سلاااام ... دوست من کارت عالی بود
امیدوارم استادتون بازم ازت کارهای دیگه هم بخواد ... ( دعای خیر بود ... )
آقا می خوام بگم شرط می بندم ولی خب جایز نیست . به هر حال اهمیت حرفم و درک کنید :
به شدت در کشور نیاز به آموزش های اینچنینی داریم و اگر یه گروه باشند که فقط روی آموزشهای دانشگاه کار کنند با بررسی های مختصر که انجام دادم مطمئن هستم کارشون خوب می گیره .
سیستم تولید محتوی آموزشی در کشور به درد نمی خوره . ( اکثرا جعبه های بزرگ و خالی از محتوی . آموزشها شده word . flash . asp . و از ایندسته که می دونم منظورم و متوجه شدید ... )
اونها رو هم درست آموزش نمیدن .
و خیلی هم بازاریابی هاشون ایراد داره و کاربران محصولاتشون رو نمی شناسند . برند سازی نکردند وب سایت خوبی در این زمینه ندارند و ...
من توی طرح کسب و کار درس کارآفرینی یه خلاصه دارم در این زمینه فراهم می کنم .
ما به آموزشهای ساختمان داده ها . ( همرا با انیمیشن و گرافیک مناسب ) ... اسمبلی . آمار و احتمالات . نمونه های مختلف از کار با بانک های اطلاعاتی . درس پایگاه داده ها و ... احتیاج داریم .
من اگر در شهر خودم جاگیر بودم این طرح و اجرا می کردم .
شما ده تا کلیپ دیگه اینجوری درست کن من حاضرم اولین خرید و انجام بدم .
آموزشهای زیادی از شرکت های خارجی مثل VTC , Lynda دیدم . چقدر آموزشها روان و کاربردی هستند و جامع . من با این آموزشها اول مهر حتی یه خط php ننوشته بودم . یه فروشگاه رو به عنوان پروژه برداشتم . همین الان سبد خرید رو تموم کردم اومدم استراحت کنم و سری به اینجا بزنم .
یه دونه از آموزش هاشون برابر تمام ترم دانشگاه است و خیلی بیشتر . ( در اون زمینه درسی )
آخه ما تا کی می خوای متغیر ها و آرایه ها رو بگیم ؟ پس کی یه پروِژه به کارآموز یاد بدیم ؟
من می خواستم در این زمینه ها یه بحث ایجاد کنم در بخش عمومی . و مقایسه ایی کنم بین کارهایی که شما عزیزان با دانش فنی تون می تونید انجام بدید با کارافرینی هایی که ما ده سال پیش بدنبالش بودیم .
میرم ایجاد می کنم .
به هر حال تبریک میگم من هم از آموزشت خیلی خوشم اومد . هم از کد نویسیت .