نوشته شده توسط
sigma-mx
دلفی 7 همون طوری که مایکروسافت و خود بورلند گفتن بسیار عالی وبدون اشکال طراحی شده.من با دلفی 7 شروع کردم . ولی بعد از اون مایکروسافت با یسری برنامه ها برنامه نویس اصلی که دلفی رو خلق کرده بود رو از بورلند خرید . یعنی اونجا دعوا شد مایکروسافت هم فوری با وعده پول زیاد اینبرنامه نویس رو خرید. از اون به بعد بورلند دیگه فلج شد تا حدی که ادامه دلفی رو داد به یه بخش وابسته بنام codegear که اونم زیاد موفق نبود. دو سه سال کار کردن ولی از عهدش بر نیومدن . در این زمان شرکت embracadero پیشنهاد خرید دلفی رو داد . من بعد دلفی 7 ، 2006 کار کردم چند سال ولی الان چند ماهه که دارم با 2010 کار می کنم . حالا فهمیدم که embracadero خیلی بهتر از پس دلفی بر اومده. دلفی دوباره بعد از چند سال حالا جزو بهترین زبانهای برنامه نویسی شده . ببینید از 2010 این شرکت چه امکانات قدرتمندی رو به دلفی داده ! حالا با اومدن xeو xe2 دیگه حرف از تکنولوژیهایی هست که بقیه ندارنش !! مثل fireminkey ,... برای اونایی که می گن برای لینوکس باید بری سراغ دلفی 7 بگم که این شرکت بزودی داره دوباره هم .NET وهم Cross Platform رو میاره !! دیگه بدون محدودیت : Linux-Mac-Windows-Android-Ios,... دیگه چی می خواین واقعا !!