سلام.ازآموزشهاي خيلي خوب وكاملتون ممنونم،من نمي تونم ازImageListكه توي برنامه گذاشتم توي ابزار ExplorerBar استفاده كنم(مربوط به آموزش جلسه 4).
يه ImageListبه برنامه اضافه كردم وازقسمت chooseimagesيه سري آيكون بهش addكردم،ولي وقتي تويExplorerBar توي قسمت ImageIndexخواستم ازاين ImageListاستفاده كنمnone بودواجازه انتخاب ديگه اي نداشتم.
نميدونم كارديگه اي بايدانجام ميدادم ؟ سايزآيكونهارودقيقا نميدونم 16*16 هست ؟!ممكنه مشكل ازاين باشه
مشكل ديگم اينه كه وقتي ribbonStatusBar روي فرمم ميذارم موقعي كه چندتا StatusBarPanelبهش اضافه ميكنم ،ترتيبشون روي فرم بهم ميريزه.
بازم ازتون ممنونم.
دوست عزیز
شما وقتی یک ImageList روی صفحه میگزارید باید به ابزاری که داخلش از آن استفاده میکنید بفهمانید که ImageList من این ImageList است
شما ExplorerBar را انتخاب کرده و خاصیت ImageList آن را برابر ImageList فرم قراردهید بعد داخل Designer از آن استفاده کنید
درباره RibbonStatusBar هر چند تا Panel که به آن اضافه کنید یک سایز مشخصی دارند که ثابت است به هم خوردن آن شاید به خاطر این است که شما از سمت راست این ابزار برای اضافه کردن panel استفاده کردید و هنگامی که ماوس را روی دکمه اضافه کردن پنل جدید روی آن میبرید هی پنلهای قبلی را جابجا میکند و طراحی را مشکل مینماید
شما از سمت چپ برای ایجاد پنل ها و ابزار های آن استفاده کنید و در Load form بنویسید که اندازه آنها را بر اساس صفحه نمایش و یا اندازه فرم شما تقسیم بندی کرده و نمایش دهد
وگر نه امکان اینکه در زمان اجرا پنل ها جابجا شوند ممکن نیست مگر با کد نویسی
درمورد fieldchooser هم توضیح میدی من از فرم شما استفاده کردم از مثال خود janus هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم
رمورد fieldchooser هم توضیح میدی من از فرم شما استفاده کردم از مثال خود janus هم استفاده کردم ولی جواب نگرفتم
اگر منظورتون صفحه ای هست که لیست فیلدها رو نشون میده و میشه فیلد ها رو به لیست مقابل انتقال داد باید بگم که موقع لود فرم ، تعداد فیلدهای موجود در گرید ، شمرده میشه و فیلدهایی که visible اونها False هست توی یک لیست و Trueها توی لیست دیگه نمایش داده میشه
و کاربر پس از انتقال فیلدها ، تغییرات رو روی گرید اعمال میکنه و گرید هم فیلدهای انتخابی کاربر رو نشون میده که توی آموزش Learning_Janus_06 گفته شده است
سلام
چطوری میشه هدر (Columns , Columnset) گرید را با کدنویسی تغییر داد
دوستان من تو child table مشکل دارم
وقتی پروژه رو اجرا می کنم فقط parent table رو نمابش می ده وقتی روی علامت + هر سطر کلیک می کنم تا child table رو ببینم چیزی نمایش نمیده حتی عنوان ستون ها ی child table رو نمی یاره ، من آموزش 16 رو خو ندم ولی باز حل نشد یعنی متوجه نشدم
اگه کسی بتونه راهنمایم کنه که چطوری از طریق کد می تونم جداول parent , child رو پر کنم واقعا ممنون می شم
با سلام
من یک گریدگس دارم و میخام اطلاعات ستون سوم و چهارم در هم ضرب بشه و
در ستون پنجم نمایش دداده بشه؟
چجوری میتونم این کارو انجام بدم؟
بنظرتون بهتره این کارو در برنامه انجام بدم یا در سمت sql و نتیحه نهایی محایبات رو برگردونم
باتشکر
ممنونم،مشكلم برطرف شد .
من به خاصیت ImageListكنترل ExplorerBarدقت نكرده بودم.
درمورد RibbonStatusBar هم من ازسمت راست panelاضافه ميكردم.
بازم ازآموزشها وپاسخگوييتون ممنونم
privatevoid gridEX1_CellEdited(object sender, Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs e
gridEX1.CurrentRow.Cells["gheymate_kol"].Value =Math.Round( Convert.ToInt64(gridEX1.CurrentRow.Cells["gheymate_vahed"].Value) * Convert.ToSingle(gridEX1.CurrentRow.Cells["meghdar"].Value));
با تشکر
روش شما در صورتی جواب میده که من سلول هامو دستی تغییر بدم ووقتی که از اون سلول خارج بشم یا دکمه اینتر بزنم
ولی
در صورتی که بخام یک دیتاتیبل به گریدکس وصل کنم و به ازای هر باری که یک سطر اضافه شد محاسباتم انجام بشه
توی کدوم رویداد میشه این کارو کرد
فرض کنید دیتاایبل من 10 رکورد داره .وقتی رکورد اول ثبت شد محاسبات رکورد اول انجام بشه و ال اخر
دوست عزیز واسه اینکار یه راه ساده و به نظرم اصولی اینه که شما بیای یه ستون به دیتاتیبلتون add کنی و Expressionاون ستون رو بذاری مثلا ستون دوم ضرب در ستون سوم.اینجوری هروقت به هر شکلی که ستون دوم یا سوم تغییر کرد خود دیتاتیبل اتوماتیک ستونها رو در هم ضرب مکنه و در اون ستون محاسباتی که خودتون Add کردید نشون میده.کلا به ان نوع ستون دیتاتیبل میگن expression column که خیلی هم کاربردیه و برای اکثر ستونهای محاسباتی که قرار نتیجه یه سری محاسبات ستونهای دیگه رو نشون بده استفاده میکنن
موفق باشی
ببین فرض کن شما دو تا جدول داری که میخوای اونها رو بصورت parentChild نشون بدی.. اول باید هر دو تا جدول رو از دیتابیس بخونی و توی یه دیتاست بریزی، یکی به اسم مثلا parentTable و یکی دیگه childTable..
حالا باید به دیتاست یه relation اضافه کنی ، چون کلا وقتی میتونی دو تا جدول رو تو گرید اینجوری نشون بدی که با هم رابطه داشته باشن.. فرض کن اسم اون رابطه رو هم Rel1 گذاشتی.. پس یه دیتاست داری با دو تا جدول و رابطه بینشون..
حالا تو گریدتون اول یه roottable اضافه کنید و فرضا key اون رو بذارید tableParent و ستونهایی از جدول parenttable رو که میخواید نشون بدید رو بهش اضافه کنید و datamember اون ستونها رو برابر اون فیلدهایی که قرار توش نمایش داده بشه بذارید.
بعد تو کالکشن مربوط به childtable این roottable یه جدول دیگه اضافه کنید و خاصیت datamember اون رو بذارید اسم Relation که به دیتاست اضافه کردید و ستونهایی از جدول childtable که میخواید توی جدول دوم نشون داده بشه رو بهش add کنید و datamember رو برای اون ستونها هم مقداردهی کنید
ضمنا خاصیت HierarchialMode رو برای roottableتون بذارید UseChildTables و خاصیت Hierarchical رو برای خود گریدتون true کنید.
خاصیت datamember خود گریدتون رو هم بذارید key اون roottableتون یعنی tableParent .حالا توی کد جایی که دیتاستتون رو پر کردید و Relation رو به اون اضافه کردید، خاصیت datasource گریدتون رو برابر DSتون بذارید..
موفق باشید
من به 1 مشکل دیگه برخوردم توی parent /child ، می خوام 50 تا رکورد آخر ثبت شده از جدول parent رو بیارم برای همین توی دستور select نوشتم select top 50 col1,col2 from parenttable orderby id desc ;select col1,col2 from childtable ولی error زیر رو میده (وقتی قسمت top دستور select جدول parent و child یکی باشه خطا نمی ده)
This constraint cannot be enabled as not all values have corresponding parent values.
من از where تو دستورم استفاده میکنمم همین error رو می ده چیکار کنم؟
فرم من به این صورته که کاربر بر اساس مقدار 1 فیلد از جدول parent می خواد جستجو کنه و نتیجه توی gridex به صورت parent /child نمایش بده
ببین دوستم این error که داده واسه اینکه شما جدول parent رو فیلتر کردی ولی تمام childها رو میخوای بیاری و میگه نمیتونم relation بزنم چون برای تمام ردیف های فرزند مادر وجود نداره. شما باید جایی که جدول parent رو فیلتر میکنی و مثلا فقط یه parent رو میاری ، جدول child رو هم فیلتر شده بیاری ، یعنی فقط childهای اون parentهایی که انتخاب کردی رو تو دیتاتیبل بیاری.
با سلام
من selector و نحوه ی نمایش رنگی رکوردها رو باهم ترکیب کردم بصورتی که اگر کاربر بر روی هر selector کلیک کنه وفعال بشه کل سطر مثلا رنگی میشه
حالا میخام وقتی که مجددا روی selector کلیک کرد و غیر فعال شد کل سطر رنگی به حالت سفید برگرده
چکار باید کنم؟
با تشکر
من اطلاعات رو توی یک Gridex نمایش می دهم کاربر که روی یکی از سطرها دابل کیلک کنه 1 فرم جدید دیگه باز میشه مشکلم اینه که وقتی Griddex فقط 1سطر داشته باشه و تو حالت CardView باشم وقتی روش دابل کلیک می کنم عمل نمی کنه ولی وقتی تو حالت Tableview باشم عمل می کنه
با تشکر
سلام
من با گرید جانوس یکم مشکل دارم
1 - میخوام وقتی تو یک سطر دارم اطلاعات وارد می کنم بعد از این که از اون سطر خارج شدم اگر تو یکی از سطونهام خالی بود error ی که میخوام رو بده اگه خالی نبود هم که هیچی .
2 - با کیلید های چپ و راست روی کیبورد که میزنی وقتی به سطون آخر میرسه میره سطر بعد و وقتی هم روی سطون اول باشی و کلید سمت راست رو بزنی میره سطر قبل ، من نمیخوام این کارو انجام بده . چه باید کنم
3 - به چه صورت میتوان یک سطر را کپی کرد و در یک سطر دیگر پیست کرد .
لطفاً راهنماییم کنید .
با تشک
تو حالتی که gridex به 1 جدول وصله و ما می خواهیم با استفاده از Dataadaptor ، دیتاستمونو update کنیم ستونها رو اینجوری وصل می کنیم :
objdataadapotor.UpdateCommand.Parameters.AddWithVa lue("@f1", typeof(string)).SourceColumn = "f1";
حالا سوال من اینه وقتی gridex من parent/childe از چه دستوری استفاده کنم؟
1 سوال دیگه ام دارم چطوری میشه سطرهایی که Child ندارن رو تو Gridex نشون نداد؟
لطفا منو راهنمایی کنید
آخرین ویرایش به وسیله aisana : چهارشنبه 17 اسفند 1390 در 15:07 عصر
سلام . دوستان من چند تا سوال دارم . من می خواهم یک دکمه بذارم که هنگامی که روش کلیک کردم روی سطر سرچ گرید جانوس فوکوس بشه . چجوری به سطر سرچ دسترسی داشته باشم ؟ سوال بعدیم اینه چجوری به سطر total دسترسی داشته باشم ؟
2تا سوال داشتم
1- میخوام یک ستون از ستونهای گریدم از جنس progressbar باشه
2- من گریدم و بصورت دستی یا unbound دارم پرمیکنم میخوام backcolor یه ردیف رو قرمز کنم
باتشکر
سلام به دوستان
من میخوام یه explorer bar داخل یه پنل ایجاد کنم
من 2 تا پنل به نام های جستجو و ایجاد داخل یه پنل دیگه دارم بعد از انتخاب پنل جستجو میخوام یه explorer bar بهش اضافه کنم ولی هر کاری میکنم explorer bar داخل پنل ایجاد میفته
خیلی اذیتم کرده، اگه کسی میدونه ممنون میشم اگه کمکم کنه
با تشکر
منم با ابزار جانوس چند تا مشکل دارم که از دوستان می خوام هر کدومو می دونن راهنماییم کنند :
1 - وقتی از خاصیت ColumnAutoResize استفاده می کنم ستونها به اندازه عرض صفحه کش میان در صورتیکه من انتظار دارم هر ستون به اندازه داده خودش تغییر اندازه بده و فیت بشه.
2 - وقتی از ریبون استفاده می کنم فرم ها پس از هر بار اجرا ارتفاعشون کم می شه . ریبون رو از فرم حذف کردم درست شد.
از آموزشهای دوستان استفاده کردم تا فرم حالت آفیس داشته باشه از OfficeFormAdorner و Ribbon استفاده کردم . در صفحه دیزاین درست نشون می ده اما وقت اجرا فرم همون حالت پیش فرض و داره . و مخصوصا نوار عنوان پنجره هیچ تغییری نمی کنه.
3 - وقتی از کمبو جانوس استفاده می کنم در هنگام تایپ فارسی و تنظیمات راست به چپ بخش از عباراتم دیده نمی شه یعنی در حال تایپ مقدار تراز متنم درست چیده نشده است.
4 - در گریدجانوس وقتی از allowAddNew استفاده می کنم چرا آپدیت نمی شه یعنی در وقتی گرید رو می بندم اطلاعات وارد شده در بانک ذخیره نمی شه.
با تشکر
سلاموقتی از ریبون استفاده می کنم فرم ها پس از هر بار اجرا ارتفاعشون کم می شه . ریبون رو از فرم حذف کردم درست شد.
آیا از دوستان کسی هست که به این مشکل برخورده باشه؟
منظورتون کدوم فرمهاست؟
فرم اصلی برنامه که ribbon اصلی توش هست یا سایر فرمهای ورود داده و غیره؟
سلام به همگی
چرا این Ribbon از سمت راست چیده نمیشه؟
همه چیزیش عالیه ولی من تو vs 2010 کار میکنم و هر کاری میکنم راست له چپ نمیشه که نمیشه. ممنون میشم یکی به دادم برسه![]()
سلام دوستان
من میداشتم جزوات رو مرور میکردم که سر جلسه 7 جانوس به مشکل بر خوردم
تو قسمت ساخت Inherited User Control به این مشکل بر خوردم نمیذاره که بسازمش :((
http://up98.org/upload/server1/02/h/...gwth8r8z7t.jpg
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید مشکل از کجاست ؟؟
دوستان اینم اضافه کنم که دقیقا همین کار ها رو توی پروژه آقای زرین نگار انجام دادم بدون مشکل کار رو انجام داد ولی وقتی خواستم توی پروژه خودم این کار و انجام بدم این پیغام رو داد.
http://up98.org/upload/server1/02/h/...gwth8r8z7t.jpg
ممنون میشم راهنماییم کنید..
آخرین ویرایش به وسیله MaHyaR.DrAcOulA : شنبه 19 فروردین 1391 در 22:50 عصر
از گرید جانوس استفاده کردم . یک فیلد از نوع bit دارم که می خوام رکوردهایی که این فیلدشون true هست تغییر رنگ بده.
از condition استفاده کردم و مقادیر 1 - true - True - '1' و امثالهم رو تست کردم اما افاده نکرد . بجاش از فیلد عددی استفاده کردم و عبارت between جواب داد.
برای فیلدهای flag چکار باید کرد؟
با تشکر