دوست داشتم دوستان حرفه ایی تر جواب بدند ولی خوب سرشون شلوغه.
خواهش می کنم گرچه این آموزش ها به نظر خودم خیلی جالب نیست یعنی نه از روی کتاب پیش رفتیم نه روی هدفی که داشتیم ولی خوب دیگه اگر خدا خواست دوباره آموزش ها رو اصلاح می کنیم.سلام خیلی ممنون از آموزش های که گزاشتید!
توصیه حاصل از جستجوی گوگلی من کتاب های زیر است البته خودم تا الان کار نکردم :من 5 سال هست که opengl کار میکنم البته در مورد توابع ارتباطی gpu زیاد کار نکردم ,فقط یک سری کدهای اولیه ی cuda و opencl رو کار کردم. اگه در این زمینه آموزش و یا مقاله مفیدی هست لطفا معرفی کنید.
- CUDA by Example: An Introduction to General-Purpose GPU Programming, J. Sanders and E. Kandrot, Addison-Wesley, 2011.
- Programming Massively Parallel Processors: A Hands-on Approach, D. Kirk and W. Hwu, Morgan Kaufmann, 2010.
- Nvidia CUDA Programming Guide, version 3, 2010
مشکل اصلی همیشه امنیت است . در ویندوز xp کنسول مستقیماً به هسته سیستم عامل kernel32 دسترسی داشت و دسترسی اون از نوع system بود این باعث می شد که بعضی نرم افزار های مخرب بتونند کارهایی رو بکنند مجاز نیستند!!! به خاطر همین در ویندوز های سون و سرور2008 یک پروسه جدید براش تعریف می شه با conhost برای همین سرعتش کمتره اطلاعات بیشتر که راه حلی به نظر من نمی رسه جز اینکه برید سراغ windows api یا چیزای دیگه مثل SDL1. من زمانی که کدی رو روی console مینویسم سرعت اجراش از سرعت اجرای همون کد روی windows aplication کمتره ,البته قدیما که با xp کار میکردم این مشکل رو نداشتم, از وقتی که با 7 کار کردم این مشکل پیش اومده! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!
به نظرم یک جایی در هنگام مشخص کردن ثابت های اولیه پروژه یک خطایی کردید که اینجا این اتفاق افتاده و گرنه نباید تفاوتی داشته باشه .2.من پروژه ای نوشته بودم که از موس در محیط 3d استفاده میکرد و اجسام در عمق رو تشخیص میداد و از انجا که این کد را در console نوشته بودم و بعد از کامپایل افت سرعت شدیدی رو داشت ,مجبور شدم کد رو روی windows api کامپایل کنم و بعد از کامپایل تابع gluprespective دچار خطای 10% ی میشه ,یعنی اگر قبلا روی console میتونستم با موس یک sphere رو select کنم , حالا روی windows api باید تقریبا روی یک فاصله 10% نسبت به spere کلیک کنم تا sphere انتخاب بشه! مشکل کجاست؟
با تشکر!
بازم خواهش می کنم!