سلام دوستان
آیا کسی برنامه ای که اس ام اس رو با مودم gsm یا گوشی بفرسته با زبان پی اچ پی داره ؟
سلام دوستان
آیا کسی برنامه ای که اس ام اس رو با مودم gsm یا گوشی بفرسته با زبان پی اچ پی داره ؟
با php برنامه ارسال اس ام اس وقتی به درد میخوره که سرور شماد نزد خودتون باشه و بتونید gsm و سیم کارت ار بهش وصل کنید
ولی در هر صورت فرقی نمی کنه به چه زبانی مراحل طی بشه.
Farshad Nooranian
سلام دوستان
من 1 برنامه حسابداری با پی اچ پی نوشتم
می خوام زمانی که تاریخ سر رسید 1 نفر فرا میرسه برنامه به طرف مسیج بفرسته
لطفا راهنمائی کنید که به چه صورت مسیج رو از طربق گوشی موبایل یا مودم ارسال کنم
برنامه روی لوکال هاست و توی 1 شبکه محلی اجرا میشه
خواهشمندم راهنمائی کنید
ممنون
سلام
میشه این کار رو با دلفی هم انجام داد؟
برای اینکه sms رو از طریق گوشی موبایل ارسال کنید باید AT Command های مربوطه رو به پورت Com مربوط به موبایلتون ارسال کنید. حالا اینکه چه AT Command هایی باید ارسال بشه در ابتدای همین تاپیک توضیح داده شده.لطفا راهنمائی کنید که به چه صورت مسیج رو از طربق گوشی موبایل یا مودم ارسال کنم
برنامه روی لوکال هاست و توی 1 شبکه محلی اجرا میشه
خواهشمندم راهنمائی کنید
با سلام من برنامه رو با توجه به مودم gsm كه دارم مي نويسم ، مودم من با پورت usb وصل و روي پورت com4 نصب ميشه اما مشكلي كه دارم
وقتي از برنامه خارج و دوباره وارد ميشم ميگه كه اين پورت مشغول است يا نيشود به آن coonect شد
نميدنم چطور بايد پورت رو مديريت كنم، البته با كندن كابل usb و وصل دوباره مشكل حل ميشه اما اين راه حل اين مشكل نيست
براي درك راحت خطا رو هم اينجا گذاشتم
موقع خروج از برنامه یا وقوع هرگونه error پورت را Close کنید.با سلام من برنامه رو با توجه به مودم gsm كه دارم مي نويسم ، مودم من با پورت usb وصل و روي پورت com4 نصب ميشه اما مشكلي كه دارم
وقتي از برنامه خارج و دوباره وارد ميشم ميگه كه اين پورت مشغول است يا نيشود به آن coonect شد
نميدنم چطور بايد پورت رو مديريت كنم، البته با كندن كابل usb و وصل دوباره مشكل حل ميشه اما اين راه حل اين مشكل نيست
براي درك راحت خطا رو هم اينجا گذاشتم
موفق باشید
ببخشيد ولي مشكل من با close و dispode هم حل نشد
پس چطور با جدا كردن كابل و وصل مجدد اين خطا رو نميده
خطا :Access is Denied
فکر می کنم تمام وسایلی که با USB کار میکنند این مشکل را دارند
بهتره از GSM مودمی که با پورت com کار می کنه امتحان کنی
نه فكر نكنم مشكل usb بودن باشه
تازه فقط بار اول كه مي خواد كانكت ميشه مشكل داره والا بارهاي بعدي رو مي تونم مديريت كنم تا خطا نده
سلام دوستان
من یک نوکیا مدل 6120 دارم اما نمی تونم با اون از طریق کامپیوتر پیام ارسال کنم
با Hyper این کارو کردم و مشکلی نیست البته شایدبه این دلیل که در Hyper پورتی به اسم موبایل انتخاب شده
ولی به هر حال 2 تا سوال داشتم که امیدوارم جواب بگیرم
1- چطوری پورت COM متناظر با پورت USB ی که موبایل به اون وصل هست رو تشخیص بدم؟
2- آیا برای هر گوشی AT خاص اون گوشی لازمه یا همه ازیک استاندارد استفاده می کنند؟
آخرین ویرایش به وسیله shocraneh : یک شنبه 15 فروردین 1389 در 11:47 صبح
کلا با windows application میونه خوبی ندارم یا console یا web.من این برنامه رو دانلود کردم منتها design اون مشکل داره و البته دو تا اررور داره
Type 'AxMSCommLib.AxMSComm' is not defined.
Type 'AxMSCommLib.AxMSComm' is not defined.
mscomm32.ocx را دانلود کنید و در system32 قرار دهید.
موفق باشید
من می خام یه برنامه برای ارسال sms با مودم GSM بنویسم . اطلاعات در این زمینه ندارم . هر برنامه آماده ای رو هم که روی سایت هست لینکشون خرابه . شما یه نمونه هر چند ابتدایی ندارید به من بدید. ممنونم
آخرین ویرایش به وسیله shocraneh : یک شنبه 15 فروردین 1389 در 12:11 عصر
برنامه آماده ندارم ولی، شما باید یه web app بنویسی و یک console یا win.من می خام یه برنامه تحت وب برای ارسال sms با مودم GSM بنویسم . اطلاعات در این زمینه ندارم . هر برنامهآماده ای رو هم که روی سایت هست لینکشون خرابه . شما یه نمونه هر چند ابتدایی ندارید به من بدید. ممنونم
برنامه console شما باید روی یک پورت tcp شنود داشته باشه و برنامه web شما اطلاعان پیام را به اون سوکت بفرسته و شما این اطلاعات رو به ترتیب بفرستی برای GSM مودم.
موفق باشید
OCX را Register کن.مشکل حل نشد و اررور ها همچنان باقی است . ممنون
Regsvr32 MSCOMM32.OCX
باید با برنامه نویسی سوکتها آشنا باشیدر ضمن میشه راجع به WebApp توضیح بدید.تشکر
موفق باشید
شرمنده من این کد رو کجا بنویسم قبول نمی کنه .Imports SMS.SMSCOMMS رو هم نوشتم ولی فایده ای نداشت
Start > run > cmd
حالا برو به مسیری که MSCOMM32.OCX را اونجا کپی کردی و فرمان ذکر شده را اجرا کن و پروژه را دوباره باز کن.
شرمنده این قدر مزاحم می شم. برنامه رو سیستمم اجرا میشه ،من هیچ گونه اطلاعاتی در این زمینه ندارم . از اولش بگین من چی کار کنم تا بتونم از این برنامه استفاده کنم . فقط چیزی که فهمیدم شماره ایرانسل رو عوض کردم . آیا مودم خاص می خاد ؟؟ خوب نمیشه از گوشیم استفاده کنم .....
سلام
تاجایی که من این تاپیک رو بررسی کردم با فرض ویندوز xp توضیح داده شده بود.
در ویندوز ویستا برنامه hyper terminal وجود نداره.خواستم بپرسم باید ابتدا این برنامه رو نصب کنم؟یا راه دیگه ایی برای ارسال پیام از طریق مودم gsm وجود داره؟
ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و روال تنضیمات اولیه لازم برای ارسال پیام کوتاه از طریق مودم gsm (مدل sim300)رو توضیح بده .
سلام من دارم با دستورات at command پیام فارسی می فرستم با سی شارپ ولی با فارسی مشکل دارم اگه می شه کمکم کنین یک سورس آماده اگه داشتین بدین ممنون می شم
سلام
من میخوام نحوه مکالمه با هد ست هنگام اتصال موبایل به کامپیوتر در سی شارپ بنویسم
متشکرم
سلام
آیا تو حالت text mode نمیشه فارسی نوشت و دلیوری دریافت کرد ؟ برای این کارا باید حتما از PDU استفاده کرد ؟
سلام
آیا تو حالت text mode نمیشه فارسی نوشت و دلیوری دریافت کرد ؟ برای این کارا باید حتما از PDU استفاده کرد ؟
raravaice سلام.
حاجی این برنامه شما از لود form تون ایراد میگیره. سورستون رو دیدم. اما نتونستم فرموتون رو ببینم/ اگه میشه یک بار دیگه UPload کنید.
ممنون
می خواستم اطلاعاتی درباه راه اندازی یک مرکز پیام بدونم .یا اینکه چطور یک سرور برای فرستادن پیام .آیا از مخابرات چیز خاصی یا قراردادی می بندند.
سلام
من با دستورات at میتونم تماس بگیرم اما امکان ارسال sms وجود ندارد . هزارجور که فکرش رو بکنید با برنامه ور رفتم ... اما نشد که نشد
دوستان راه حلی اگه دارند خوشحال میشم .
سلام
دوست عزیز من این کدرو امتحان کردم ولی نمی دونم مشکل کارم چیه که اس ام اس نمی فرسته کد خودم هم که با راهنمایی های این سایت تهیه کردم در تاپیک جدیدی گذاشتم( برای پیدا کردن مشکل کارم )میشه لطف کنید راهنمایی کنید تا مشکل کارم رو پیدا کنم.
با تشکر
خيلي ممنون
سلام دوستان
من یه مشکل کوچولو با کامپوننت kylix دارم،اونم اینه که همه چیز درسته فقط بعضی مواقع، موقع ارسال با خظای
Err_PDU_Parameter
مواجه میشه.
آیا کسی از دوستان دلیل تولید این خطا رو میدونه
با تشکر
سلام،
برای ارسال sms فارسی فقط کافی اس که موقع ارسال unicode را true کنید .
Dim unicode As Boolean = True
با سلام.
من با C# از طریق گوشی sms می دم اما فقط انگلیسی رو درست می فرسته و فارسی به صورت علامت سوال میاد؟ا
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.در ضمن این دستورم اضافه کردم نشد(at+cscs=utf-8)????
سلام من با Kylix توی VB 6.0مشکل دارم و نمی تونم اس ام اس فارسی بفرستم و یا بگیرم . موقع دریافت علامت سوال میگیرم و موقع ارسال کاراکترهای عجیب و غریب. ولی با دموی اجرایی خودش که همراه باهاش توی کامپیوتر نصب میشه این مشکل پیش نمی یاد. اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم.