نسخهء 7.5 آماده و ضمیمه پست اول تاپیک شد.

در این نسخه:

- اگر کانکشن HTTPS باشه فلگ secure برای تمام کوکی های برنامه (نه تنها کوکی سشن) ست میشه. این باعث میشه که کوکی هایی که از طریق HTTPS ست شدن هیچوقت از طریق HTTP معمولی ارسال نشن. یعنی مطمئن باشیم هیچوقت بصورت رمزگذاری نشده ارسال نمیشن. وگرنه چه این فلگ رو ست بکنیم و چه نکنیم بهرحال کوکی ها هم مثل بقیهء اطلاعات وقتی از طریق HTTPS ارسال بشن بصورت رمزگذاری شده و امن ارسال میشن.

- برای جایگزین $_SERVER['SCRIPT_NAME'] که یوشا گفت روی IIS ست نشده هم از دوتا متغییر دیگه کمک گرفتم. دیگه اگر اون دوتا هم ست نبودن نمیدونم باید چکار کرد، ولی فکر میکنم بالاخره 99% یا شاید اصلا 100% حداقل یکیش هرجایی باید ست باشه.

- session.use_trans_sid رو خاموش کردم تا یک وقت سشن آیدی در لینکها نشت نکنه.

- پیامهای خطای مربوط به دیتابیس که در یکی دو مورد یکسان/کلی و مبهم بود اصلاح شد.

- اینکه ممکنه تابع inet_pton حتی در بعضی نسخه های PHP5 هم در دسترس نباشه حل شد.

- موقع چک کردن ایجکسی نام کاربری در فرم ثبت نام موقعی که فرمت نام کاربری قابل قبول نباشه پیام خطای مناسب (Invalid) داده میشه بجای اینکه وجود نام کاربری در دیتابیس چک بشه.

--------------------------------

دیگه حال نداشتم زیاد تست کنم، تاجاییکه حوصله و چش و چال داشتم چک کردم که کدهای جدید و تغییرات خودشون باگ و مشکل جدیدی رو وارد نکرده باشن. دیگه خودتون برنامه رو تست کنید اگر مشکلی داشت بگید.