سلام.
من نمیدونم چرا ما اینقدر بد گمان هستیم...
من پست قبلی شما رو خونده بودم، تک تک پست های این تاپیک رو خونده بودم و کماکان هم میخونم، بنابراین اینکه پستی بواسطه اینکه نام من در اون بصورت فارسی آورده بشه رو نمیخونم، قضاوت منصفانه ای نیست.به هر حال ظاهرا نوشتن نام شما به صورت فارسی در داخل پست 69 باعث شده بود شما کلا اون پست رو نخونید و ...
شما به من بگید مدیر یک تالار (در این سایت) باید دارای چه ویژگی هایی باشه؟ آیا باید بهترین مدارج علمی رو داشته باشه؟ درسته که اگر اینطور باشه، اعضای سایت حرفش رو پذیرا خواهند بود و به طبع قضاوت علمی اش، کل کل های بی مورد در تاپیک رو به انجام میرسونن، اما اجازه بدید از دید خود شخص به مساله نگاه کنیم. من نوعی، اگر بهترین مدارج علمی رو داشته باشم، چرا باید زمانم رو صرف "حذف تاپیک های هرز، تغییر عناوین پست ها و تاپیک ها، تلاش در حفظ نظم در تالارها و ..." کنم؟ آیا این مساله بعد مدتی باعث افت سطح علمی من نمیشه؟ آیا نباید در قبال چیزی که من به سایت اضافه می کنم، سایت هم چیزی به من اضافه کنه؟ و آیا چنین فعالیت هایی رو صرفا باید افرادی با مدارج علمی بالا انجام بدن؟ آیا اون فرد پیش خودش نمیگه: "اگر من خودم واسه خودم وبلاگی درست کنم و مطالبم رو اونجا بذارم، لااقل از قبل تبلیغاتی که در سایت میذارم چیزی عایدم میشه"؟ و آیا شما به چنین تفکری بها نمیدید؟اگر انتخاب مدیریت چیزی مهمتر از حذف کردن تاپیکهاست،
الان چند روزی هستش که متوجه شدم برخی از افراد صرفا به واسطه اینکه مایلن تفاوت سطح فنی خودشون با دیگران رو نشون بدن، علاقمندند تا مدیر سایت بشن. اما به اعتقاد من، آوردن یک عبارت "مدیر بخش"، "مدیر کل سایت"، "ناظم"، "VIP" و ... هیچ چیزی از توانایی ها و کاستی های افراد در این دنیای مجازی به ما نشون نمیده. اگر هدف نشان دادن سطح تفاوت ها باشه، این کارو باید با اعطای مدال و ... انجام داد و افراد نیازی به داشتن دسترسی مدیریتی ندارن، چون در وهله اول، هدفشون از مدیر شدن سامان بخشیدن به تاپیک ها نبوده؛ هدف، نشان دادن تمایز چنین افرادی از دیگران (از جنبه های فنی) بوده. که خوب، بهترین معیار تمایز در چنین شرایطی، نوشته های اونهاست. بنابراین، اینکه هدف مدیریت چیزی مهمتر از حذف کردن تاپیک هاست یا خیر رو حقیقتا نمیدونم و این مساله به دیدگاه افراد برمیگرده. من هم در جایگاهی نیستم که بخوام در مورد دیدگاه اونها، قضاوت کنم. اما این مساله از نظر من صحیح نیست که فقط به صرف نمایش تمایزهای فنی، افراد برای مدیریت بخش ها مختلف کاندید بشن یا چنین پستی رو قبول کنن.
شما واقعا چی فکر می کنید؟ آیا حقیقتا گمان کرده اید که من احمقم؟ وقتی میگم "تعداد پست"، در حقیقت دارم به معدود افرادی (بصورت ضمنی) اشاره می کنم که تعداد پست های اونها چند ده تا بیشتر نیست و در همون پست ها هم، مطلب خاصی به چشم نمیخوره. طبیعی است که من به شخضه با سپردن مدیریت به چنین افرادی مخالفت خواهم کرد. اما همونطوریکه قبلا هم گفتم، وجود دارند افرادیکه 10-12 تا پست در این سایت دارن و میشه براحتی اونها رو از دیگران متمایز دونست، اما با سپردن مدیریت به چنین افرادی هم بنده چندان موافق نیستم. کسی که وقت نمیذاره و فعالیتی در سایت نمیکنه، هر چقدر بار فنی بالایی هم داشته باشه، وقتی سودی به سایت نرسونه، به چه دلیل باید مدیر یک یا چند بخش بشه؟ اون دسترسی ها چه چیزی به کاربران سایت اضافه می کنه؟متاسفانه انتخابات صحیح رو اندکی با شبه مواجه میکنه. تعداد پست پر اهمیت تر از کیفیته و .... ؟؟!!
یا از طرف دیگه برخی از افراد در سایت، به اینکه چرا از خانم ها برای بخش مدیریت استفاده نمیشه انتقاد کرده اند. من عینا حرفی که در بخش مدیران زدم رو اینجا بدون هیچ کم و کاستی نقل می کنم:
به گمانم موضعم کاملا روشنه و بیش از این نیازی به توضیح نمی بینم.من نمیدونم این بحث خانم و آقا از کجا شروع شده، اما باید توانایی افراد رو ملاک قرار بدیم، نه جنسیت اونها رو! حالا اینکه 4 تا لیچار بار مدیران بشه، مساله ای هستش که از ازل بوده، تا ابد هم خواهد بود. اون دیگه به ادب کاربران برمیگرده و باهاش باید به تناسب شرایط تعامل کرد. بنابراین بهتون اطمینان میدم که هیچگونه تبعیضی در کار نیست و اگر حس کنم چنین اتفاقی داره از سوی هر یک از اعضای سایت (مدیر و غیر مدیر نداره) میفته، تذکر میدم و اگر تذکر مفید واقع نشد، استعفاء خواهم داد. من همونطوریکه حقوق مدیران برام اهمیت داره، برای حقوق کاربران هم ارزش بالایی قائل هستم. چرا که همه رو به چشم انسان میبینم، نه دسترسی هایی که ممکنه یه عده اشون داشته باشن و یه عده دیگه (درست یا نادرست) نداشته باشن.
کدوم هفت خان؟ :) اینکه افراد بیان بگن "من کاندید هستم"، هفت خان طی کرده اند؟ اونها فقط آمادگی خودشون رو برای پذیرش این سمت عنوان کرده اند، یا دیگرانی رو که مایلند این سمت رو پذیرا باشن، معرفی کرده اند.یعنی اگر فرد کاندیدا از هفت خان اول هم گذشت باید بشینه ببینه که حالا صلاح هست بشه مدیر یا نه
برای چی بر بخوره؟ چنین مدیرانی باید منو مجاب کنن که انتخاب فلانی در فلان بخش، بنا به فلان دلائل باعث بروز فلان مشکلات میشه و Handle کردن اون مشکلات... کما اینکه قبلا نیز این مساله بارها رخ داده بود. برخی از مدیران، تمایلی به فعالیت برخی از کاربران در بخش های تحت نظارت اونها ندارن. برخی از مدیران علنا مخالفتشون رو اعلام می کنن، و اینجا، من باید اونها رو مجاب کنم که با کمک دیگران تالارها رو میشه بهتر مدیریت کرد و ... برخی نیز از طریق پیام های خصوصی منو از مسائلی که بر اونها بواسط نحوه فعالیت کاربر مورد نظر گذشته آگاه می کنن و ... در هر دو حالت، من همواره سعی کرده ام تا موضوع با رسیدن به تعادل حل بشه.ممکنه به قبای دو نفر دیگه بر بخوره که فلانی مدیر شد و این برای شما مشکل ساز میشه ؟
در هر حال، من لیست کلیه افرادیکه در این تاپیک نام اونها برای مدیریت بخش ها برده شد رو رو ظرف یکی دو روزه آینده جمع و جور می کنم، اینجا قرار میدم و هر کسی مایل به قبول این سمت نبود، این فرصت رو خواهد داشت که عدم تمایل خودش رو اعلام کنه. (طبیعتا جناب Zero Defect عزیز در لیست آتی حضور نخواهند داشت). سپس، نحوه فعالیت کاندیدها از نظر فنی، ادبی و ... بررسی میشه و در نهایت، بقول Zero Defect، این tournament نیز به پایان خواهد رسید.
ممنون و موفق باشید.