سلام
والا تو شهر یه جور دیگست . هر کس که پشتوانه مالی داشته باشه اینجا میتونه در امد عالی داشته باشه
مثلا یک شرکت که در استانمان هست یک نرم افزار حسابداری (که برای نصبش هم نیم ساعت) متوسط که با #c نوشته اند با یک قفل سخت افزاری هر نسخشو میده 800 هزار تومان که کلی طرفدار داره . یک نرم افزار حسابداری قبل از زدن این شرکت با #c نوشتم که چند کارایش از این بیشتر بود و به تمام مغازه های نرم افزار فروشی و سیستم فروشی (که بیشترشون اشنا هستن) گفتم که هر نسخه فقط 70 هزار تومان . اما چون شرکتی نداشتم و تو خونه کار میکردم بعضی از مغازه دارها میگفتن نه نمی ارزه و فلان و فلان و بعضی هم میگفتن مشتری برات پیدا میکنیم اما برای شما مشتری پیدا کردن اما برای من نه کسی خرید نکرد (حتی یک نسخش هم به فروش نرسید) خب الان که اون شرکت هم داره میفروشه به تمام مغازه دارها گفتم که نرم افزار من امکاناتش از اون بیشتره اما چون سواد هیچی ندارن میگن نه اینجوری نیست این نرم افزار ماله این شرکت بی نظیره و .. (حتی راضی نشدن نرم افزار مشاهده کنند)
به خدا این نرم افزار که 800 هزار تومان میفروشن امکاناتش از هلو کمتره اما اینجا همه کیسه هاشون پره و عقلشون خالیه (چون اون شرکت میگه بهشون از هر نسخه 20 تومان میدم بهتون و هرکی نرم افزار حسابداری خواست بگو این از هلو بهتره و از ... بهتره خلاصه بهترینه . تنها برنامه نویس تو شهر ما هم بنده هستم (نمیگم برنامه نویس نیست بلکه هست اما به خدا بیشترشون تو نصب ویندوز موندن چه برسه به برنامه نویسی)
الان من با این وجود هم شاید بگم روزانه 6 ساعت برنام نویسی میکنم . فقط واسه خودم (چون عاشقشم) . کار اصلی هم فروش هاست و طراحی هاست و سرورهای مجازی و فروش دامین هست که مشتری ریخته (کاری داشتید در خدمتم قیمتها هم از همه جا ارزونتره )

موفق باشید

یا علی(ع)