سلام جناب zarrinnegar
من چند تا مشکل در مورد گرید جانوس و کنترل MultiComboBox دارم اگر ممکن است راهنمایی ام کنید.
من در برنامه ام اطلاعات را از بانک با کد نویسی به گرید جانوس وصل کردم و نیز ستونی را هم با خاصیت Button برای انتخاب ردیف توسط کاربر اختصاص دادم. ولی چند تا اشکال پیش اومده که :

1- وقتی روی یک رکود کلیک می کنم و انتخابش می کنم Navigator به سمت منتها الیه حرکت می کنه (علتش را تا آنجایی که متوجه شدم به خاطر وجود Relation در جداول بانک بود، چون اگر Relation نداشته باشه درست کار می کنه) اگر تا به حال به این مشکل برخورد کرده اید،راه حلش چیست؟

2- وقتی رکوردی را انتخاب و ویرایشش می کنم در پایان ویرایش رکورد جاری انتخاب نمی شود و نشانگر رکورد اول را انتخاب می کند (گویی که کاربر داشته رکورد ابتدایی را ویرایش می کرده) در صورتی که در گرید معمولی این مشکل وجود نداشت.

3- در خصوص MultiComboBox وقتی رکوردی را از گرید انتخاب می کنیم می خواهم مشخص کنم که از MultiComboBox چه آیتمی قبلاً انتخاب شده که کاربر اگر این فیلد را تغییر نداد اطلاعات قبلی ثبت شود. در ComboBox معمولی اطلاعات مربوط به کمبو را با استفاده از تابع SelectedValue به کمبو انقیاد می کردیم به صورت زیر :

ComboBox.SelectedValue = Grid.CurrentRow.Cell("FieildName").value()

اما MultiComboBox این تابع را ندارد و من به جای این تابع از SelectedIndex استفاده کردم و یک مقدار از ایندکسش کم کردم ، که بعدها فکر کنم به مشکل بخورم چون اگر کاربر رکوردی را از وسط حذف کنه این مقدار ها به هم می خوره.
ممنون می شوم در این خصوص هم راهنمایی بفرمائید.