کلید ها چیه؟! اینو جهت مقایسه با کلید تاینی پرسیدم! اون اگر چه توی سورس خیلی واضح ذکر می شه ولی عملا به کرکر کمکی نمی کنه، اصلا فکر می کنم به خاطر همین هم هست که اهمیتی بهش نمی دن (منظورم خود شرکت) ولی این کلید های کیا اگه نقش موثری داشته باشند به نظر من ذخیره شون توی یه فایل خیلی خطرناکه حالا فرض هم که کد شده باشند خصوصا اگر با exe
    embed
    نشوند!

راهنمایی در مورد خرید قفل سخت افزاری

قفل های Tiny هرچیزی رو که داخل خودش ذخیره میکنه رو رمزنگاری می کنه، فایلی کنار exe نیست. گذاشتن KW در قالب فایل رمزنگاری شده در کنار exe از لحاظ امنیتی کار درستی نیست. البته من زیاد اطلاعات دقیقی از چگونگی رمزنگاری قفل Tiny ندارم. فکر می کنم آدرس سایتشون http://www.dedj.com باشه. باید اطلاعات کاملی داخلش باشه...

کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    محل زندگی
    توهم

نقل قول: راهنمایی در مورد خرید قفل سخت افزاری

نقل قول نوشته شده توسط amir701 مشاهده تاپیک
    قفل های Tiny هرچیزی رو که داخل خودش ذخیره میکنه رو رمزنگاری می کنه، فایلی کنار exe نیست. گذاشتن KW در قالب فایل رمزنگاری شده در کنار exe از لحاظ امنیتی کار درستی نیست. البته من زیاد اطلاعات دقیقی از چگونگی رمزنگاری قفل Tiny ندارم. فکر می کنم آدرس سایتشون http://www.dedj.com باشه. باید اطلاعات کاملی داخلش باشه...
    با سلام
    این قفلها (کیا) چندین مدل کلید دارند اولی کلید KAB می باشه که موقع پروگرام کردن در قفل نوشته میشه و برای تغییرش بایستی کلید قبلی رو داشته باشی تا بتونی با کلید جدید جایگزین کنی و این کلید در خود قفل ذخیره میشه کلیدهای بعدی کلید های دسترسی می باشه (Kp,Kr,Kw,Kw2) که به ترتیب کلید پروتکل ، کلید خواندن ، کلید نوشتن در حافظه کاربر و کلید نوشتن در حافظه برنامه نویسه که این کلیدها رو در آرایه های 16 بایتی در یه فایل قرار می ده که بایستی تو سورس استفاده کنی که برای استفاده از قفل بایستی این کلیدها رو موقع Initialize به قفل بدی مثلا برای خواند از قفل بایستی کلید Kp,Kr رو بدی به قفل تا بتونی از قفل عمل خواندن رو انجام بدی . کلیدهای بعدی کلید های Kv می باشه که قایل خواندن نمی باشه و در عملیات رمزنگاری استفاده میشه و تعدادش 64 تا می باشه و برای استفاده از آن بایستی خودت تو سورس یه کلید بهش بدی و بگی مثلا با کلید 10 KV عمل رمزنگاری رو انجام بده و خروجی رو برگردن که بایستی خودت خروجی رو مقایسه کنی که آیا درسته یا خیر با خروجی که قبلا بدست آوردی و داشتی . کلیدهای بعدی کلید های Query که 48 عدد می باشه و برای عملیات پرس و جو برای توابع یکطرفه استفاده میشه و مانند کلیدهای KV می باشه بقیه مراحلش . کلیدهای بعدی کلیدهای Custom و حافظه برنامه نویس و حافظه کاربر می باشه که فایل راهنمایی استفاده از قفل رو نیز قرار می دم که اگه با خودت شرکت نیز تماس بگیرید این راهنما رو بهتون می دند با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •