نمایش نتایج 1 تا 40 از 197

نام تاپیک: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    نصف جهان

نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

نقل قول نوشته شده توسط p30help مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام خدمت اساتید گرام...
    بنده بروی یک پروژه ی سی شارپ کار می کنم و به این dll خیلی نیاز دارم.
    حالا چند سوال از شما دوستان دارم.
    1- ...
    2- ...
    جواب این دو مشکل چیه؟
    با تشکر فراووون از همه شما...
    با سلام خدمت شما دوست عزيز

در جواب سئوال اول شما ، بايد عرض کنم جواب منفيه . روي سرعت در ورژن دو کاري نکردم . البته تا اين لحظه که شما فرموديد به ذهن خودم هم خطور نکرده بود . البته بايد بگم که خودم اين مطلب رو ميدونستم و توي اولين پستي هم که زدم گفتم ، علتش رو هم توضيح دادم "چون روي تک تک کاراکتر ها پردازش ميکنه" به همين دليل هم هست که تا حالا به غير از يک مورد خرابي ، خرابي خاصي نداشتم و اين مورد هم تا حالا براي خودم اتفاق نيفتاده که اون رو هم حل کنم . در اولين فرصت روي سرعت اون هم کار ميکنم ولي بعيد ميدونم کار خاصي بشه روش انجام داد

در جواب سئوال دوم ، بايد عرض کنم نه تنها اين dll بلکه هر dllي که خواستيد استفاده کنيد سعي کنيد ابتدا اون و داخل خود ويندوز و با دستور regsvr32 رجيستر کنيد . اين دستور در ويندوز هفت شرايط خاصتري داره که توي پست 81 همين تاپيک و البته براي 64 بيتي توضيح دادم ولي شما ميتونيد شخصا اون و براي 32 بيت هم با کمي تغييرات استفاده کنيد
    در صورتي که ابتدا اين دستور رو اجرا کنيد ديگه احتياجي نيست اول به toolbox و يا ... اضافه کنيد . خيلي راحت در قسمت add reference قابل اضافه شدن هست "اين مورد رو همين الان با آخرين ورژن فايل w2d_d2w ، ويندوز هفت 32 بيت و ويژوال استاديو 2010 تست کردم و هيچ پيغام خطايي هم نداد"

با تشکر
    همچنان منتظر هرگونه خطا ، پيشنهاد و يا ... در مورد اين فايل هستم

کاربر جدید
    محل زندگی
    یزد

نقل قول: مبدل كدپيج ايران سيستم به ويندوز و بالعكس

نقل قول نوشته شده توسط M_Man_M مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوست عزيز

در جواب سئوال اول شما ، بايد عرض کنم جواب منفيه . روي سرعت در ورژن دو کاري نکردم . البته تا اين لحظه که شما فرموديد به ذهن خودم هم خطور نکرده بود . البته بايد بگم که خودم اين مطلب رو ميدونستم و توي اولين پستي هم که زدم گفتم ، علتش رو هم توضيح دادم "چون روي تک تک کاراکتر ها پردازش ميکنه" به همين دليل هم هست که تا حالا به غير از يک مورد خرابي ، خرابي خاصي نداشتم و اين مورد هم تا حالا براي خودم اتفاق نيفتاده که اون رو هم حل کنم . در اولين فرصت روي سرعت اون هم کار ميکنم ولي بعيد ميدونم کار خاصي بشه روش انجام داد

در جواب سئوال دوم ، بايد عرض کنم نه تنها اين dll بلکه هر dllي که خواستيد استفاده کنيد سعي کنيد ابتدا اون و داخل خود ويندوز و با دستور regsvr32 رجيستر کنيد . اين دستور در ويندوز هفت شرايط خاصتري داره که توي پست 81 همين تاپيک و البته براي 64 بيتي توضيح دادم ولي شما ميتونيد شخصا اون و براي 32 بيت هم با کمي تغييرات استفاده کنيد
    در صورتي که ابتدا اين دستور رو اجرا کنيد ديگه احتياجي نيست اول به toolbox و يا ... اضافه کنيد . خيلي راحت در قسمت add reference قابل اضافه شدن هست "اين مورد رو همين الان با آخرين ورژن فايل w2d_d2w ، ويندوز هفت 32 بيت و ويژوال استاديو 2010 تست کردم و هيچ پيغام خطايي هم نداد"

با تشکر
    همچنان منتظر هرگونه خطا ، پيشنهاد و يا ... در مورد اين فايل هستم
    با سلام و احترام و تشکر بابت راهنمایی
    در مورد سرعت تبدیل چیزی که جالبه این هست که سرعت تبدیل از ایران سیستم به ویندوز کاملاً خوب و قابل قبوله ولی از ویندوز به ایران سیستم خیلی کنده. به نظرم اگر این مشکل سرعتش حل بشه دیگه هیچ مشکل خاصی نداره...
    با تشکر مجدد...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •